|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w czerwcu torebeczki :)
NIEAKTUALNE
do wymiany mam trzy torebki ( nie są skórzane): Torebka Kathy van Zeeland - stan bardzo dobry (kilka razy jej użyłam, śladów praktycznie brak), odcienie brązu, nie skóra. Torebka Vera Wang Simply Vera - stan bardzo dobry (kilka razy jej użyłam, śladów praktycznie brak jedynie na metalu z sygnaturą minimalny odprysk), odcienie ecru plus czerń, nie skóra. Torebka Guess - stan bardzo dobry (z tyłu mało widoczne przebarwienie, na zdjęciu), ocienie ecru i beżu, nie skóra. Torebki powyżej chętnie oddam za jedną przydatną mi rzecz. Duża torba Vera Wang Princess, użyłam jej 2-3 razy - stan super, jak nowa. założyłam ją może dwa razy. Torebki absolutnie oryginalne. szpilki Aldo, założyłam je tylko raz więc jak nowe rozm. z metki 40 ale UWAGA to jest rozmiar 39 (ja noszę 40). szpilki mają wysokość obcasa 13cm od strony pięty i 11 cm w środku. z przodu mała platforma więc są stabilne i wygodne. długość wkładki wg. mojego pomiaru to 25,5 cm. Misie Me to You, nowe duże i małe idealne na prezent - zdjęcie wrzuciłam poglądowe ponieważ mam ich sporo gdyby ktoś był zainteresowany mogę zrobić więcej fotek. Edytowane przez peonies Czas edycji: 2014-07-20 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
koci świat
|
Dot.: w czerwcu torebeczki :)
hej
![]() Duża torba Vera Wang Princess i misia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic mi się nie przyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za misiaki?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej znajdziesz coś u mnie, podobają mi się torebki, szpilki, misie
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za misie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
kurcze to co mi się podoba jest zbyt cenne więc chyba nici z wymiany
![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- podpowiedz mi które torebki, ile misiów i w którym wątku mogę szukać ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;46706532]Coś u mnie za szpile i misie?[/QUOTE] niestety nic mi się nie przyda ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- [QUOTE=katska7;46708609]Hej, znajdziesz coś u mnie za misie?[/QUOTE/] wpadły mi w oko: 3. Ramka z aniołkami NOWA wysokość 14, szerokość 9 4. Szafeczka, szkatułka na biżuterię wysokość 22, szerokość 18, głębokość 13 czego sobie za to życzysz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Niestety szkatułka już znalazła nowy dom
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.