Wymienię w sierpniu: Yves Rocher, peeling czekoladowy, Seboradin, Solankowe Spa Rabka i inne;) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-01, 15:51   #1
shini
Zakorzenienie

Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
Talking

w sierpniu: Yves Rocher, peeling czekoladowy, Seboradin, Solankowe Spa Rabka i inne;)

NIEAKTUALNY!!!

ZAPRASZAM DO WRZEŚNIOWEGO WĄTKU:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776802

RZECZY WYMIENIĘ NAJCHĘTNIEJ WSZYSTKIE RAZEM ZA KONKRET, KTÓRY MI SIĘ PRZYDA NAWET O MNIEJSZEJ WARTOŚCI!

UWAGA!!!

1. Wysyłka tylko w opakowaniach kartonowych lub kopertach bąbelkowych (nie w zwykłych!), rzeczy dobrze zabezpieczone, proszę o nieoklejanie kosmetyków bezpośrednio taśmą!
2. Wysyłam tylko paczkami (mini paczka lub zwykła paczka pocztowa), jeśli chcesz koniecznie wysłać do mnie poleconym to ok, ale pamiętaj, że poczta nie odpowiada za zniszczenia kosmetyków wysyłanycjh tym typem przesyłki- odpowiadasz Ty.
3. Staram się być osobą bezproblemową, chętnie wysyłam równocześnie z Wizażankami, które mają nawet dużo mniej przekupek niż ja (chociaż kilka powyżej zera), ale jeśli jest to Twoja postawa roszczeniowa to bądź pewna, że nie zgodzę się na równoczesną wysyłkę choćbyś miała jedną przekupkę mniej niż ja Każdy przypadek rozpatruję indywidualnie, biorę pod uwagę jaki jest z Tobą kontakt, jak przebiegają negocjacje itd.
4. Jeśli masz w swoim regulaminie bezczelne uwagi typu (cytat z wątku Wizażanki posiadającej 3! przekupki):
"*wysylam pierwsza tylko dziewczynom które maja powyżej 50przekupek
*jesli masz mniej niż 50 przekupek wysyłamy na równi czyli w tym samym czasie
*jesli masz 0-1 przekupke wysylasz pierwsza"
to nawet nie pytaj o nic u mnie, obiecałam sobie teraz czytać każde słowo przed zaproponowaniem wymiany- wcześniej nigdy nie przyszłoby mi do głowy, że można spotkać takie "kwiatki"- jeśli coś takiego wyłapię trafiasz na moją prywatną czarną listę. Jeśli masz więcej przekupek to oczywiście Ty decydujesz czy mam wysyłać pierwsza.

Moja prywatna czarna lista:
hiperaktywna, vika09

Moja prywatna szara lista- Wizażanki, od których nie doczekałam się przekupek:
Obecnie brak

W opozycji do czarnej listy postanowiłam stworzyć moja biała listę Wizazanek, z którymi wyjątkowo miło zapamiętałam wymianę- wszystko było idealnie i wyróżniało się w jakiś sposób- świetny kontakt, mega sympatyczna atmosfera itd. Będą tutaj też Wizazanki, z którymi wymienialam się parę razy i są w 100% godne zaufania

Moja prywatna biała lista:
BAHAMONDE, VenetianGlass, delfix10, sylwka37, a także Fenris, CzarnaKocurka, rzen, Curious71, EbonyLuna, AnnaVanDort, Pani Stettke, HuntingBear, Ender, Anna1987, xXMalinowaLadyxX, lawmore, aniszonekk

Raz jeszcze uprzejmie proszę osoby, które się ze mną wymieniają o nieoklejanie kosmetyków bezpośrednio taśmą! Sama tego nie robię poza wyjątkową sytuacją- zaklejenie bezpośrednio dziurek w używanym sypkim pudrze/ cieniu/ różu/ podkładzie itd. mineralnym- inna sytuacja, która by wymagała takich działań nie przychodzi mi do głowy! Naprawdę można najpierw owinąć kosmetyk woreczkiem foliowym czy czymkolwiek innym i owinąć dokładnie i szczelnie taśmą zwłaszcza w miejscu, gdzie kosmetyk się zamyka/ otwiera i potem bąblami i znowu taśmą. Niekiedy same bąble wystarczą, jeśli kosmetyk jest nowy i się dokładnie nimi owinie żeby nie było prześwitów

