![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czerwiec Mac,Clarins Everlasting, Estee Lauder, Givenchy, Benefit,kosm. naturalne
NIEAKTUALNE
Parę słów wstępu: W pierwszej kolejności proszę uprzejmie, nie proponujcie mi ani kosmetyków dla nastolatek, ani Avonu, Oriflame, Ziai, Nivea etc. Ta półka mnie nie interesuje, jeśli masz w wątku tylko takie kosmetyki, nie proponuj mi wymiany. Proszę uprzejmie o czytanie opisów- nie wszystko jest na zdjęciach. Odpisuję w Twoim wątku, odpisz, proszę, w moim. Wysyłam listem poleconym ekonomicznym lub paczką,w bąbelkowej kopercie, dodatkowo zabezpieczone foliami/ taśmami ochronnymi w razie potrzeby- tego samego oczekuję od Ciebie. Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza. Na poczcie bywam kilka razy w tygodniu, ale nie codziennie. Na szaro- wymienione Nie muszę wymieniać przedmiotów w tym wątku- mam bardzo dużo, za dużo wszystkiego, dlatego będę wybrzydzać. Kosmetyki w moim wątku pochodzą prawie wyłącznie z Sephory, w której mam złotą kartę, niektóre z Douglasa, nie ma niczego z allegro. Nie ukrywam kodów i dat ważności kosmetyków-tego samego oczekuję od Ciebie. Nie szukam kosmetyków do pielęgnacji twarzy- jestem w trakcie kuracji dermatologicznej. Najchętniej wymienię się za rzeczy z wish. Wishlista: -Milk Aquarelle Rouge Bunny Rouge nr 40 -matowe pomadki Mac -tonik z lukrecją Fitomed -tusz Chanel Le Volume -micele Biodermy do cery naczynkowej Wymienię: PERFUMY: -Bottega Venetta Eau Legere miniatura we flakoniku 7.5ml -nowiutka, w kartoniku- leci do tutli KOLORÓWKA: -Clarins Everlasting Foundation 103 Ivory kod 305038, pozostało ok. 80%-charlotte89 -Bourjois 123 Perfect CC Cream- pozostało około 95%- leci do tutli -Mac Studio Finish Concealer NC 15, kod AB 3, zużycie znikome,pozostało ok.95%-leci do Brazylijka -Smashbox Photo Finish Lid Primer -baza pod cienie 2.5ml, ważna 6m-cy od otwarcia. Otworzyłam 4 maja 2014r (pamiętam, bo kupowałam ją na wyjeździe za granicą). Ubytek symboliczny, świetne opinie na KWC. -Benefit Powderflage- ok. 1/2 opakowania, korektor w pudrze pod oczy, kodu nie widzę, mam go już dość długo, nie będę wybredna- leci do touchmeiamfamous -Folk Waves Luminous Pearl Pupa- cień w niezwykłym kolorze morelowego cappucino, kod M154, ubytek max 5%, jest kartonik, leci do issie88 -Manhattan Eyeshadow Base- kupiona w maju 2014r, użyta kilka razy -Mac Mineralize Blush Conjure Up, kod B 59, ale to mineralny róż, czyli datą produkcji nie warto się przejmować, minerały mają trwałość wieczną; róż ma bardzo intensywny piękny głęboki kolor - leci do martunieczka -Estee Lauder Pure Color Eyeshadow Emerald Star Metallic 61, kod A 99, piękna zieleń, zużycie znikome,pozostało ok.95% -Rouge Givenchy Rose Dressing, minatura szminki 202, 1.5g nowa,w pudełeczku-leci do martunieczka -Rouge Artist Intense Make Up For Ever kolor Moulin Rouge, matowa czerwona pomadka, klasyczny kolor pięknej czerwieni, bardzo trwała, niewielki ubytek, kod QHO1A -Chanel Rouge Coco 26 Venise- matowy, różowawy brąz, kod 2101, zostało 2/3 pomadki, po terminie, właściwości zachowane -Mac Amplified Creme Lipstick Brick-O-La, kolor podobny do Chanelki, czyli matowy różowawy brąz, ubytek max. 10%, kod A43-tylko za inną pomadkę Maca- jednak zostaje ze mną -Smashbox Always Sharp 3D liner - kolor Neptune (granat z drobinkami), samoostrząca się kredka do oczu, kilka razy użyta, kod B83 -lakier do paznokci Anny 367 Most Wanted, 15 ml,raz użyty. Odcień obłędny -opalizująca złota zieleń (prawie identyczna z limitką Chanel 591 Alchimie) MINERAŁY: -Blusche English Toffee Full Matte Fundation 6g z ubytkiem testowym-leci do EbonyLuna -Bare Minerals Matte 6g Fair C10- ubytek około 1/3, kod JD10a, cena nowego to 129zł -Lumiere Luminesse Foundation Medium Golden 3/4 słoiczka -Everyday Minerals cień Tide Pool,słoik 2.5g , raz testowany- nie ma na zdjęciu -Everyday Minerals cień Vintage Denim, słoik 2.5g , raz testowany- nie ma na zdjęciu PIELĘGNACJA (głównie naturalna) I WŁOSY -Declare, Skinatura, Balance &Sooth SOS Serum, ważne 6 m-cy od otwarcia, otwarte w maju 2014r - serum z naturalnych składników z wyciągiem z aloesu 30 ml -Declare, Skinatura, Hydroplus Moisturizing Creme, ubytek max 5%, krem z naturalnych składników z wyciągiem z aloesu (który niestety mi nie służy), dobre opinie na KWC -Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair Shampoo 500ml, do włosów suchych i zniszczonych, pozostało około 70% opakowania- profesjonalny szampon do włosów,ma silne regenerujące działanie -Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair Conditioner 500ml, pozostało około 70% opakowania, profesjonalna odżywka do włosów Obie w/w rzeczy oddam jako całość, przy czym koszt szamponu w Sephorze to 119, a odżywki 129zł, więc proszę o rozsądne propozycje- lecą do Brazylijka -Puszka na szampony Lush , używana, w bardzo dobrym stanie -Herbfarmacy Starweed Face Cream-organiczny krem do twarzy z wyciągiem z gwiazdnicy, 20g, ubytek 20%, ważny do 1 lipca 2014r (nie ma na zdjęciu) -Arran Aromatics Anti-Fatigue Gel Vetiver- żel odświeżający o zapachu wetiweru, 150ml, testowany, z serii dla mężczyzn, świetnie odświeża i nawilża -DermoOrganic Try Me Sampler-zestaw organicznych kosmetyków do włosów (Daily Conditioning Shampoo 50ml, Intensive Hair Repair Masque 60 m i Leave in Treatment 5ml),pudełko trochę przeszło, zestaw idealny na wyjazd-akrzesak Filmy DVD raz obejrzane , trzy pierwsze to wydania z książeczką, twarda oprawa. -Poradnik pozytywnego myślenia -W imię -Listy do M. -Wielki Gatsby (wersja z Di Caprio)- akrzesak -Alicja w Krainie Czarów Książka "Makijaż z Katosu"- stan bdb, od nowości skaza na dwóch rogach
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2014-08-30 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec Mac,Clarins Everlasting, Estee Lauder, Givenchy, Benefit,kosm. natural
Hej
![]() Coś u mnie za -Bourjois 123 Perfect CC Cream? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec Mac,Clarins Everlasting, Estee Lauder, Givenchy, Benefit,kosm. natural
cos za podklad clarins i korektor mac?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za podkład Blusche i -Lumiere Luminesse Foundation Medium Golden 3/4 słoiczka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Chyba Cię nie zdziwię jak napiszę, że podoba mi się podkład Clarins i korektor Mac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie?
-Bourjois 123 Perfect CC Cream- pozostało około 95% -Mac Studio Fix Finish Concealer NC 15, kod AB 3, zużycie znikome,pozostało ok.95% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
-Mac Studio Fix Finish Concealer NC 15, kod AB 3, zużycie znikome,pozostało ok.95% ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witam! Znajdziesz coś u mnie za Blusche English Toffee Full Matte?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, czy znajdziesz cos w moich wątkach za
-Bourjois 123 Perfect CC Cream- pozostało około 95% -Folk Waves Luminous Pearl Pupa- cień w niezwykłym kolorze morelowego cappucino, kod M154, ubytek max 5%, jest kartonik?
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Moja droga poczytałam opinie na ten Clarinsa i chyba jednak się wstrzymam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Co powiesz na pomadkę MAC Retro Matte All Fired Up (kupiona w zeszłym miesiącu, użyta 4 razy, kod AA3)
za CC Bourjois i Bottegę? Wymienię Benefit, Essie, OPI, Ciate, Bourjois, Estee Lauder MARZEC - Strona 5 - Forum Wizaz.pl
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za korektor Mac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cos za Blusche English Toffee Full Matte?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
bazę diora mam w negocjacjach, dam znać jak będzie wolna.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Tak, Tołpa ma 200ml. Z eyelinerów wolny jest granat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
to bodajże najjaśniejszy z żółtym pigmentem
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Mac Studio Fix Finish Concealer NC 15,
Mac Mineralize Blush Conjure Up znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście rozumiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Bare Minerals Matte 6g Fair C10- ubytek około 1/3, kod JD10a, cena nowego to 129zł
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
hej
![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
to kasetka za miniaturkę?
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- o kurczę, faktycznie ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale przez kilka dni miałam ograniczony dostęp do Wizażu.. Jak najbardziej jestem chętna na taką wymiankę, piszę PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.