|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Listopad - H&M, Reebok itp.NIEAKTUALNE Witam ![]() 1) Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła jako pierwsza, 2) Proszę, odpisuj u mnie a ja u Ciebie – nawet jeśli nic nie znalazłaś, 3) Wymianka jest wiążąca, jeśli wymienimy adresy, 4) Preferuję polecony priorytet (albo polecony ekonomiczny w zależności od ciężaru przesyłki - do ustalenia), 5) Wysyłka tylko w kopertach bąbelkowych, 6) Nie odmieniam się (bez ważnej przyczyny). Mam parę rzeczy do wymiany, a są to: 1.) Torebka PUPA - otrzymałam jako prezent przy zakupach w Douglasie. W środku ma suwak na drobiazgi, sama ma tylko zatrzask na magnes, widoczny na zdjęciu. Wymiary bez rączek: Długość - ok. 40 cm Szerokość - ok. 38 cm Szerokość dna - ok. 10 cm Stan bardzo dobry/idealny. 2.) Pudrowa marynarka H&M r. 44. Przeszyłam tylko guziki na inne - na rękawach takie same jak z przodu. (Chętnie wymienię na inną marynarkę, ale mniejszą). Wymiary: Od ramienia do ramienia - ok. 46 cm, Długość - ok. 60 cm, Rękaw - ok. 65 cm. Stan bardzo dobry/idealny. 3.) Portfel Reebok - kupiony okazyjnie w salonie. Wymiary (kiedy jest zamknięty): Długość - ok. 15 cm, Szerokość - ok. 10 cm. Stan bardzo dobry/idealny.
Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2014-12-29 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.