|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() ,,Wejście w dorosłość '' :D
Witam . Miałam kiedyś podobny wątek ale proszę o nie przenoszenie tam posta . Niczym ktoś dojdzie do docelowej wiadomości ...
Mam 19 lat , piszę z prośbą o rady . Nie mam jakis wielkich kompleksów , właściwie chciałabym po prostu nie stać w miescu , poprawić to , co mozna jeszcze poprawić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z góry bardzo dziękuję za odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: ,,Wejście w dorosłość '' :D
Jeśli to na zdjęciach to twój naturalny kolor to jest to ciemny blond, nie brąz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Absolutnie nie farbowałabym włosów na Twoim miejscu, masz ładny kolor, po co niszczyć włosy...moim zdaniem mogłabyś iść do fryzjera i jakoś ładnie je pocieniować, żeby się ładniej układały. Co do brwi- idź do kosmetyczki żeby Ci doradziła i nadała odpowiedni kształt, kup sobie też jakiś produkt do ich podkreślania- polecam paletkę do brwi z Catrice, podkreśla brwi ale w naturalny sposób. Możesz też pomyśleć nad używaniem bronzera do konturowania twarzy i ewentualnie różu. Jeśli chodzi o ubiór- rzecz gustu, jeśli lubisz styl rockowy to fajnie, ale ja bym dodała do niego więcej kobiecości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie brwi masz ok
![]() Poza tym - nie zmieniałabym nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Mają byle jaki kształt moim zdaniem, nie chodzi mi o cienkie kreseczki, ale usunięcie niepotrzebnych włosków rosnących nierównomiernie. Ja sobie nie wyobrażam niepodkreślenia brwi, nadania im ładnego kształtu, to jest bardzo ważna oprawa oczu dla mnie. Ale nie każdy się musi z tym zgadzać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
A jaki to jest nie byle jaki kształt?
![]() Wydaje mi się z resztą, że autorka reguluje je ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
http://matleenamakeup.blogspot.com/2...o-brwiach.html Dla przykładu to są ładne brwi o ładnym kształcie, wcale niczego niekrzyczące. Moim zdaniem autorka wątku ma byle jakie brwi i tyle, co zrobi z nimi to jej sprawa. Zrobienie czegokolwiek ze swoimi brwiami nie oznacza, że muszą od razu wyglądać nienaturalnie. No chyba, że dla kogoś" podkreślenie" brwi oznacza wyskubanie ich na maksa i namalowanie na nowo czarną kredką i nie zna innych sposobów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A ta kobieta ma wygląda jakby była na jakimś dopalaczu ![]() A u autroki są jakby nie patrzeć doskonałe proporcje, plus odpowiednio się zwężają i w 2/3 opadają, czego chcieć więcej?: |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Autorka jest ładna i nie powinna niczego zmieniać!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Co do stylu i tych glanów, trampek... jeżeli chcesz coś zmienic to moge podsunąć Ci trochę mrocznych inspiracji, bardziej eleganckich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za wszelkie odpowiedzi
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Eh nie wiem dlaczego fotki nie weszły . W każdym bądz razie chodzi mi o Joanne Herrstedt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Jesteś śliczną dziewczyną ! Te fale na 3 zdj są naturalne? Jeśli tak to zazdroszczę
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Zetnij zniszczone końce i tyle, jeżeli chcesz żeby bardziej się kręciły to lekko pocieniuj, ale lekko
![]() Aha, i bardzo fajnie wyglądasz w sukience i trampkach, wyrzuć spodnie ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja może tak nie bardzo w temacie... ale piszesz że masz prawie 20 lat i masz glany, ja mam 28 0 2 synów, mąż 32 i nosimy koszulki z zespołami i glany ;-), jesteś nastolatką więc ubieraj się jak chcesz, wyglądasz bardzo ładnie, a co do włosów to ja też mam taki naturalny, zaczełam farbować 12 lat temu i nie umie skończyć, to naprawdę wciąga... także jak zaczniesz to już nie ma odwrotu ;P . Wydaje mi mi sie że masz cienkie, puszczące, kręcone lekko jak ja więc jak chcesz zmienić to skróć je do ramion, nakładaj jakieś odżywki wzmacniające, maski do cienkich włosów.
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Napisałam przypadkiem 28 0 haha, mam 28 lat i 2 synów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Możesz ujednolicić brwi, żeby obie wyglądały bardziej podobnie i będzie ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
autorka ma ładne brwi tylko fakt ja bym nieco je podkreśliła bo na końcach one giną |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.