|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szukam kosmetyków. do twarzy cera wrażliwa, lekko trądzikowa . Kosmetyki w Anglii??
Poszukuje liste kosmetków , których moge zakupić na terenie Anglii.
Do mycia twarzy? Krem-na dzień- do zimnych warunków-pracuje w niskich temp. krem na noc. Coś co moge zakupić na ebay.co.uk lub bootsie,superdrug Moja cera jest skłonna do allergi, tradzikowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam kosmetyków. do twarzy cera wrażliwa, lekko trądzikowa . Kosmetyki w Angl
Wiesz z tego co się orientuje to spokojnie na ebay.co.uk możesz kupić w dobrej cenie Cetaphil
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam kosmetyków. do twarzy cera wrażliwa, lekko trądzikowa . Kosmetyki w Angl
A cos innego?na dzien i na noc?
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Serum - ebay - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ezo-serum.html
Avene Extremely Gentle Cleanser - boots Avene Cicalfate repair cream - boots Aveeno Cream with colloidal oatmeal - boots Emolium Krem ochronny na wiatr i mróz SPF 20 - ja zamawiałam tutaj http://www.drogeriauroda.co.uk/pl/p/...F-20-75-ml/459 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam ten sam typ cery, cera baardzo wrazliwa, czerwone plamki, suchosc, pecherzyki takie jak po oparzeniu slonecznym, boli mnie piecze, jest brzydka, a jednoczesnie wszytskie kremy mnie zapychaja od razu mam pelno wagrow, krost itd, nie mam juz do niej cierpliwosci... gdy uzywam kremow, ktore mnie nawilzaja i koja moja cere to kilka dni pozniej mam cala cere zanieczyszczona, w rezultacie gubie sie juz czego mam uzywac...
najgorzej jest po kapieli wtedy cala cera mnie swedzi moglabym sie drapac do krwi, jedyne ukojenie przynosi mi bardzo tlusty krem. Dodatkowo tez mszkam w UK i tu woda jest straszna.. chyba skusze sie na avene cicalflate |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.