Wysyłam jedynie mini paczką lub paczką pocztową, druga strona może wysyłać jaką chce przesyłką rejestrowaną (ale pamiętaj, że poczta nie odpowiada za zniszczenia kosmetyków wysyłanych poleconym- odpowiadasz Ty!) Wysyłam tylko ekonomicznie (droższe rzeczy dodatkowo ubezpieczam), chyba że komuś będzie bardzo zależeć na czasie- wtedy wyjątkowo zgodzę się na priorytet. Mini paczka wychodzi taniej, więc proszę o padanie poza adresem nr tel lub e-maila, jeśli się nie zgadzacie trudno, wtedy wysyłam zwykłą paczką pocztową

Preferuję większe wymiany ze względu na ceny wysyłek (obiecałam sobie, że raczej nie wymieniam tańszych pojedynczych rzeczy, chyba, że ich koszt przekracza przynajmniej te 30 zł), wyjątek to oczywiście wymiana osobista

WYMIENIAM SIĘ RACZEJ TYLKO ZA WISH!

WISH

OBECNIE NAJBARDZIEJ SZUKAM:

Aptecznych produktów do cery tłustej/ trądzikowej
Tuszu do rzęs wydłużającego czarnego, nowego- średnia półka
Peelingów do ciała
"Sezonu Burz" Sapkowskiego
Karmy dla kota głównie mokrej- typu Thrive, Catz Finefood- bez zbóż, duża zawartość mięsa itd.

Ewentualnie jakichś zapachów i czegoś na rozstępy- chociaż mam zapas

Szukam jeszcze ciuchów, głównie na lato raczej L, czasami M jeśli chodzi o górę gdy materiał jest rozciągliwy, torebek, butów 39/ czasem 40 (wkładka 25,5 cm)

Różowy kolor- Można nadal pytać o rzecz oznaczoną tym kolorem, ale jest ona w trakcie negocjacji z kimś i trzeba się z tym liczyć

Czerwony kolor- rezerwacja/ produkt wysłany

Jaśniejszy kolor (srebrny)- wymienione (Zmieniam na ten kolor dopiero gdy wymiana zakończy się, obie strony otrzymają swoje przesyłki, są zadowolone i wystawiły oceny)

Zielony kolor- dokładka

Wymiana osobista we Wrocławiu będzie możliwa dopiero OD POCZĄTKU WRZEŚNIA!
Obecnie możliwa wymiana osobista w Skarżysku-Kamiennej, Kielcach

Odpisuj proszę u mnie, ja będę odpisywać u Ciebie

WYMIENIĘ:

(Zdjęcia zrobię na życzenie )

DOKŁADKA!

Yves Rocher tusz do rzęs Sexy Pulp czarny- NOWY, zafoliowany- brak

Yves Rocher błyszczyk do ust Sexy Pulp 03 Rose Vif- NOWY, zafoliowany- brak

Avon róż do policzków Ideal Luminous Peach- użyty kilka razy, jest kartonik i pędzelek- brak

Catit Design Senses, tor do zabawy- trochę używany przez moją kotkę, ale nie jest w żaden sposób uszkodzony, zawiera jedną piłeczkę
Dodaję zdjęcie toru- można złożyć go także w taką falę wtedy na końcach dokłada się znajdujące się obok końcówki
UWAGA!
Te rzeczy zamienię na karmę dla kota mokrą marek typu Catz Finefood, Thrive, Moonlight Dinner- te najchętniej, ale mogą być też inne, byle nie zawierały zbóż, zawierały dużo mięsa- co najmniej 70%, zero sztucznych konserwantów i barwników itd. itp. Może być też 100% mięso w puszcze np. firmy Luderland, poza tym przysmaki- Thrive np. 100% krewetki, lub z innych firm, ważne żeby zawierały 100% liofilizowanych krewetek/ mięsa/ ryby/ wątroby itd. Za Power of Nature z góry dziękuję- ta karma nie służyła mojej kotce.
Ewentualnie może być też sucha karma Orijen/ Wild Cat Etosha.
Przysmaki, karmy muszą być nowe, fabrycznie zamknięte

