|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
LIPIEC - wakacyjna wymiana kosmetyczki :)nieaktualny witam serdecznie zapraszam do wymian ze mną, jednak uprzedzam że mam zasady i jeśli nie zgadzasz się z nimi to nie traćmy czasu na negocjacje... ![]() 1. jeśli masz mniej niż 40 przekupek lub chociaż jednego negatywa- wysyłasz pierwsza. 2. mogę wysłać równocześnie, jeśli masz >40 pozytywnych przekupek 3. tylko paczki REJESTROWANE! 4. z reguły wolę ekonomiczny, ale jeśli się spieszysz to zrobię priorytetowy wyjątek ![]() 5. wybacz, ale jeśli nic nie znajdę, to nie zawsze odpisuję- brak czasu ![]() nie wymieniam się za jedną rzecz, bo to nieopłacalne ze względu na koszty wysyłki, chyba że to rzecz wartościowa
![]() WISH - GRUBA LOKÓWKA!!! - KURTKA JEANSOWA!!! -porządne książki o ciąży, porodzie i opiece nad noworodkiem- nowsze wydania- PILNE! - sweterkowe sukienki na jesień -fajne torebki ![]() -gry na xbox kinect - produkty do pielęgnacji włosów - jasny korektor pod oczy -pasta ELMEX "czerwona" - przyjmę każdą ilość![]() -maszynki do golenia damskie -perfumy na zapas: Escada Magnetism, CK Eternity, D&G The One -Vichy Aqualia thermal SPA na noc-toniki do twarzy -róże Mac'a Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2014-09-26 o 09:42 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC - wakacyjna wymiana kosmetyczki :)
NIE WSZYSTKIE KOSMETYKI SĄ NA ZDJĘCIACH!
DOKŁADKA 7 września !!! PEDI SPIN - elektryczna tarka do stóp z Mango, NOWA! tylko rozpakowana... opis:http://www.mango.pl/zdrowie_i_uroda/...FVDItAod-xIACA KLORANE szampon na bazie mleczka z owsa 100ml NOWY KLORANE balsam na bazie mleczka z owsa 50ml NOWY PHYTO ekspresowa odżywka nawilżająca do włosów suchych 50ml NOWA PHARMACERIS szampon kojący do skóry wrażliwej 250ml NOWY BIOVAX Naturalne Oleje eliksir wygładzająco-nawilżający 50ml NOWY BIODERMA Sensibio H20 płyn micelarny do skóry wrażliwej 500ml NOWY ZIAJA "PRO" Preparat złuszczający enzymatyczny do stóp 150/400ml CAUDALIE delikatny krem peelingujący 60ml NOWY JIMMY CHOO edp 4,5ml miniatura w ozdobnym flakonie i kartoniku NOWA CACHAREL CATCH ME edp 35/50ml DOKŁADKA 4 września !!! NOWA Golarka ZELMER SH1590 Nowoczesny model z wyświetlaczem LCD który wskazuje stan naładowania baterii. Korpus pokryty stalą szlachetną, która nadaje mu elegancji i szlachetności. Poza aspektami wizualnymi to również niezwykle skuteczny model ze względu na zastosowany w nim dwutorowych system ostrzy "Dual Track Blades" który pozwala dotrzeć do trudno dostępnych miejsc. Model jest przystosowany do golenia na sucho i mokro.
DOKŁADKA 3 września !!! - KLORANE maska do włosów z drzewa egipskiego 150ml w kartoniku, NOWA! - LIERAC Luminescence serum rozświetlające 8ml w kartoniku NOWE! - LIERAC Luminescence krem rozświetlający 15ml w kartoniku NOWY! - AVENE Cleanance emulsja matująco-regulująca 30ml (6x5ml) NOWE!!! - CAUDALIE Mineralny puder brązujący, NOWY! z kartonikiem - La roche-posay Effaclar żel do mycia 125ml NOWY! mam 2op twarz - LIERAC Sunific SPF50 krem przeciwzmarszczkowy wysoka ochrona 25/50ml - VICHY Idealia Life Serum 30ml NOWE - Vichy Aqualia thermal krem sk norm/mieszana NOWY 50ml - LIERAC Magnificence krem 40/50ml - NUXE nuxellence krem przeciwstarzeniowy NOWY 50ml - NUXE Prodigieuse Enrichie NOWY 40ml - LIERAC Diopticreme krem przeciwzmarszczkowy pod oczy 10ml NOWY! - VICHY SPF50 emulsja matująca 2 razy użyta 50ml - Vichy woda termalna 150ml NOWA - La roche-posay woda termalna 150ml NOWA kolorówka - NUXE Balsam do ust czerwony NOWY! z kartonikiem krótka data! - REVLON Colorstay sk.sucha/normalna 180 NOWY - Yves Rocher krem BB odcień jasny 45/50ml - Clinique krem BB odcień jasny 30/40ml - INGLOT zielony korektor 8/10ml - INGLOT pomadka użyta raz - LUMENE pomadka kilka razy użyta - DEBORAH błyszczyk nowy, tylko raz otwarty kompakty - La Roche-Posay oba Toleriane Teint odcień11 SPF35 dw:04/2014, jeden raz maźnięty, drugi NOWY - SVR SPF50 odcień jasny została ok.połowa, nie widać już daty ważności (kupiony w zeszłe wakacje) micele AVENE, EUCERIN, CAUDALIE - każdy po 200ml, wszystkie NOWE inne - DIESEL Zero Plus Feminine, raz psiknięty 75ml - Ziaja 10% d-panthenolu data ważności rozmazana, oddam gratis ![]() - IWOSTIN SENSITIA żel do mycia 100ml 3op NOWE - INNEOV Diet Partner faza1 "ATAK" 11z15 saszetek - Vichy mleczko po opalaniu 100ml NOWE - EUCERIN olejek pod prysznic miniatura 20ml NOWY! - Rossmann srebrny szampon raz użyty 250ml - PHYTOPLAGE Mgiełka ochronna do włosów z filtrem 100/125ml (opakowanie troszkę odrapane, podniszczyło się w kosmetyczce, ale data do 2018 więc kosmetyk jest świeży) - Caudalie Polyphenol C15 krem z wit.C SPF20 30/40ml - SESDERMA C-VIT serum z wit.C 30ml ODDAM TYLKO ZA COŚ SUPER, BO TO MÓJ ZAPAS! - ARMANI - SI 30ml NOWY!!! (mój zapas, nie oddam łatwo )- Nuxe suchy olejek 100ml NOWY! - SVR krem regenerujący do rąk NOWY, HIT NA KWC! - SVR Provegol płyn micelarny 500ml NOWY - próbki perfum (widać jakie na zdjęciu) najchętniej oddam w całości Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2014-09-08 o 09:54 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
to ja wstępnie po parę rzeczy u Ciebie. A zdaje się, że mam 2 pary butów w Twoim rozmiarze - koronkowe szpilki, o które pytałaś i sandałki A u Ciebie podoba mi się: - filtr Vichy (o ile nowy, bo to na zapas) - Diesel - jaki ubytek? - może krem Nuxe - ten w kartoniku, do cery suchej - podkład Revlon - o ile to jest najjaśniejszy odcień, czyli 110 Ivory i nowy (mam swój, dopiero co otwarty) - krem pod oczy Lierac To tak, wstępnie - bo bez opisów, to tak nie bardzo wiem
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po wszystkie micele i może bb? Jaki
to kolor?
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
podoba mi się u Ciebie Vichy Aquaila, Lireac jeden z dwóch kremów, płyn eucerin.
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja rownież po płyny micelarne i cliniqua bb
?Jesli clinique jasny to wypatrzyłamm co innego kompakty LRP i iwostin zel do mycia? ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- One sa po 10ml wiec trochę większe niż próbki ![]() 100ml szampon vitamino i 75ml maskę mam juz w negocjacji Wiec co byś proponowała za reszte? ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Szampon tak Ale maska czy odzywka na 2-3 bynajmniej mi (mam długie włosy) 11 po 10ml i dwa elixiry (tez nie wiem jak ty wyceniasz wiec jak cos nie tak nie obraz sie zawsze mozna modyfikować lub cos dobrać z wątku ) Za Eucerin Iwostin LRP ten nowy(widzę ze jest przeterminowany czy zmienił zapach?) ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Napisałam ze mozna modyfikować wymianke bądź cos dobrać u mnie w watku ![]() Dlatego chciałam żebyś ty proponowala ![]() Ok dziekuje rowniez Edytowane przez Eva888 Czas edycji: 2014-07-19 o 09:18 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po CAUDALIE, a ten BB ro color 1 czy 2
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok tobie rownież miłego dnia
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
znalazłabyś coś u mnie?
podoba mi się dużo rzeczy, przede wszystkim micele szukasz jasnych podkładów, a mam krem bb lioele dollish... pielęgnuje, kryje jak podkład, a ja niestety nie trafiłam z kolorem![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post47328703 |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
hej, znajdziesz coś u mnie za micel Avene lub LRP oraz - LIERAC Diopticreme krem przeciwzmarszczkowy pod oczy 10ml NOWY!?
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
fioletowy
jak go nakładasz zmienia w kolor w taki ładny, czysty beż wystarczy minimalna ilość bo naprawde super kryjehttps://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post47328703 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
- LIERAC Magnificence krem 40/50ml
- NUXE nuxellence krem przeciwstarzeniowy NOWY 50ml - NUXE Prodigieuse Enrichie NOWY 40ml - LIERAC Diopticreme krem przeciwzmarszczkowy pod oczy 10ml NOWY! Micel avene Cos u mnie?
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za IWOSTIN SENSITIA żel do mycia 100ml NOWY, VICHY SPF50 emulsja matująca 2 razy użyta 50ml, INGLOT zielony korektor 8/10ml i ewentualnie SVR
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
" - Chanel eau de Tendre - ze 100ml zostało jakies 45ml
- ZARA NIGHT edp perfumy (80ml) nowe - LA ROCHE POSAY krem - skóra sucha nowy 50ml, wazny do lipiec 2016 " odpisuje : - za perfum Chanel szukam innego zapachu ewetualnie moge oddac tester tylko sprawdze dokładnie pojemność - zara night jest - kremy la rocha sa zarezerwowane interesuje mnie u Ciebie krem NUXE oraz co to za lotion Avene cos w rodzaju mleczka ?
wymiana -------------> kosmetyki wish Guerlain Meteoryty lub puderniczki (kolekcjonuje) mata fitness Chanel de Tendre Gucci EDP II Hugo Boss Jour Edytowane przez asjaw Czas edycji: 2014-07-19 o 12:52 |
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć,
u Ciebie podobają mi się: - Vichy Aqualia thermal krem sk norm/mieszana NOWY 50ml - Clinique krem BB odcień jasny 30/40ml i z wątku z ciuszkami -spódnica bombka reserved rozm.36
Wymiana kolorówka Edytowane przez Lightblue Czas edycji: 2014-07-19 o 13:00 |
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Może podkład Ck(jasny kolorek
) za któryś z kremów nuxa?![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=768217&page=2 |
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Nuxe oba sa OK, tylko ten pierwszy nie jest fluidem badz nie ma barwnikow? Taki barwiony miałam kiedys .
Chanel tester ma ok 20-25 ml - wklejam zdjęcie też u siebie testera Zar Night mam wiecej pomysl co bys chciała i czy ten Nuxe nie jest kremem z fluidem? Avene micelarny tez mi odpowiada poniżej tester Chanel de tebdre
wymiana -------------> kosmetyki wish Guerlain Meteoryty lub puderniczki (kolekcjonuje) mata fitness Chanel de Tendre Gucci EDP II Hugo Boss Jour Edytowane przez asjaw Czas edycji: 2014-07-19 o 13:46 |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
Vichy Aqualia thermal krem sk norm/mieszana NUXE Prodigieuse Enrichie Vichy mleczko po opalaniu |
|
|
|
#19 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
A owszem, interesuje mnie krem Vichy Aqualia Thermale i ewentualnie Revlon CS
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana micelami CAUDALIE + AVENE.
Zajrzyj do mnie, proszę. |
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Jest w stanie idealnym, nadaje się na prezent.
Srebro próby 925. Jest elastyczna - można ją rozgiąć do grubszego nadgarstka. Wrzuciłam dodatkowe zdjęcia, daj znać gdybyś chciała coś jeszcze dokładniej zobaczyć. Jeśli chcesz to na prezent, mogę dorzucić piękne duże opakowanie od bransoletki YES.
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
a Iwostin do mycia i płyn Eucerin?
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
mhm dzieki za odp wiec ten podaj mi jeszcze date przydatności, dobrze?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...arzeniowy.html oraz Avene micelarny tez prosze o date
|
#25 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Musiałabym chwilkę pomyśleć, a w międzyczasie podaj mi datę ważności kremu, a ja cykne dobrą fotkę Today, ok?
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje za błyskawiczna odp
pomyśl prosze co chciałabys za ten krem i oraz avene ![]() oraz avene
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
bransoleta ok 80pln
maska do stóp ok 20pln
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
perfumu Zara Night sa w stanie idelanym, ofoliowane zaraz wkleje zdjecie tutaj
zdjecia wyglądu opakowania Zary edp
wymiana -------------> kosmetyki wish Guerlain Meteoryty lub puderniczki (kolekcjonuje) mata fitness Chanel de Tendre Gucci EDP II Hugo Boss Jour Edytowane przez asjaw Czas edycji: 2014-07-19 o 15:46 |
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Wygląda identycznie
. Nie kupowałam na Allegro. Ta oferta wygląda na bardzo atrakcyjną, więc pewnie bardziej opłaci Ci się kupić ją na aukcji. Ja swojej za produkty o równowartości tej ceny nie oddam .
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Link do prefum Zara jak sa pakowane i jak wyglada opakowanie
kupione tydzien temu , Tesciowa mi przywiozła zzagranicy. foto z każdej strony perfum Zara co do daty Zary - to jest nowosc 2014
wymiana -------------> kosmetyki wish Guerlain Meteoryty lub puderniczki (kolekcjonuje) mata fitness Chanel de Tendre Gucci EDP II Hugo Boss Jour Edytowane przez asjaw Czas edycji: 2014-07-19 o 15:51 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.

)
to kolor?