|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Spodnie Bik- Bok ( Carlings )
zdecydowalam się jeszcze wymienić te spodnie
najchetniej na jakieś niepelne perfumy lub dobry krem do buźki jestem z Warszawy spodnie to rozmiar M, ale sądzę że zmieści się w nie ktos kto nosi L i ktos kto nosi S. od biodra mają długośc 109 cm. są na suwak. cyrkonie na tyłku są oh i ah ![]() polecam wam serdecznie !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: Spodnie Bik- Bok ( Carlings )
a ciuszki cie interesują
jeśli chcesz to zajżyj do mnie ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Spodnie Bik- Bok ( Carlings )
no ciuszki raczej nie
![]() pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
ja mam kilka kosmetyków:
1. Baza wygładzająca CASHMERE 3D silicone firmy Dax Cosmetics zostało więcej niż połowa 2. Dwufazowy płyn do demakijażu oczu MAYBELLINE została połowa 3. Szminka ochronna, różowa LIP BALM Rossmann Użyta raz 4. Puder STAy MAtte RIMMEL 005 silky beige CAŁY 5. serum ochronne do włosów przed farbowaniem LOREAL nowe,nieużywane 6. Lakier niebieski ze złotymi drobinkami cały 7 Odżywka ziołowa SCHAUMA nadaje puszystość Połowa zużyta 8. Żel do włosów GRAFFITI mocny z odżywką, połowa została a oprócz tego mam swój wątek z ciuchami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.