![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Dzieciak
Jestem wściekła.
Poznałam na kilkudniowym kursie faceta, który od pierwszego momentu poświęcał mi naprawdę dużo uwagi. W grupie rozmawiał tylko ze mną, przy posiłkach siadał tylko obok mnie, patrzył się na mnie bez przerwy, dotykał mnie "przypadkiem", śmiał się z moich żartów. Poświęcał mi tyle uwagi, że sama zaczęłam się nim interesować. Te sygnały były na tyle wprost, że inni też je zauważyli. Ja byłam trochę bardziej zdystansowana, ale też chętnie z nim rozmawiałam. Atrakcyjny, pewny siebie facet. Po kursie proponuje, że moglibyśmy się jeszcze spotkać, ale prosi, żebym się z nim skontaktowała co do konkretów. Daje mi swoją wizytówkę. Kilka dni później piszę więc do niego maila, bo i dlaczego nie. Nie odpowiada. I żeby nie było: jesteśmy w wieku zdecydowanie postudenckim, czyli nie dzieci. Na lokalnego Casanowę raczej nie wygląda. W jakim celu ludzie się tak zachowują? Po co marnować innym ludziom czas? Edytowane przez 201708280929 Czas edycji: 2014-12-11 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dzieciak
A kiedy do niego pisałaś? może z jakiś względów jest odcięty od internetu albo zwyczajnie nie chce wyjść przed Tobą na desperata
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Gdyby nie chciał wyjść na desperata nie zachowywałby się na kursie tak jak się zachowywał. Bo wtedy wyszedł na desperata. Odpowiedzi na maila nikt przy zdrowych zmysłach nie potraktowałby jako oznakę desperacji. Ja nie obawiałam się, że wyjdę na desperatkę pisząc do niego. Może wypróbowywał na mnie metody PUA albo coś. Niesamowicie wkurzające zachowanie. Edytowane przez 201708280929 Czas edycji: 2014-12-11 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
To, że wtedy nie był nie oznacza, że nie jest teraz.
Ponawiam - kiedy do niego napisałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
trzeba bylo wyslac z potwierdzeniem odbioru. Moze Twoj mail wpadl do spamu?
Jak Ci zalezy to zobacz czy na wizytowce nie ma nr tel. i zwyczajnie zadzwon i zapytaj czy dostal maila. Envoyé depuis mon GT-S5839i avec Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
pozostaje poradzic bys przeczytala artykul Wyraka o nadinterpretacji
![]() swoja droga, ja tez odpisuje na meile rzadko, raz na dwa tygdonie, mimo ze sprawdzam pare razy dziennie na telefonie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dostał maila. Niedostarczenie maila to coś, co zdarza się tak szalenie rzadko, że tę opcję można w zasadzie wykluczyć. Spam też się sprawdza, zwłaszcza w biurze (podał mi swój główny służbowy adres mailowy). Zazwyczaj taki słomiany zapał szybko się kończy, mogłam to przewidzieć. Przeżyję to. Tylko znowu tracę czas na takie @#$%@$% , bo ktoś zachowuje się jak pięciolatek. Do osoby, która odpisuje maile raz na 2 tygodnie: gratuluję. Tylko po co to właściwie piszesz? Sądzisz, że jesteś typowa? Większość ludzi, w tym chyba wszyscy pracujący w biurze, ogromna większość młodych ludzi ze smartfonami, odpowiada na maile codziennie, ewentualnie co drugi dzień. Nie znam nikogo, kto robi tak jak ty. Przypuszczam, że odpisze. Za jakiś tydzień. Tylko, że wtedy mnie nie będzie już interesował, bo lubię konsekwencję w zachowaniu i wysyłanych sygnałach. Edytowane przez 201708280929 Czas edycji: 2014-12-11 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Dlatego napisalam, ze moze nadinterpretowalas jego zachowanie i wychwycilas sprzeczne sygnaly.
swoja droga, wykazujesz zajawki na bluszcza. ziomek Ci chwile nie odpisuje, a Ty juz cala w nerwach rwiesz jego wizytowke.. eot. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wyobraź sobie, że spam nie zawsze się sprawdza, gość może nie należeć do tych odpisujących codziennie, nie mówiąc o tym, że mógł mieć jakiś zabieg w szpitalu czy coś, bo to też się zgadza. Straciłaś na gościa max. 15 minut na wysłanie tego maila, a przeżywasz jakby to była połowa życia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rotmistrz
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie chodzi o czas na wysłanie maila tylko o czas, który tracę na myślenie na niego od kilku dni - każdy z odrobiną doświadczenia życiowego potrafi sobie to chyba wyobrazić. Edytowane przez 201708280929 Czas edycji: 2014-12-11 o 22:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję że wyczuł Twój charakter pod koniec i dlatego nie odpisuje. Nie potrafiłaś udzielić nawet prostej odpowiedzi, kiedy do niego napisałaś. I to jakże dramatyczne rwanie wizytówki. Nie lepiej było spalić? W końcu podartą można złożyć.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rotmistrz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Troche dziewczyna przesadzila, ale niektorzy zachowuja sie impulsywnie i zyja z tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale ty nie próbuj, co? Bo wnioskując z inteligencji jest duże prawdopodobieństwo, że zabawa z zapałkami nieciekawie by się dla ciebie skończyła. A co do 86lola, to sorry, ale na posty osób piszących rasistowskie posty na emigrantkach nie będę odpowiadała, bo to dla mnie nie partner do rozmowy. ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- [1=e36b38c1b02253f65e484b4 d30ebb09d9d5f8578_646d457 1ebe9e;49309665]Troche dziewczyna przesadzila, ale niektorzy zachowuja sie impulsywnie i zyja z tym ![]() Dzięki za zrozumienie. Jestem trochę zirytowana, co zresztą przyznaję na wstępie. Bywa. Edytowane przez 201708280929 Czas edycji: 2014-12-11 o 22:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
uparta chmura
|
Tekst z wczorajszej komedii, kobieta tańczy, facet ją podrywa i prosi o nr tel, ona odmawia, po chwili ona zmienia zdanie idzie do niego i mówi coś w stylu -że da mu swój nr, może coś z tego wyjdzie, a on na to - spadaj, chciałem tylko pobzykać
![]() Także, wiesz Autorko ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
[1=e36b38c1b02253f65e484b4 d30ebb09d9d5f8578_646d457 1ebe9e;49309665]Troche dziewczyna przesadzila, ale niektorzy zachowuja sie impulsywnie i zyja z tym
![]() Wybacz, ale po tym jak autorka pisze powątpiewam, by wina leżała po stronie faceta. Jak dla mnie to autorka sobie coś ubzdurała (że nagle wszyscy zauważają) bo jest typem choleryczki i desperatki (serio? Rozmyślać o kimś nie wiadomo ile po jakimś kursie?).
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 Edytowane przez Leszy Czas edycji: 2014-12-11 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Ja autorkę rozumiem bo jestem z podobnej tkaniny cięta. Jeśli facet wyraźnie się interesował, okazywał dużo uwagi i chciał utrzymać kontakt to ja bym na to poleciała. A przynajmniej myślała o tym przez jakiś czas. Są kobiety mniej i bardziej łatwowierne. No i są te mnie i bardziej impulsywne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rotmistrz
|
I jeszcze sa takie, ktore nieumieja czytac, ze zrozumieniem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Zajrzałem do drugiego wątku autorki. Wychodzi na to, że kurs zakończył się 3-4 dni temu, że autorka poznała Skandynawa, o którym pisze głównie to, że jest przystojny i przystojny, gdzieś tam przewija się że także inteligentny. Sama przyznaje, że znalazła w necie opis mieszkańców tej krainy - że mają taki styl bycia, że się kleją i są otwarci seksualnie + równość płci.
Podsumowując: zmierzyła autorka Skandynawa polską linijką i się wścieka, że jej wiking nie zachowuje się jak Polak. Do tego widzę po wątkach, że to nie pierwszy tego typu problem autorki. Polecam lekturę tego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=762662 W większości innych wypowiedzi autorka jest agresywną osobą, wymyślającą problemy z nie wiadomo skąd.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 Edytowane przez Leszy Czas edycji: 2014-12-11 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
jesteś wściekła a nie powinnaś być.
nie każda relacja z facetem będzie prowadziła do czegoś więcej, czasami to tylko flirt, może nie odpisuje, bo ma kogoś nowego na oku. daj na wstrzymanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Leszy, Ty detektywie
![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Autorko, w poprzednim watku pisalas ze Ziomek dwa razy prosil bys ZADZWONILA, wiec moze naprawde nie ma jak odpisac albo po prostu soli rozmowy niz meile. Ale w sumie kto zrozumie facetow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie przyszło Ci do głowy żeby zadzwonić ![]() Ty czekałaś kilka dni z mailem to on sobie czeka kilka dni z odpowiedzią nie wiem jak mogłaś go tak potraktować i nie napisać w 5 minut po wejściu do domu z wyjazdu, zero szacunku - kilka dni z mailem czekać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ps. niektórzy ludzie w pracy pracują i z grupy maili bardziej i mniej prywatnych najpierw odpisują na prywatne - ale co ja tam wie, Ty tyle przeżyłaś i wie wszystko o wszystkich Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
mail mógł nie dość, mógł znaleźć się w spamie, koleś może nie wrócił jeszcze do roboty, może coś się mu stało, może jest chory..? może wydarzyło się coś takiego w jego życiu, że nie myśli teraz o odpisywaniu na maile komuś kogo prawie nie zna. Ty czekałaś by do niego napisać kilka dni - w takim razie czemu od niego oczekujesz błyskawicznej odpowiedzi? jest tyyyyle ewentualności, że na prawdę nie ma co się stresować. przecież nie obiecywał Ci małżeństwa. jakbyś napisała sms'a (bo byłoby lepsze moim zdaniem), a on kilka dni by milczał to wiadomo, że olał sytuacje. jeśli chodzi o maile to niestety jest mnóstwo sytuacji, dlaczego jeszcze nie odpisał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Wiesz coś w ogóle o nim? Może ma żonę lub dziewczynę?
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
A może mail trafił do spamu i go nie odczytał? Niestety często tak bywa :-( a może byś zadzwoniła po prostu a nie bawiła się w maile? Przecież dostałaś wizytówkę
![]() |
#29 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Nawet, jeżeli mu się odwidziało, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wysłać krótką wiadomość i to otwarcie powiedzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.