|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Szukam tytułu filmu - zbiorczy
Mamy juz tu piosenki, pora na filny. Zacznę od siebie, będzie dosyć enigmatycznie.
Film wojenny, akcja się dzieje w chyba obozie jenieckim. I dwoch wiezniow notorycznie próbuje ucieczek. Pomaga im inny jeniec, gruby z wasem, ale finalnie nie chce wychodzic bo się okazuje, ze jest morfinista, a w obozie moze sobie morfine kolowac. W końcu jednemu z nich się udaje, a drugi jak to widzi dostaje schizy, bo to on wszystkie akcje planowal i jemu bardziej zalezalo. Będzie to kolejna slaba podpowiedź, ale film lecial na tvp1 podczas żałoby po śmierci papieza bo tvp musiala zmienić ramowke. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raróg
|
Dot.: Szukam tytułu filmu - zbiorczy
1. To chyba na Kulturę jak już.
2. Jest już taki wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=214927 3. Wątki do podłączenia: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=552375 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=806592 https://wizaz.pl/forum/showthread.p https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=804755 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=549449 i inne, ale to już robota dla moderatora, jak go najdzie chwila nudy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-04-19 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raróg
|
A co mnie te posty obchodzą, złotych gaci za nie nie dostanę, natomiast Ty się miotasz jakby nie wiem o co szło, a zwyczajnie dublujesz wątki i jeszcze masz pretensje, że ktoś ci zwrócił uwagę. Bez sensu ta twoja agresja.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Miotasz się ty od 11 lat. Elo. Wracaj na wyliczanki bo mi tu balagan robisz. A uwagę niech mi zwraca moderator, nie krolowa bezsensownych postow.
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-04-19 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raróg
|
Nie jesteś tu kochanie od tego, żeby mi mówić, co mam robić. Wytknęłam Ci błąd i cholera Cię strzeliła jak widzę ; P Elo : )
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Zawsze mnie to zastanawiało jak można tak długo żywić urazę do ludzi z internetu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Dziwne bo odpowiadam na jej post z drugi raz w życiu, moze trzeci? W kazfym razie ostatnio napisala, ze zdziwieniowe i ona mialy nie wchodzic sobie w droge, zaklafam wątek i kto się pojawia xddd?
KONIEC OFFA KONIEC OFFA KONIEC OFFA KONIEV OFFA Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-04-19 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raróg
|
Odpowiadasz i to w jakim tonie? Idź sobie w cholerę tam gdzie Twoje miejsce nabijać posty by wygrać złote gacie królowo Wyliczanek. Ot, panna niewinna.
Załóż jeszcze ten wątek na wizażystce, fryzjerce, paznokciach, technicznym itd. "bo tam nie ma" ![]() A że się pojawiłam, to się pojawiłam, mam takie samo prawo tu buszować, jak Ty, co, może Ci się zdaje, że Cię śledzę? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Od co ty sie plujesz teraz xD. Juz raz mi odpusalas teraz znowu piszesz to samo. Masz problem to zglos albo na pw xD. Nie jesten ciekawa a znowu tu wpadasz piszac to samo, odpowiadajac dwa razy na jeden post xd jezu jakie śledzenie co ty wymyślasz, skad to wzielas, jaka paranoja ciezka xD a na wyliczankach nigdy nie bylam.
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-04-19 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raróg
|
Podobno skończyłaś temat?
![]() To skończyłaś czy nie skończyłaś? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
Laura, harleyka - bardzo proszę o zakończenie słownych przepychanek. Bo punkty otrzyma i jedna i druga.
![]() |
#13 | |
Raróg
|
Ta jest!
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#15 | |
Raróg
|
Ot i wsio.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=564691&page=85 napisz im wszystkim, ze nie umieja czytac/nie mysla. Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-04-19 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raróg
|
Ale harleyka, daj spokój, denerwować się tym, że wątek Ci nie wyszedł? No kurde, ja zawsze wklejam duble albo pokrewne wątki, żeby komuś w tym pomóc czy co tam, a ty się rzucasz jakby o milion dolców tu chodziło, daj już spokój bo to jest naprawdę śmieszne, bo mnie twoje epitety w ogóle nie ruszają, za stara na to jestem. A dyskutować tak sobie mogę bez końca, mam czas i nie muszę przy tym rzucać obelgami. A teraz wybacz, idę na obiad.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Jest ogólny wątek redakcyjny dla poszukiwaczy czegokolwiek, któremu popularności ani subskrybujących nie brakuje i tam łatwiej byłoby Ci uzyskać odpowiedź.
