![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
SIERPNIOWA wymiana u Ani:) ZAPRASZAM!!!
ZAPRASZAM !!!
![]() Hej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UWAGA!!! NAJCHĘTNIEJ ODDAM RZECZY HURTOWO, PO KILKA PRZY JEDNEJ WYMIANIE ![]() WISH: -kosmetyki Bath&Body Works -mgiełki do ciała -serum do włosów w formie olejku -róż z MACa (Well Dressed, Dainty) -Bourjois Healthy Mix kolor 51 -chętnie pomadki w modnych kolorach -The Balm Mary Lou Manizer -nowe tusze do rzęs z Maybelline -kremowe żele pod prysznic -Clinique Chubby Stick -neutralne cienie do powiek i paletki -zapachy (Naturelle, Puma Yellow, Mexx wersja letnia, Chloe, Chloe Love, Avon Together i inne ![]() Rozważę każdą propozycję ![]() NA WYMIANĘ MAM: -Maybelline, Fit Me Foundation SPF18- podkład w kolorze 120, pozostało 90-95% produktu, fajny lekki podkład jednak nie do końca mój kolor -L`Oreal, True Match The Foundation Super Blendable (Podkład dopasowujący się do skóry), kolor W1 Golden Ivory, użyty 2 razy - Yves Rocher, Couleurs Nature, Duo Poudre Bronze et Nacre (Podwójny puder brązujący), użyty 1 raz -Yves Rocher, Sexy Pulp, Pogrubiający tusz do rzęs, świeżutki, czarny, użyty 1 raz -New Cid Cosmetics i-cheek Blush Trio, kolor PINK… PRZEPIĘKNA paletka róży do policzków, z lusterkiem, każdy róż maznęłam pędzelkiem tylko raz i oddam ją tylko za coś z wish, najchętniej róż MACa Well Dressed lub Dainty (jej wartość to 24 funty). -Bourjois, Pastel Joues [Fine and Light Powder Blush] (Róż w kamieniu), kolorek 37 Rose Pompon, zużycie oceniam na 5% (brak pędzelka) -The Body Shop, White Musk Blush, mgiełka do ciała, 100 ml, pozostało 70% -Unia, Alantan Dermoline, Lekki krem z alantoniną i d-pantenolem 5%, uzyty 1 raz, ważny do 02.2015 -Depileve, Folisan- produkt na wrastające włoski i podrażnienia po depilacji... odlane 50 ml, mam z wymiany https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...e-folisan.html -Biotherm, Purefect, Skin Hydrating Gel Anti-imperfection-anti-shine (Krem intensywnie nawilżający i silnie zwężający pory)- miniatura 11ml/ 20 ml -Siquens, MedExpert, Krem na naczynka na noc, pojemność 30 ml, uzyty 2-3 razy -Catrice, Ultimate Shine, pomadka w kolorze 040 (piękna brzoskwinka), użyta 3 razy -Alantan maść, 30 g- cudowna na podrażnienia, rany, suche miejsca... 30 g, użyta 2 razy -FlosLek- delikatny krem pod oczy do skóry wrażliwej, 30 ml, pozostało 50% -Sephora, Cień do powiek w kolorku peanch beige (13), uzyty 2 razy - niestety pokruszył się, ale opakowanie jest tak solidne że spokojnie można go używać -Rimmel Kate Moss, słynna pomadka w kolorze 16, zużycie niewielkie -Catrice, Made to Stay, cień w kremie kolor 040 (delikatny, szampański), użyty 2 razy -Vipera, puder- mozaika w odcieniu 101 (można używać jako rozświetlacz ale także jako bronzer lub zamiast różu), 11g, widoczne wgłębienie na środku, samego produktu na moje oko zostało 70% -Essence, baza rozświetlająca, użyta kilka razy w małych ilościach, pojemność 20 ml (opakowanie z pompką) -Essence, Wild Craft, cień do powiek z edycji limitowanej, kolorek to taki połyskujący beż, 3 g, użyty zaledwie ze 4 razy -Maybelline Watershine Gloss, Błyszczyk do ust – krystaliczny połysk, kolorek 230 Precious Lilac (na ustach baaardzo delikatny kolor, raczej transparentny), zostało go ok. 85% z 5 ml -Avon, chłodzący błyszczyk do ust, kolor Iced Latte, nie widac dokładnie zużycia ale myślę że 50% -Yves Rocher, Peeling morelowy do twarzy, 50 ml, pozostało ok. 60-70%, ważny do 03/2015 -Avon Incandessence, w gwiazdce, bez atomizera, z 50 ml zostało ok. 1/3 -Yves Rocher, próbka Vanille Noire -Rossmann, okrągła szczotka do masażu, użyta raz, zdezynfekowana -Catrice, Ultimate Nudes, 010 Dance Like A Prima Ballerina, 10 ml, pozostało ok. 80% a nawet więcej -Golden Rose, lakier nudziak w kolorze 205, 12,5 ml, zostało 90% -Miss Sporty, lakier do paznokci z serii clubbing, kolorek 330 miętowy, uzyty raz, świeży -Essence Studio Nails, szybkoschnący lakier nawierzchniowy, 8 ml, użyty 1 raz -Sally Hansen, Continuous Treatment Strength, odżywka do paznokci, 13,3 ml, użyta 1 raz -Eveline 3w1, 60sekundowy wysuszacz, utwardzacz i nabłyszczacz, 12 ml, nowy (bez kartonika) -Papiloty miękkie, oczywiście nowe (tylko 1 wyjęty i zagięty dla sprawdzenia) http://www.rossnet.pl/Produkt/For-Yo...zt,327011,2804 PRÓBKI: -DaxCosmetics, 30+, krem reduktor zmarszczek mimicznych na dzień, 10 ml, nowy -Dermika pharmatherapy, krem do redukcji zmarszczek -Yves Rocher, Cure Solutions Eliksir 7.9 (Serum - aktywator młodości), 1ml -La Roche Posay: *podkład Toleriane Teint, kolorek 13 (3 x 1 ml) *Hydreane Legere 2 x 2ml *Hydraphase Intense Legere 4 x 2ml *Effaclar Duo 2 x 2ml *Rosaliac AR Intense 3 x 1,5 ml *Toleriane Ultra 3 x 1,5 ml NIEKOSMETYCZNE: -Ewa Chodakowska, Płyta z ćwiczeniami Spalanie & Modelowanie, nowa -Gra PC Crazy Minigolf, stan idealny *4 tematyczne trasy golfowe *3D grafika i efekty świetlne *zachowanie prawa fizyki *wzrastający stopień trudności *godziny rodzinnej zabawy - Luca Spaghetti, „Masz przyjaciela” z serii „Jedz, módl się, kochaj w Rzymie”, NOWA Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2014-09-16 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: SIERPNIOWA wymiana u Ani:) ZAPRASZAM!!!
coś za epiduo i cień w kremie catrice?
edit: taa,wcięłam się ![]() ![]() Edytowane przez Cesena0 Czas edycji: 2014-08-27 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Victorię oddam tylko za perfumy
![]() Poza wątkiem mam jeszcze paletkę używaną Rimmela w bronzach neutralnych właśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Może znajdziesz u mnie coś za bronzer Yves Rocher?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
niestety, nic nie znalazlam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Chimay
|
Coś za
Epiduo żel Yves Rocher, Peeling morelowy do twarzy, 50 ml, pozostało ok. 60-70%, ważny do 03/2015?
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Cześć, czy zaintersuje Cię coś u mnie w zamian za Róż z Bourjois oraz mgiełkę White Musk TBS ?
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
-Epiduo żel, 15 g, 2 nowe opakowania ważne do 10/2015 -Rimmel Kate Moss, słynna pomadka w kolorze 16, zużycie niewielkie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Niestety nic nie znalazłam ;(
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
podkład Toleriane Teint, kolorek 13 (3 x 1 ml)
*Hydraphase Intense Legere 4 x 2ml *Toleriane Ultra 3 x 1,5 ml i tusz sexy pulp? cos u mnie?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej,
coś za -Bourjois, Pastel Joues [Fine and Light Powder Blush] (Róż w kamieniu), kolorek 37 Rose Pompon, zużycie oceniam na 5% (brak pędzelka) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Epiduo??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
coś za 2 nowe opakowania epiduo? bardzo mi zależy.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A czy mogłabyś mi jeszcze powiedzieć, kiedy róż był otwarty, w jakim stanie jest opakowanie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
ewentualnie baleriny mogłabym przygarnąć ale dalej nie wiem co podoba Ci się u mnie ;-)
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie jedynie -New Cid Cosmetics i-cheek Blush Trio
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Narazie tonik omawiam z kimś innym i istnieje szansa ze owa osoba weźmie rownież lotion a zależy mi na jak największej wymianie. Jesli sie nie uda dam znać
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety nic pozdrawiam
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie? zapraszam do obu watkow
ZAPRASZAM DO OBU WĄTKÓW: kosmetyki i bizu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47769300 ciuchy stary - ale dużo rzeczy wciąż na wymiane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776125 NOWY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51932623 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Jeśli masz w wątku perfumy z tej samej półki cenowej i o podobnej pojemności to się chętnie wymienię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.