|  2005-11-09, 15:19 | #1 | 
| Rozeznanie | Dla, każdego coś ładnego :) Ciuszki na wymianę!!!!! DOKŁADKA NA DRUGIEJ STRONIE   mam do wymiany kilka firmowych i niefirmowych ciuszków. Wzamian szukam czegoś co wpadnie mi w oko, zarówno kosmetyki jak i ciuchy. zapraszam serdecznie  KILKA POSTÓW NIŻEJ LISTA MOICH KOSMETYKÓW NA WYMIANĘ!!!!!!!!! 1. bojówki firmy CZERWONA DYNIA, założone cztery razy. NIEAKTUALNE lecą do Nuttelli 2. zielona bluza brasil firmy AMERICANOS, noszona często, ale w bardzo dobrym stanie NIEAKTUALNA 3. czarny sweterek z dziurkami (różowa bluzeczka nie należy do sweterka i nie jest na wymianę) 4. bordowe sztruksy firmy TROLL, założone kilka razy, w idealnym stanie Edytowane przez alternatywa Czas edycji: 2006-10-01 o 01:12 | 
|     |   | 
|  2005-11-09, 15:24 | #2 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: Dla, każdego coś ładnego :) Ciuszki na wymianę!!!!!

5. niebiesko- biała bluzeczka na guziki firmy HENDERSON 6. bokserka firmy HOUSE, założona raz 7. kurtka moro,kupiona na allegro 8. bluzeczka w paski, rękawek 3/4, używana, ale w idealnym stanie. NIEAKTUALNA leci do Kodeiny 9. biało- pomarańczowy pasek, NOWY Edytowane przez alternatywa Czas edycji: 2006-10-01 o 01:12 | 
|     |   | 
|  2005-11-09, 15:29 | #3 | 
| Rozeznanie | 

10. gruby sweter firmy VOLCANO, założony dwa razy 11. niebiesko- biały topik 12. sukieneczka w drobne kwiatuszki Edytowane przez alternatywa Czas edycji: 2006-10-01 o 01:12 | 
|     |   | 
|  2005-11-09, 15:31 | #4 | 
| Raczkowanie | 

rezerwuję blzeczke w paski...zajrzyj do mojego wątku...3 strona dodatki, na 5 pare rzeczy

| 
|     |   | 
|  2005-11-09, 15:37 | #5 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2005-11-09, 15:49 | #6 | 
| Rozeznanie | 

MAM JESZCZE KILKA KOSMETYKÓW: 13. lakier do paznokci firmy PIERRE RENE w kolorze kawy z mlekiem (z przewagą mleka  ), użyty kilka razy 14. połyskliwy żel do ciała Kraina Śniegu z AVON; nawilżąjący, zapachowy żel do ciała, zostawia na skórze delikatny połysk. 15. tampony O.B. paczka 56 szt., rozmiar te najmniejsze. 16. energizujący balsam do ciała, brązujący nawilżająco- tonujący firmy POLLENA- EWA, 150 ml. + 50 ml. gratis (zużyta 1/3) 17. żel przeciw wypryskom Drzewo herbaciane i grejpfrut z kompleksem BioSeed firmy AVON z serii Naturals. otwarty, ale nie używany. okazało się, że zawiera alkohol, a mi szkodzą kosmetyki z alkoholem. 18. Wosk Styl pod Kontrolą firmy WELLA z serii SHOCK WAVE, użyty jakieś 10 razy więc jest praktycznie cały, pojemność 75 ml. 19. odżywka regenerująca do włosów farbowanych (bez spłukiwania) firmy ST. IVES, zużyta 1/4, pojemność 250 ml. Edytowane przez alternatywa Czas edycji: 2006-10-01 o 01:12 | 
|     |   | 
|  2005-11-09, 15:57 | #7 | 
| Gość | 

podoba mi się  bluzeczka w paski, rękawek 3/4,znajdziesz coś u mnie?    | 
|   |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2005-11-09, 16:00 | #8 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2005-11-09, 16:22 | #10 | 
| Gość | 

a notak!to bluzke rezerwuje tą w paski,a zdjęcie całej sukienki zrobie jak tylko będę miała aparat,mam nadzieję że do jutra zrobie.    | 
|   |   | 
|  2005-11-09, 16:37 | #11 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2005-11-09, 16:43 | #12 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2005-11-09, 17:55 | #13 | 
| Gość | 

dołożyłam zdjęcie całej sukienki zielonej   a jaki rozmiar tej bluzki w paski?   | 
|   |   | 
|  2005-11-09, 18:33 | #16 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  na bluzeczke w paski  na metce jest napisane, ze to L, ale ja nosze S/M i jest na mnie akutar, poza tym jest z fajnego matrialu i dopasuje sie, do kazdej sylwetki podaje jej dokladne wymiary: szerokosc od pachy do pachy- 41 cm. dlugosc calkowita- 55 cm. dlugosc rekawka mierzona od pachy- 31 cm. | |
|     |   | 
|  2005-11-09, 18:40 | #17 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  dokladne wymiary podam Ci jutro, poniewaz teraz siedze u kolezanki. bluza to S, a spodnie chyba M, ale co do spodni nie jestem pewna. jutro wszystko dokladnie zmierze i napisze. a co masz do zaoferowania wzamian?? | |
|     |   | 
|  2005-11-09, 18:41 | #18 | 
| Rozeznanie | 

A TO KOSMETYKI JESZCZE JAKIE MAM :  - spray nblyszczajacy do wlasow, zatrzymuje wilgoc przeciwdzialajac matowieniu, przesuszeniu i splataniu wlosow, ulatwia ukladanie 100 ml zostalo ok 50 % AVON - twinkle dust face, polyskujacy puder do twarzy i ciala w puszku AVON - w ołówku woda toaletowa aromaterapia, mocny wyrazisty zapach cos jak cynamon + mandarynka + pomarancz - cos takiego, z 15 ml zostalo 3/4 AVON - polyskujacy, srebrny zel do ciala o zapachu perfum pur blanca, nawilza i nadaje skorze subtelny polysk, poj. 150 ml zostalo 3/4 AVON moze cos Cie zaciekawi ??   | 
|     |   | 
|  2005-11-09, 18:42 | #19 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2005-11-09, 18:45 | #20 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  pozdrawiam   | |
|     |   | 
|  2005-11-09, 19:40 | #24 | 
| Gość | 

ta bluzka to troche za duża,a nawet sporo   ale sukienke ci rezerwuje,może znajde u ciebie coś innego    | 
|   |   | 
|  2005-11-09, 19:41 | #25 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
 przykro mi, pozdrawiam   | |
|     |   | 
|  2005-11-09, 19:43 | #26 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2005-11-09, 20:01 | #29 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  ), ale wyglada na to, ze juz jest wolna, a co masz do zaoferowania?? | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.