![]() |
#19 |
damn good coffee
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
damn good coffee
|
zainteresował mnie opis więc wpisałam w gogla 'obóz ucieczka morfina film' i od razu wyskoczyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
poszukiwany tytuł filmu - pomocy!!!
Dziewczyny moze ktoras z was pomoze. Nagle przypomnialy mi sie urywki filmu ktory ogladalam jakos 2 lata temu ale ani nie pamietam tytulu ani aktorow ani zbytnio fabuly. co pamietam to to ze film na pewno powstal po 2000 roku i jest to dramat romans. Glowny bohater to wlasciciel kawiarni ktory poznal tam dziewczyne. Byl jakis nadprzyrodzony watek ze okazalo sie ze to ona w snie jakis go przywolala... bo byla chora (???). Byl watek ze on chyba odremontowal kawiarnie..... tylko tyle pamietam a chodzi mi to po glowie i spac nie moge. Pomozcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Dot.: poszukiwany tytuł filmu - pomocy!!!
Wątpię czy o ten chodzi, ale na wszelki wypadek podrzucam: http://www.filmweb.pl/Smaki.Milosci
Nadprzyrodzony wątek jest tutaj, ale to ona jest restauratorką: http://www.filmweb.pl/film/Nieodparty+urok-1999-31317 Ten dosyć mocno pasuje: http://www.filmweb.pl/film/Kobieta+ze+snu-2012-630539 Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2015-04-26 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Doris cudowna kobieto! Dzieki tobie moge spac. To awaken
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Doris, a jaki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
No wlasnie jaki? Moze ktoras pomoze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Nie jestem już nawet pewna, czy był to pełnometrażowy film, czy odcinek serialu grozy. Horror generalnie prod. amerykańskiej (na 99%). Dwie przyjaciółki (17-19 lat) rozmawiają przez telefon, umawiają się na imprezę (miejsce imprezy: dom, raczej nie na odludziu, chyba przy jakiejś normalnej z pozoru ulicy). Tzn. jedna wyciąga drugą, namawia ją, że będzie fajnie, dostała zaproszenie od jakiegoś chłopaka zdaje się. Dziewczyny idą do tego domu, impreza odbywa się w piwnicy, do której prowadzi długi przedpokój. Impra w stylu rave: ludzie tańczą ekspresyjnie w rytm głośnej muzyki, ostre światła, chyba wiszą plandeki oddzielające części "sali". Niby wszystko OK, ale nagle tą jedną z przyjaciółek atakują inni imprezowicze. Widać jak krew pryska na te plandeki. Z tego wynika, że to były wampiry (raczej nie demony). Druga z dziewcząt ucieka na górę, biegnie korytarzem do drzwi wejściowych, ale te są (oczywiście
![]() Myślałam, że to może scena z "Rise: Blood Hunter" (2007) z Lucy Liu, bo dom bardzo podobny, ale w tamtym filmie nie ma takiej sceny. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2015-04-27 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej
![]() Poszukuje filmu który był w TVP1 bądz TVP2 puszczony w latach tak 2006 może 2007-08 coś takiego. Na pewno nie polski film, leciał w kilku odcinkach wiem że tak chyba po 20. Pamiętam że była tam taka dziewczyna miała charakterystyczne kręcone włosy bardziej może falowane ale takie dość długie, wiem że jej matka zginęła , samochód płonący wleciał do morza(leciał z takiej skały) niby podpaliła i zabiła tą matkę jej własna siostra. Dziewczyna pózniej była wychowywana przez tą własnie ciotkę, odkryła prawdę i zemściła się chyba...ale nie dokładnie pamiętam. Poszukuje go parę ładnych dni ciągle szukam i szukam ale niestety nie mogę znalezc... ![]() Może ktoś kojarzy albo wie jaki to film ? Błagam Was o pomoc... Wiem że było coś z jakąś klątwą i ta dziewczyna dostawała jakies wskazówki/karty etc Edytowane przez nawrocka Czas edycji: 2015-07-09 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.