|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy buty to dobry prezent?
Hej
Zastanawiam się czy buty są dobrym pomysłem na urodziny chłopaka. Niby ostatnio mi marudził że musi kupić nowe buty, ale nie ma kasy na nie, i pomyślałam że ja mogę mu je w prezencie kupić. Tylko teraz problem bo nie wiem jakie :C Zastanawiam się pomiędzy Adidasem, a Reebokiem. Co sądzicie o tym prezencie ??
|
|
|
|
|
#2 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Czy buty to dobry prezent?
Uważam, że to akurat średni pomysł, ale co kto lubi. Chyba, że jesteś przesądna, to odpada
![]() Proszę usunąć ze swojego posta linki i zamiast nich wstawić zdjęcia. edit: dodatkowo te adidasy, które proponujesz są okropne. Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2015-06-01 o 13:08 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem, to nie jest dobry pomysł na prezent
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Hej trendy9001, zastanawiałam się na czym w końcu stanęłaś? I jeśli nie jest jeszcze za późno (ja obmyślam prezent 2-3 miesiące wcześniej!):
W sprawie butów: 1) Jeśli naprawdę "chcesz, musisz" to lepiej byłoby pójść z ukochanym i niech przymierzy buty - wtedy zobaczyłabyś na 100% jakie mu się podobają. Rozmiar firmy adidas a reebok może się różnić o 1/3, 2/3, więc naprawdę warto przymierzać, chyba że ma juz tej firmy buty -to wtedy jest łatwiej. Chociaż i tak czasem się zdarzy, że akurat "te buty są zaniżone" 2) Skoro go nie stać na buty za 250zł, to czy nie obrazi się i nie poczuje zobowiązany wobec Ciebie, aby Tobie później też kupić drogi prezent? Przemyśl jak głupio może się czuć. 3) Nie wiem w jakim wieku jest chłopak, ale naprawdę popatrzeć i przemyśleć raz jeszcze trzeba "wybór buta". Przykład na reebokach: "Jakby był pomarańczowy zamiast czerwonego to od razu bym je kupił, ale czy czerwony... ?" Wystarczy czasem inny odcień, szew idący troszkę inaczej od tych obok butów i inne już odpadają... Nie raz towarzyszę mojemu ukochanemu przy zakupach butów. Uwierz ile się z nim nachodzę i nasłucham marudzenia... A następnego dnia nogi mi odpadają, a buty nie kupione. A on ma naprawdę małe wymagania, naprawdę! "Ale sama zobacz na ten szew..." Wydaje mi się, że teraz robią "dziwne i brzydkie buty". 4) najważniejsze: Nie wiem czy wierzysz w jakieś zabobony czy też nie, ale butów nie daje się. Ponieważ osoba obdarowana butami odejdzie, a tego chyba nie chcemy? Mój ukochany popsuł mi klapki, odkupił - ale zapłaciłam za nie symbolicznie 1zł. (Oj dawno to było, dawno) A to już wtedy nie prezent, prawda? 5) Proponuję w tej sytuacji: Kochanie, to ja mam pomysł! Miałam Ci coś kupić, ale skoro buty są Ci teraz potrzebne, to może dorzucę Ci się do nich? Zawsze lepiej kupić coś praktycznego niż takiego co do końca nie jest pewne. Uwierz, że w tym momencie męska duma nie upadnie nisko. A jak akurat miałaś zaplanowane "wydać 100 czy tam 150złotych... to lepiej aby poszły na buty". A może wspólny zakup umocni związek
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
buty ok tylko zależy jakie nosi
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
jestem tego samego zdania ze to nie jest dobry pomysl . ja jednak wole swojemu robic ciekawe niespodzianki
wrecz bardzo szalone ale zalezy kto co lubi
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Lepsza karta prezentowa do sklepu sportowego to kupi sobie sam jakie chce.
Mój TŻ biega i stwierdził, że pasuje mu tylko jeden model Nike. Jeśli buty mają być do biegania czy innego sportu to lepiej żeby chłopak sam wybrał konkretny model.
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Nie pierwszy raz mi się zdarza kupowć kartę podraunkowa i jak dotad byl to dobry pmysl. Kupowanie butow to bardzo indywidualna sprawa.
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
Jeśli już to chyba na zasadzie, że sam mialby je sobie wybrać bo wybieranie za niego to chyba jednak pudło
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Jak Ci wskaże które i rozmiar to tak
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Może lepiej zaprosić ukochanego do sklepu, by uniknąć wymiany lub zwrotu?
|
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Buty to raczej średni pomysł na prezent, jest mała szansa, że będą wygodne i się spodobają, ale dobrym pomysłem myślę, że by było kupienie koszulki z fajnym napisem
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym także była ostrożna w kupowaniu butów partnerowi. Moim zdaniem to niezbyt dobry prezent, tym bardziej jak wierzysz w przesądy.
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
buty to jak najbardziej dobry pomysl
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.

Zastanawiam się czy buty są dobrym pomysłem na urodziny chłopaka. Niby ostatnio mi marudził że musi kupić nowe buty, ale nie ma kasy na nie, i pomyślałam że ja mogę mu je w prezencie kupić. Tylko teraz problem bo nie wiem jakie :C Zastanawiam się pomiędzy