![]() |
#1 |
Blessed be the fruit
|
szybko filtr LRP i podkład w kompakcie styczeńNIEAKTUALNE Witam ![]() Wymienię szybko: * filtr do twarzy LRP Anthelios XL 50+ Creme Fondante/Melt-in cream - dostałam z wymiany, nie umiem się nim obsługiwać ![]() * podkład w kompakcie Lierac dokładnie o tym odcieniu - również pochodzi z wymiany, zużycie widać na zdjęciu - leci do elizziak Poza wątkiem mam olejek do włosów Delia oraz pastę oczyszczającą Ziaja Manuka (ok 45%) Oddam za drobiazg ![]()
I'll show you... ... the dark side. Edytowane przez Ingran Czas edycji: 2015-02-07 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: szybko filtr LRP i podkład w kompakcie styczeń
Hej, może coś u mnie?
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Najprędzej rozstałabym się z Celine Dion, ewentualnie mgiełką B&BW ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Mgiełka: na samym początku po psiknięciu czuć jabłko, potem zapach się rozwija bardziej kwiatowo, a po dłuższym czasie czuć nuty bazy znów bardziej owocowe - ogólnie jest to zapach słodko-świeży w moim odczuciu.
Celine: nie umiem jej opisać, zapach z kategorii kwiatowo-owocowych, raczej delikatny Tu masz więcej na ten temat ![]() A powiesz mi czy w składzie podkładu nie ma czasem parafiny?
Kobiety nie zmienisz, możesz najwyżej zmienić kobietę, ale to i tak nic nie zmieni ![]() Edytowane przez elun Czas edycji: 2015-01-23 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za podkład?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
To napisz, jakie zapachy lubisz? Raczej świeże, orzeźwiające? Kwiatowe, delikatne? Czy coś słodszego? Albo napisz, jakie zapachy (konkretne nazwy) lubisz, to coś wybiorę
![]() Ja akurat mam sporo próbek, więc możesz potestować. To najlepsza droga do znalezienia swojego zapachu i wyrobienia sobie "nosa" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś za podkład Lierac?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za filtr?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Chyba, że znalazłabyś coś z mojej wish z Ralpha
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A powiedz mi jeszcze, jak oceniasz zużycie podkładu? Jakieś wgłębienie jest? Jak długo go używałaś?
Ja z tego, co wymieniłaś mogę oddać: - Burberry London - ok. 4 ml - Balenciaga L'Essence - ok. 1-1,5 ml - Boucheron Trouble - ok. 0,5 ml - Tokyo Milk Dead Sexy - ok. 1,5 ml - Jacomo 08 - ok. 2 ml - Vohina Huitieme Art Parfums - ok. 3,5 ml - Caron Montaigne - ok. 0,7 ml plus oczywiście cień ![]() Odlewki Aquoliny już nie mam, a miniatury Micallef chciałabym wymieniać za perfumy z mojej wish. Ale w sumie za podkład mogłabym oddać cień + te wszystkie zapachy wypisane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Czyli obydwie rzeczy za Celinkę?
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a mogłabym prosić o jakiś link do tego filtra, bo chyba nie umiem go odnaleźć, a chciałabym poczytać opinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A co właściwie interesowałoby Cię u mnie za filtr, bo jeszcze nic mi o tym nie wspomniałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, kusi mnie ten filtr, ale poczytałam opinie o innych, 'niesuchych' filtrach LRP i obawiam się, że na mojej mieszanej cerze będzie jak klajster, a tu za krótka data, żeby go ewentualnie dalej wymieniać. Chyba na razie podziękuję, żeby Ci nie blokować wymianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Welcome to Jamrock
|
nic
![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- niestety nie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- chwilowo używam effaclaru więc i filtr mi na nic, też by się u mnie zmarnował ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Dzięki ale nie, szczególnie, że do końca terminu 1 dzień
![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
A podoba Ci się coś u mnie za filtr i pastę Ziaja?
![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Hej, po przemyśleniu stwierdzam, że szkoda mi wywalać kasy na przesyłkę, trochę za mało rzeczy no i filtr po terminie... Sory za zamieszanie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Blessed be the fruit
|
Upup
Wysłano z Mrocznego Końca Świata
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Niestety nie, doczytałam o filtrze i dla mojej skóry byłby to niewypał, poza tym tak jak wspomniałam, kwestie ekonomiczne. Dzięki i pozdrawiam!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.