celebrity skin... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-11-18, 17:37   #1
theDexOne
Raczkowanie

celebrity skin...

Nie mam pomysłu na tytuł wątku, zresztą, jaki by on nie był będzie brzmiał infantylnie i jak tzw. problem z dupy. Bo w zasadzie żadnego problemu nie mam. Nie zdradza mnie facet, nie mam toksycznej rodziny, nie jestem w ciąży. Sielanka. No, może mam delikatny problem z psychiką, ale nie mnie to oceniać Tak czy inaczej stadium mojej "choroby"osiągnęło apogeum i muszę się "wypisać"
Sęk w tym, że jestem szaleńczo, nieuleczalnie a zarazem platonicznie i sekretnie zakochana w gwieździe muzyki rock.
Może byłoby to nawet słodkie gdybym miała 12 lat a Pan Piosenkarz był trzecią taką miłostką w ciągu roku. Niestety, n i e jest wcale słodko.
Ja mam 25 lat, on prawie 50, ja mam od niedawna męża, on drugą żonę. I cała zabawa trwa już 15 (sic!) lat. Jakoś tak spodobał mi się jego zespół kiedy miałam 10 lat, później spodobał mi się Pan Piosenkarz, no a później poszło. Uwielbiam go nie tylko za niesamowity głos, talent, wrażliwość którą widać w tekstach które pisze, ale też za świetne poczucie humoru, takie trochę niewinny sposób bycia, skromność, niespotykaną uprzejmość. Ale to nie wszystko. Poza tym jest super inteligentny, wszechstronnie utalentowany i bardzo skromny. Tak...Czy wspominałam już, że to sekretne uczucie? No nie do końca. O ile za czasów, kiedy jeszcze wypadało kochać się w idolu wiedziała o tym cała moja klasa, o tyle teraz wie o tym mój mąż. Nie mógł nie zauważyć, że od czasu do czasu mam dziwnie melancholijne dni, kiedy moja "przypadłość" nabiera na sile i snuję romantyczne i zaskakujące scenariusze, jak to "przypadkiem" się spotykamy i od razu pada mi do stóp.Albo godzinami słucham jego muzyki. Czasem mam ochotę zrobić wszystko, żeby dowiedział się o o moim istnieniu. Udało mi się (nie było ciężko. Albo po prostu jestem już taką wariatką i psychofanką, że wyśledzanie takich rzeczy to dla mnie drobnostka ) zdobyć dwa emaile do osób związanych z Nim bezpośrednio poza muzyką (jest też naukowcem). Ale nie mam odwagi napisać, bo po pierwsze to strasznie porąbane i nie chcę zakłócać nikomu życia, a poza tym już widzę jak odpisują entuzjastycznie na moje: "Hi, could you please give me/my email to XYZ because I want him so bad" . No tak...
Mąż czasem mnie pociesza, że on już na mnie czeka aż dołączę do zespołu (uczę się grać na gitarze) albo tym podobne, ale to na zasadzie małej uszczypliwości i podśmiechujek.
Tak czy inaczej, może jestem nienormalna, ale zawsze chyba będę go już kochać (męża też ). Może tak ma być. Może da się nie wyrosnąć z zauroczenia idolem
Tak czy inaczej, chyba nie potrzebuję porady, nie potrzebuję też hejtu, no chyba że ktoś bardzo, bardzo chce
Zamiast tego mam nadzieję, że poprawiłam komuś humor lub ktoś będzie chciał się podzielić swoją historią
theDexOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-18, 17:49   #2
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

Dot.: celebrity skin...

jedyne, co jestem w stanie napisac to... co to za wokalista?
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-18, 17:50   #3
201604130936
Konto usunięte

ta, moja milosc się miala nigdy nie ozenic, a niedawno to zrobila i to jeszcze z jaka pompą ;/ i ona wcale nie jest taka ladna ;/
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-18, 17:56   #4
Magdallen
Zakorzenienie

Biedny mąż.
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-18, 18:43   #5
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez theDexOne Pokaż wiadomość
Nie mam pomysłu na tytuł wątku, zresztą, jaki by on nie był będzie brzmiał infantylnie i jak tzw. problem z dupy. Bo w zasadzie żadnego problemu nie mam. Nie zdradza mnie facet, nie mam toksycznej rodziny, nie jestem w ciąży. Sielanka. No, może mam delikatny problem z psychiką, ale nie mnie to oceniać Tak czy inaczej stadium mojej "choroby"osiągnęło apogeum i muszę się "wypisać"
Sęk w tym, że jestem szaleńczo, nieuleczalnie a zarazem platonicznie i sekretnie zakochana w gwieździe muzyki rock.
Może byłoby to nawet słodkie gdybym miała 12 lat a Pan Piosenkarz był trzecią taką miłostką w ciągu roku. Niestety, n i e jest wcale słodko.
Ja mam 25 lat, on prawie 50, ja mam od niedawna męża, on drugą żonę. I cała zabawa trwa już 15 (sic!) lat. Jakoś tak spodobał mi się jego zespół kiedy miałam 10 lat, później spodobał mi się Pan Piosenkarz, no a później poszło. Uwielbiam go nie tylko za niesamowity głos, talent, wrażliwość którą widać w tekstach które pisze, ale też za świetne poczucie humoru, takie trochę niewinny sposób bycia, skromność, niespotykaną uprzejmość. Ale to nie wszystko. Poza tym jest super inteligentny, wszechstronnie utalentowany i bardzo skromny. Tak...Czy wspominałam już, że to sekretne uczucie? No nie do końca. O ile za czasów, kiedy jeszcze wypadało kochać się w idolu wiedziała o tym cała moja klasa, o tyle teraz wie o tym mój mąż. Nie mógł nie zauważyć, że od czasu do czasu mam dziwnie melancholijne dni, kiedy moja "przypadłość" nabiera na sile i snuję romantyczne i zaskakujące scenariusze, jak to "przypadkiem" się spotykamy i od razu pada mi do stóp.Albo godzinami słucham jego muzyki. Czasem mam ochotę zrobić wszystko, żeby dowiedział się o o moim istnieniu. Udało mi się (nie było ciężko. Albo po prostu jestem już taką wariatką i psychofanką, że wyśledzanie takich rzeczy to dla mnie drobnostka ) zdobyć dwa emaile do osób związanych z Nim bezpośrednio poza muzyką (jest też naukowcem). Ale nie mam odwagi napisać, bo po pierwsze to strasznie porąbane i nie chcę zakłócać nikomu życia, a poza tym już widzę jak odpisują entuzjastycznie na moje: "Hi, could you please give me/my email to XYZ because I want him so bad" . No tak...
Mąż czasem mnie pociesza, że on już na mnie czeka aż dołączę do zespołu (uczę się grać na gitarze) albo tym podobne, ale to na zasadzie małej uszczypliwości i podśmiechujek.
Tak czy inaczej, może jestem nienormalna, ale zawsze chyba będę go już kochać (męża też ). Może tak ma być. Może da się nie wyrosnąć z zauroczenia idolem
Tak czy inaczej, chyba nie potrzebuję porady, nie potrzebuję też hejtu, no chyba że ktoś bardzo, bardzo chce
Zamiast tego mam nadzieję, że poprawiłam komuś humor lub ktoś będzie chciał się podzielić swoją historią
Jak zaczęłaś wymieniać jego zalety to myślałam, że byłaś przynajmniej jego groupie Nie znasz tego człowieka, rozumiem podziw, ale nie znasz go. 25-latka powinna już zdawać sobie sprawę z tego, jaki sens ma idealizowanie faceta, którego zna się z artykułów w gazetach. Cierpi na tym Twój mąż, nawet jeśli robi sobie z tego żarty, bo na pewno nie jest mu miło ze świadomością, że Twój zły nastrój jest spowodowany tym, że nie zwiążesz się nigdy z jakąś gwiazdeczką. Nie chcę być niemiła dla Ciebie, nie to jest moim celem, ale według mnie nadajesz się do leczenia.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-18, 18:48   #6
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Biedny mąż.
I wyrozumiały .
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-18, 20:26   #7
Kolor kremowy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Jak zaczęłaś wymieniać jego zalety to myślałam, że byłaś przynajmniej jego groupie Nie znasz tego człowieka, rozumiem podziw, ale nie znasz go. 25-latka powinna już zdawać sobie sprawę z tego, jaki sens ma idealizowanie faceta, którego zna się z artykułów w gazetach. Cierpi na tym Twój mąż, nawet jeśli robi sobie z tego żarty, bo na pewno nie jest mu miło ze świadomością, że Twój zły nastrój jest spowodowany tym, że nie zwiążesz się nigdy z jakąś gwiazdeczką. Nie chcę być niemiła dla Ciebie, nie to jest moim celem, ale według mnie nadajesz się do leczenia.
Leczenie - ja też tak mysle. Tzn.terapia. PIĘTNAŚCIE lat platonicznej "miłości" do nieznanego celebryty i to pomimo zamążpójścia - to (wybacz) tzw. "przypadek dla psychiatry".
Dziwię sie,że Twoj mąż z Toba jest.
Kolor kremowy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-18, 23:12   #8
Mick
Rozeznanie

Królestwo za nazwisko!
Mick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-18, 23:14   #9
201604181004
Konto usunięte

łotefak
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-18, 23:50   #10
arachnea
Rozeznanie

obstawiam pana z tego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=48936882
były wokalista Iron Maiden
arachnea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-18, 23:57   #11
dizi
Zadomowienie

obstawiam raczej polskiego wokalistę czy ten pan ma imię na J ?
dizi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-18, 23:58   #12
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez arachnea Pokaż wiadomość
obstawiam pana z tego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=48936882
były wokalista Iron Maiden
Nie jest chyba naukowcem. Myslimy myślimy!
Stary 2014-11-19, 00:01   #13
Lisciolaz Straszliwy
Wtajemniczenie

Oddaję mój głos na Grega Graffina z Bad Religion.

Pisiont lat, dwie żony, naukowiec [geologia, biologia]

Albo Dexter Holland z The Offspring, niby wykształcony człek, ale nie wiem, jak bardzo. Tutaj już bardziej sugerowałam się nickiem autorki .

(\__/)
{ ^y^}

Edytowane przez Lisciolaz Straszliwy
Czas edycji: 2014-11-19 o 00:03
Lisciolaz Straszliwy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-19, 00:05   #14
201604130936
Konto usunięte

Holland za mlody i jedna zona.

Tez stawiam na graffina

Edytowane przez 201604130936
Czas edycji: 2014-11-19 o 00:07
Stary 2014-11-19, 00:11   #15
201604181004
Konto usunięte

Stachursky
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-19, 00:17   #16
carpediem
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Stachursky
Ómarłam .

A może Trent Reznor?

Edytowane przez carpediem
Czas edycji: 2014-11-19 o 00:20
carpediem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-19, 00:47   #17
Kocurasek
Zakorzenienie

Martin Gore?

25.08.2012

Aparatka
08.04.2013 Damon Clear (góra)
18.11.2013 aparat metalowy mini (dół)

Kocurasek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-19, 01:29   #18
Melanchton
Zakorzenienie

Brian May ma doktorat z astronomii...
Stary 2014-11-19, 08:42   #19
Kocurasek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melanchton Pokaż wiadomość
Brian May ma doktorat z astronomii...

Ale jest za stary

25.08.2012

Aparatka
08.04.2013 Damon Clear (góra)
18.11.2013 aparat metalowy mini (dół)

Kocurasek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-19, 09:29   #20
zielona2
Rozeznanie

Czy chodzi o Michała Wiśniewskiego?
zielona2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-19, 09:52   #21
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Na miejscu męża zostawiłabym Cię natychmiast.
Ogólnie nie rozumiem lekkiego podejścia do tematu. Reglarnie zdradzasz męża emocjonalnie. To nie jest 'głupotka', to nie jest 'miłostka'. To zdrada. Wstaw sobie w miejsce pana śpiewaka Zdziśka z klatki obok [który też Cię nie zna, nie chce i pewnie nie zachce, ale marzysz o nim dniami i nocami], a wszyscy powiedzą Ci, że zdradzasz męża. Ja nie widzę różnicy między tymi dwoma sytuacjami.

Ślub pewnie w kościółku co? A do przysięgi miłości i wierności do śmierci dodałaś 'dopóki mój idol mnie nie pozna i nie zechce zaliczyć'?

Współczuję facetowi i dziwię się, że się z Tobą ożenił.
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-19, 10:10   #22
9bfc43f248fa3dd370e3b645ec22fc32ebbe1d0f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Biedny mąż.
O tym samym pomyslalam...
9bfc43f248fa3dd370e3b645ec22fc32ebbe1d0f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-19, 10:30   #23
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lisciolaz Straszliwy Pokaż wiadomość
Oddaję mój głos na Grega Graffina z Bad Religion.

Pisiont lat, dwie żony, naukowiec [geologia, biologia]
Wygooglałam gościa i wszystko się zgadza. Chyba wygrałaś wątek
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-19, 10:37   #24
robcia
Zakorzenienie

Titus?Ten akurat nie jest skromny...
Ja mam jazdę na Bruce Willisa od momentu kiedy tak pięknie wyłysiał( czyli już dość długo) ale żeby zaraz kochać?Raczej po prostu jego widok nastraja mnie pozytywnie,szczególnie kiedy ma brudny podkoszulek i jest zalatany ale śmiało mogę bez tego żyć
robcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-19, 10:38   #25
poldzik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
A do przysięgi miłości i wierności do śmierci dodałaś 'dopóki mój idol mnie nie pozna i nie zechce zaliczyć'?
ja znam dziewczyne (bylam przy tym!!!) zakochana od lat w aktorze (wloszka zakochana we wloskim aktorze), ktora miala okazje go poznacosobiscie na imprezie.. facet kolo 50, laska kolo 25, przespala sie z nim, narzeczony nic nie wiedzial, teraz jest "szczesliwa" mezatka, plakat z aktorem w domu nadal wisi... zeby ten jej facet wiedzial...

nie no, dziewczyno, to nie jest normalne... i nie w porzadku ....
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-19, 11:10   #26
Melanchton
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kocurasek Pokaż wiadomość
Ale jest za stary
ale te włosy...!
Stary 2014-11-19, 11:23   #27
nuinek
Raczkowanie

oh ja to mam kilka takich fajnych typków ze świata aktorskiego na oku. fajne ciacha i się fajnie patrzy (w końcu jestem kobietą z oczami to sobie patrze i wzdycham a co! -, a mój mąż wzdycha do salmy hayek - ps. nie lubie go za to :P). no ale to tylko głupie wzdychanie raz na jakiś czas - jak taki aktor się roznegliżuje i ma fajna klatę, to co zrobić? :P

a ciekawe którego Pana byś wolała gdyby taki Pan 50+ zapukał do Twoich drzwi? mąż czy pan 50+? jeśli zaczynasz się zastanawiać nad odpowiedzią to.. chyba niedobrze
nuinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-19, 11:35   #28
Minna
Zielona Driada

OMG biedny mąż pewnie myśli, że to tylko uwi]elbienie dla twórczości.

"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
Minna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-19, 12:21   #29
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Na miejscu męża zostawiłabym Cię natychmiast.
Ogólnie nie rozumiem lekkiego podejścia do tematu. Reglarnie zdradzasz męża emocjonalnie. To nie jest 'głupotka', to nie jest 'miłostka'. To zdrada. Wstaw sobie w miejsce pana śpiewaka Zdziśka z klatki obok [który też Cię nie zna, nie chce i pewnie nie zachce, ale marzysz o nim dniami i nocami], a wszyscy powiedzą Ci, że zdradzasz męża. Ja nie widzę różnicy między tymi dwoma sytuacjami.

Ślub pewnie w kościółku co? A do przysięgi miłości i wierności do śmierci dodałaś 'dopóki mój idol mnie nie pozna i nie zechce zaliczyć'?

Współczuję facetowi i dziwię się, że się z Tobą ożenił.
Zdrada? Serio? Chyba przesadzilas.
Sama autorka podchodzi lekko, jest od lat zafascynowana piosenkarzem i tyle. Srednio normalne na taka skale, ale skoro maz o tym wie i mimo to sie z nia ozenil to nie ma mowy o zdradzie.

PS tu by troche pasowala piosenka "Winda do nieba"

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-19, 12:57   #30
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
od czasu do czasu mam dziwnie melancholijne dni, kiedy moja "przypadłość" nabiera na sile i snuję romantyczne i zaskakujące scenariusze, jak to "przypadkiem" się spotykamy i od razu pada mi do stóp.
Cytat:
Czasem mam ochotę zrobić wszystko, żeby dowiedział się o o moim istnieniu.
Cytat:
"Hi, could you please give me/my email to XYZ because I want him so bad" .
Cytat:
zawsze chyba będę go już kochać (męża też ).
o, łaskawa, dobrze, że na koniec sobie o mężu przypomniała

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
Sama autorka podchodzi lekko, jest od lat zafascynowana piosenkarzem i tyle.
yhy.
Wybacz, ale dla mnie nie jest normalne 'wpadanie w melancholię, snucie się i wyobrażanie sobie jak się z nim kiedyś będzie'

Nie wiem jak Wy, natomiast ja bym nie chciała układać sobie życia z kimś wiedząc, że po tym świecie chodzi osoba dla której zostanę zostawiona na skinienie palca. Choćby to było mało prawdopodobne, że w ogóle się poznają - nie dla mnie takie zabawy. Nie widzę różnicy między 'wpadam w melancholię myśląc o swoim byłym i marzę o tym, że na mnie leci' a 'wpadam w melancholię myśląc o piosenkarzu i marzę o tym, że na mnie leci'

To zwykla, normalna, klasyczna zdrada emocjonalna.

Edytowane przez _ema_
Czas edycji: 2014-11-19 o 12:59
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości