|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
w grudniu dwie sukienki H&M- letnia i imprezową- Tally Wejil na imprezową w r. L/40
UWAGA!!!
NIEAKTUALNE!!! Jak w tytule ![]() Różowy kolor- Można nadal pytać o rzecz oznaczoną tym kolorem, ale jest ona w trakcie negocjacji z kimś i trzeba się z tym liczyć Czerwony kolor- rezerwacja/ produkt wysłany Jaśniejszy kolor (srebrny)- wymienione (Zmieniam na ten kolor dopiero gdy wymiana zakończy się, obie strony otrzymają swoje przesyłki, są zadowolone i wystawiły oceny) Zielony kolor- dokładka Odpisuj proszę u mnie ja u Ciebie ![]() Możliwa wymiana osobista we Wrocławiu WYMIENIĘ: Czarna sukienka Tally Weijl rozmiar M- góra wykonana z materiału ala skóra- miałam ją na sobie jedynie raz na minionym Sylwestrze, kupiłam w grudniu. Z tyłu wycięcie, zapięcie na zamek błyskawiczny. Niestety nie mieszczę się w biuście. UWAGA! Sukienka może posiadać jakieś malutkie plamki typu "spadł mi kawałek ciasta", nie upiorę jej, gdyż na metce jest info, ze należy ją czyścić w pralni chemicznej! Wszystko to na bank zejdzie po wizycie sukienki w takim przybytku ![]() Sukienka w motylki H&M rozmiar 38- kupiona w zeszłym roku, ale założona tylko 2 razy, stan idealny! Ramiączka regulowane.
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2015-03-25 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w grudniu dwie sukienki H&M- letnia i imprezową- Tally Wejil na imprezową w r.
Możesz podać wymiary tej sukienki czarnej,długość i ile ma w miejscu gdzie łączy się z falbankami i czy to jest rozciągliwy materiał,czy falbanki się mocno świecą na żywo? Jutro będę na laptopie to ją dokładniej obejrzę,bo z telefonu to niewiele widać. I jutro dałabym konkretnie odpowiedź co i jak. Jeszcze koszula w kratę by mnie też interesowała i bluzka z czaszką
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
martuska877
|
Dot.: w grudniu dwie sukienki H&M- letnia i imprezową- Tally Wejil na imprezową w r.
hmm co tu tak malo gdzie mam znajsc ciuszki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
A.
|
nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
i co z wymianą?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
hej, u mnie sukienka rozm L, jakbyś była zainteresowana to sprawdzę wymiary
![]()
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Hej, interesuje mnie sukienka w motylki. Co bys chciała na wymianę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
Mogę wymienić ksiażkę na sukienkę w motylki. Jakie są jej wymiary, chodzi mi zwłaszcza o szerokość na wysokości pach i długość od dekoltu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A może zainteresowałby Cię La roche-posay Unifiance odcień 01? Mam tubkę 10ml, nową nieużywaną... ale spojrzałam na datę i jest ważny do 01.2015
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
może jednak znalazłabyś coś na wymianę za sukienkę, zrobiłam dokładki w obu wątkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.