Maska do włosów Kallos Vanilla- ok. połowa opakowania z 275 ml, ważna do 07.2016- brak

Yves Rocher Un Matin Au Jardin żel pod prysznic Kwiat Wiśni, 200 ml- zużycie niewielkie gdzieś 1/6 czy 1/5, dla zainteresowanych zdjęcie, otworzony w lipcu, ważny 12 miesięcy od otwarcia- brak

Solankowe Spa Uzdrowisko Rabka Żel anticellulitis, kartonik wyrzuciłam, 200 ml- użyty kilka razy. zużycie nie jest jakieś bardzo duże, dla zainteresowanych zdjęcie. Według opisu na kartoniku dobry nie tylko na cellulit ,ale także rozstępy, wyszczupla, ujędrnia, przyspiesza spalanie tkanki tłuszczowej. Data produkcji: 15/2014, data ważności (najlepiej zużyć przed końcem): 11/2016, otwarty w połowie lipca 2014. Nie mogę używać ze względu na właściwości rozgrzewające- moja skóra nie reaguje dobrze na nie- brak

Veroni Cosmetics Mleczny peeling cukrowo-olejowy czekoladowy 200 ml- raz użyty na nogi, brzuch, plecy, data ważności: 09.08.2016, otworzony i użyty w lipcu 2014, ważny 12 miesięcy od otwarcia- brak

Revlon Perfumerie Apricort Nectar (lakier do paznokci perfumowany) 11,7 ml- raz użyty, ale nałożyłam kilka warstw- kupiony, otworzony i użyty 18.07.2014- brak

Pianka do higieny intymnej Facelle Sensitive 150 ml- użyta 2 razy- jeszcze nie wiem czy oddam

Rajstopy Life z Superpharmu 15 Den Classic rozmiar 4 Lion- nowe, nigdy nawet nieotwierane- brak

Zarezerwowane/ wysłane/ wymienione

Seboradin Inter Fragrances ampułki przeciw wypadaniu włosów, w oryginalnym opakowaniu, jest 6 z 14, data ważności 06.2016, mam z wymiany, chciałam sama zużyć, niestety zobaczyłam na opakowaniu, że zawierają ziele dziurawca, z którym nie mogę mieć żadnego kontaktu ze względu na leki, które przyjmuje, muszę więc puścić je w świat. Poza dziurawcem zawierają też czarną rzodkiew i kłącza tataraku

Mała czarna torebka na pasku Bershka

Woda termalna Vichy 50g NOWA

Końcówka ajurwedyjskiej terapii do włosów Orientana- jakieś 15-20 ml ze 105 ml

Stara Mydlarnia masło do ciała zielona herbata- została ok. ponad połowa z 250 ml

Odlewka 50 ml płynu micelarnego Bioderma Sebium H2O

wymienione z delfix10
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC_0577.jpg
Wyświetleń: 16
Rozmiar:  78,4 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez shini
Czas edycji: 2014-09-01 o 16:32
shini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-01, 16:33   #2
lawmore
Zakorzenienie

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
Dot.: w sierpniu: Yves Rocher, peeling czekoladowy, Seboradin, Solankowe Spa Rabka i

hej to znowu ja podoba mi się prawie wszystko, znajdziesz coś u mnie?

moja kolekcja

lawmore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-01, 16:59   #3
mala_menda
Zakorzenienie

Przekupka: 74 pkt / 99% pozyt.
Dot.: w sierpniu: Yves Rocher, peeling czekoladowy, Seboradin, Solankowe Spa Rabka i

też mam te perfumy żel raczej pójdzie do kogoś innego, a za peeling nic nie znalazłam, pozdrawiam
mala_menda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-01, 17:10   #4
delfix10
Zakorzenienie

Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.

kochana ,mam poza wątkiem jedną ostatnią wodę termalną ale negocjuję ją z jedną wizażanką bo ona ma kosmetyk na którym bardzo mi zależy

z Twojej wish mam nowy olejek na rozstępy ( mój zapas ) ale to znowu mogłabym oddać za coś z mojej wish
jeśli chcesz to zerknij proszę czy ty miałabyś coś z niej
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  eucerin.jpg
Wyświetleń: 5
Rozmiar:  51,1 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-01, 17:44   #5
extragirl
Wtajemniczenie

Przekupka: 47 pkt / 98% pozyt.

Niestety nic
Stary 2014-08-01, 18:29   #6
delfix10
Zakorzenienie

Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.

oj kochana ale propozycja normalnie nie do odrzucenia

myślę że coś wykombinujemy

to na pewno chciałabym torebeczkę,masło ze Starej Mydlarnii ,ampułki Seboradin , wodę termalną Vichy ,chętnie przygarnęłabym też wode yr kwiat wiśni i odlewkę Biodermy a i jeszcze cos z Orientany chętnie na wypróbowanie

uuu ale tego dużo , chyba musisz coś dobrać

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

to ja bym wzięła bez wody toaletowej bo woda termalna raczej pojdzie
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-01, 19:03   #7
sowaa5
Zakorzenienie

Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.

hej, podobają mi sie te rzeczy u Ciebie:

Seboradin Inter Fragrances ampułki przeciw wypadaniu włosów, w oryginalnym opakowaniu, jest 6 z 14,

Veroni Cosmetics Mleczny peeling cukrowo-olejowy czekoladowy 200 ml- raz użyty na nogi, brzuch, plecy, data ważności: 09.08.2016, otworzony i użyty w lipcu 2014, ważny 12 miesięcy od otwarcia

Revlon Perfumerie Apricort Nectar (lakier do paznokci perfumowany) 11,7 ml- raz użyty
sowaa5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-01, 19:12   #8
kajcymon
Raczkowanie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

coś za wszystko oprócz rajstop?
Stary 2014-08-01, 19:57   #9
sowaa5
Zakorzenienie

szukam głównie płynów micelarnych, 30 ml troche mało ale może być, nie masz jakieś żelu poza wątkiem do mycia twarzy? a ten żel do mycia ciała ile go możesz mieć procentowo ?
Stary 2014-08-01, 20:36   #10
kajcymon
Raczkowanie

koszula atmosphere
sukienka to jakiś no name S-ka

Może paleta cieni i koszula za wszystko ? (razem z rajstopami jednak bo właśnie dojrzałam że rozmiar jest ok )
Stary 2014-08-01, 21:28   #11
ruby000
Zakorzenienie

Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.

Pianka do higieny intymnej Facelle Sensitive 150 ml- użyta 2 razy-

eboradin Inter Fragrances ampułki przeciw wypadaniu włosów
woda termalna
płyn micelarny (o ile nei wysłałaś już...)
cos u mnmie?

kosmetyki
książki
nowa bielizna i odzież

Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top!

Edytowane przez ruby000
Czas edycji: 2014-08-01 o 21:29
ruby000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-01, 21:57   #12
sydunia
Zakorzenienie

Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.

coś za żel Yves Rocher i rajstopy?
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-02, 10:35   #13
sydunia
Zakorzenienie

Daty nie ma, jest tylko jakiś kod. Ja go dostałam 3-4 miesiące temu z wymiany jako używany, nie wiem, kiedy był otwarty
Stary 2014-08-02, 10:42   #14
sowaa5
Zakorzenienie

Kurczę, no wiesz nie chce się wymieniac na siłe. Za tą Bioderme to raczej chciałabym micela, takiego pełnowymiarowego. Jak będziesz miała to daj znać. Przykro mi, będę na bieżącą śledzić Twoje dokładki. Pozdrawiam
Stary 2014-08-02, 11:42   #15
sydunia
Zakorzenienie

wszystko mam w wątkach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-02, 15:03   #16
xXMalinowaLadyXx
Zadomowienie

Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.

Szczerze? Nie wiem. Dostałam w prezencie, ale nie mój zapach.
No ale góra twierdzi, że nie więc muszę sprzątnąć :P

WĄTEK UBRANIOWY:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68701111
WĄTEK KOSMETYCZNY[/B]
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68702621
xXMalinowaLadyXx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-02, 15:28   #17
Anitka11
Zakorzenienie

Przekupka: 227 pkt / 100% pozyt.
GG do Anitka11

niestety nic;/
Stary 2014-08-02, 16:27   #18
kajcymon
Raczkowanie

Cienie mam z wymiany, wymieniłam się jakieś pół roku temu i nie użyłam ani razu, nie ma na nich niestety żadnego kodu
Stary 2014-08-03, 10:39   #19
Brazylijka
Zakorzenienie

Przekupka: 167 pkt / 100% pozyt.

widzę u Ciebie tylko piankę facelle, także dziękuję
gdybyś coś dokładała- daj znać!

wish
Brazylijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-04, 18:37   #20
Rainberry
Mroczny Elf św. Mikołaja

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.

Niestety nic
Rainberry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-05, 08:17   #21
lawmore
Zakorzenienie

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.

przepraszam, że dopiero odpisuję, kilka dni nie miałam internetu a jak już się pojawił to wizaż szwankował :/ oto co mi się podoba:
Yves Rocher Un Matin Au Jardin żel pod prysznic Kwiat Wiśni, 200 ml- zużycie niewielkie gdzieś 1/6 czy 1/5, dla zainteresowanych zdjęcie, otworzony w lipcu, ważny 12 miesięcy od otwarcia

Veroni Cosmetics Mleczny peeling cukrowo-olejowy czekoladowy 200 ml- raz użyty na nogi, brzuch, plecy, data ważności: 09.08.2016, otworzony i użyty w lipcu 2014, ważny 12 miesięcy od otwarcia

Revlon Perfumerie Apricort Nectar (lakier do paznokci perfumowany) 11,7 ml- raz użyty, ale nałożyłam kilka warstw- kupiony, otworzony i użyty 18.07.2014

no i ampułki, ale są zaznaczone na czerwono w tej chwili nie mogę zrobić zdjęcia cieni, bo są w drugim mieszkaniu, ale w zasadzie mam wszystkie kolory tęczy o ile dobrze pamiętam :P są to cienie i brokaty: żółte, zielone, czerwone, niebieskie, różowe, fioletowe, mam ich ok 18, na wymianę przygotowałam chyba z 5 czy 6

moja kolekcja

lawmore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-05, 09:58   #22
inecita
Zakorzenienie

Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.

Hej,

niestety obecnie ograniczam się do rzeczy z wish

inecita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-05, 10:38   #23
DaciaSandero
Zadomowienie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.

hej, niestety nic dla siebie nie znalazłam dziękuję
Stary 2014-08-05, 10:53   #24
Lacturia
Wtajemniczenie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
GG do Lacturia Send a message via Skype™ to Lacturia

Znalazłam tylko książkę Bartoszewskiego ;-)

Ale nie działa mi forum z ciuszkami w ogóle ;/ Nie wiem, czy tylko ja mam takie problemy z wizazem w ostatnich dniach?

Wymiana kosmetyczna&biżuteria&tor ebki -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778720

Wish -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=47297911
Lacturia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-05, 10:59   #25
amb86
Zakorzenienie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.

Hej, niestety nic
amb86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-05, 16:24   #26
ddiana
Zakorzenienie

Przekupka: 134 pkt / 100% pozyt.
GG do ddiana

Dziękuję,nic dla siebie nie znalazłam

moje flaszki
ddiana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-05, 16:56   #27
Antymionka
Moderator

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.

Niestety nic
Antymionka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-05, 18:03   #28
Lacturia
Wtajemniczenie

Moze sie wstrzymamy albo Ty zobacz czy nie masz czegoś z mojej wish, bo taka mała wymiana to się nie opłaca...

Wymiana kosmetyczna&biżuteria&tor ebki -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778720

Stary 2014-08-06, 08:04   #29
turczynka38
Raczkowanie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.

Oj nic niestety mi nie podpasowało..
turczynka38 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-06, 09:01   #30
Lacturia
Wtajemniczenie

Na tą chwilę podziękuję za wymianę ;-)

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości