![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MAJ -Różne rózności Zapachy&Pielęgnacja&Makij ażWĄTEK NIEAKTUALNY Witam serdecznie, i zapraszam. Nie pytaj "coś u mnie", napisz, co Cię interesuje. Ułatwi to wymianę i zaoszczędzi czas Lista poszukiwanych jest elastyczna, będzie uaktualniana Szukam: Carolina Herrera 212Vip Roses, Dior Adict Fraiche, Michael Kors różne Loreal Color Riche pomadka Organza Lotiony BBW , Loccitane I pewnie jeszcze inne rzeczy mogą mi wpaść w oko Avon SSS olejek z drobinkami w sprayu 150ml Yves Rocher żel pod prysznic Kwiat Wiśni 60ml Wats -maska arganowa â kupiona w salonie fryzjerskim specjalistyczna kuracja do włosów wybitnie przesuszonych. Tu mogę zaproponować odlewkę do przysłanego pojemniczka, nawet do 250ml(taka pojemność cenowo wychodzi ok. 15zł - nie są to drogie kosmetyki, produkowane w Polsce). Uwaga â produkty te nie służą do wygładzania włosów czy ułatwieniu rozczesywania, tak jak zwykłe odżywki drogeryjne, ale mają za zadanie nawilżenie i odżywienie włosów. Elizabeth Grant Biocollasis complex żel do mycia twarzy 60ml Jardins de Provence Body Scrub, peeling o zapachu jabłka i cynamonu, 200ml, nowy. Jest naprawdę fajny, mam wersję waniliową i dobry z niego zdzierak. Jednak zauważyłam, że moje ciało bardziej woli peelingi cukrowe, niż solne. Syis serum kolagenowe do paznokci na bazie: -Kolagenu (Wzmacniającego tkanki, chroniącego, będącego ważnym składnikiem zarówno włosów jak i paznokci.) -Olejku z drzewa herbacianego (Przyspieszającego regenerację tkanek, działającego bakteriobójczo, przeciwgrzybiczo, antyseptycznie i przeciwbólowo. Olejek pomaga zmniejszać stany zapalne i dobrze nawilża skórki oraz paznokcie.) -Hydrolizowanej keratyny (Regenerującej strukturę uszkodzonej płytki paznokciowej, utwardzającej i wzmacniającej. Keratyna zapobiega również łamaniu się i rozdwajaniu paznokci. Posiada właściwości odżywiające.) Produkt nowy, profesjonalny, 10ml w buteleczce z aplikatorem Biały Jeleń Bio Omega 3-6, mydło naturalne z Bio ekstraktami roślinnymi, Regeneracja - dziurawiec i nagietek, nowe w kartoniku Theo Marvee - tonik z kawiorem do twarzy, 150ml nowy Goldwell Style krem do stylizacji włosów, 20ml - nowy Suplement diety Natural Pharmaceuticals Omega Marine Forte+, kapsułki omega 3-6-7-9 oraz witD. Dawcą dobroci jest łosoś norweski, 60 kapsułek, kuracja na 1 miesiąc, nowe Vaseline - wazelina kosmetyczna, nowa, 50ml Mogę podzielić się: The Body Shop:masło jagodowe - max do 100ml ale tylko za wisha Thalion - krem nawilżający do cery suchej, z oceosomami, mam wersję w tubce 15ml, nowa a krem w opakowaniu 50ml jest TAKI, Beauty Naturals balsam do ciała wzmacniający naczynka, bez parabenów, nowy 200ml TAKI
Kosmetyki Edytowane przez Ralfioza Czas edycji: 2015-12-03 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ -Różne rózności Zapachy&Pielęgnacja&Makij aż
Makijaż oczu BourjoisSmoky eyes kolory brązowe, minimalne zużycie, po terminie Inglot Integra potrójne cienie do powiek brązy i szarości, po terminie, zużycie 15%. Glazel kamuflaż, minimalny ślad odciśnięty palcem, bo chciałam paproszek usunąć, który był tam od nowości, produkt świeży, dostałam go niecały miesiąc temu Glazel cień sypki złoty beż z drobinkami, przetestowany, świeżutki. Pięknie błyszczy. Paletka Essence - 8 cieni z edycji Lato 2014, brązy i łosoś - otwarte w maju, mało używane Sleek ORGINAL paletka cieni do powiek â przetestowana, jest kartonik i pacynka, świeża Sleek VINTAGE ROMANCEpaletka nowa, czyli nie otwierana, i nie testowana Mary Kay â- mineralny pojedynczy cień ceglasty, mini ryski od pędzla, testowany i zagubiłam gdzieś wieczko Clinique cień do powiek Stormy - kupiony niedawno, piękny kolor szarości złamanej fioletem, jednak mam podobny w swoich paletkach Laura Mercier cień bazowy do powiek - użyty kilkakrotnie tylko, po prostu często zapominam o nim. Kupiony miesiąc temu, zostało na pewno 90% Smashbox pojedynczy cień do powiek TakeII, minimalne zużycie. Cień otwarty niedawno. Clinique piękna paletka z edycji limitowanej na lato 2011,w paletce są cztery cienie do powiek, róż, dwie pacynki do nakładania cieni i pędzelek do różu. Paletka niedawno otwarta, oddaję, bo mam stanowczo za wiele paletek, co nie przeszkodziło mi jej delikatnie przetestować z ciekawości Essence -puder pogrubiający do rzęs, szczoteczka skrócona o 1cm, zużycie 10% https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-do-rzes.html Paletka Mark Avon, nowa, Eye Exotic Baby, kolory żółty, pomarańczowy, brązowy - cienie matowe. Też chyba raz przetestowane, produkt wygląda na nie ruszany. Tint'n go róż i pomadka w grubym sztyfcie, nowy, nietestowany w kartoniku, kolor Berry Avon Paletka czterech cieni Aquadelic, przetestowane. Usta Błyszczyk Effet 3D BourjoisRose Acidule â 6,5ml, testowany jeden raz dla sprawdzenia koloru, sama używam wersji ciut ciemniejszej. Jako, że jej wówczas nie było, to kupiłam ten odcień, jednak lepiej czuję się w mocniejszych barwach. Błyszczyk ma niezłe opinie na KWC.Astor VIP Heidi Klum Sexyâ pomadka krwista, mocno napigmentowana czerwień â- zużycie 15% Astor VIP Heidi Klum Cheeky- pomadka koralowa- piękna, ale zupełnie mi nie pasuje - zużycie 15%. Poniżej link do kolorów pomadek. http://www.thefemininecrusade.co m/20...-last-vip.html Bell tinty do ust, mam dwa kolory: nr 4 i nr 6. Ciemniejszy użyłam trzy razy, jaśniejszy dwa. Mariza Selective, pomadka nasycona do ust, nowa, kolor 03( czerwień) KOLORY Twarz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1988,philtre-de-nacre-puder-sypki-do-twarzy-i-ciala.html Sleek Superior Cover - puder brązujący odcień 105 BRONZE, nowy Guerlain Meteorites Midnight Butterfly Pearls, piękna edycja kultowych meteorytów, są większe niż klasyczne. Zrobię odsypkę 15 kuleczek, lub za coś wyjątkowego ddam 35 sztuk wraz z oryginalną puderniczką i puszkiem Guerlaina. Kuleczki pochodzą z edycji limitowanej, zostały napoczęte dwa lata temu. Zapach bez zmian, po prostu piękny. E.L.F. Complexion Perfection mozaika, odcień WARM na razie raz testowany, dopiero co kupiony, ma kartonik. Na zdjęciu pokazana mozaika kolorów, produkt służący do redukowania zaczerwienienia, wygładzania i ujednolicenia cery. Bronzer Mark Avon, nowy, pędzel w komplecie, kartonik. Połączenie kilku odcieni, od czekolady poprzez krem do słonecznego złota. Przetestowany, ładnie wygląda, nie jest matowy. Kolor naturalny, nie wpada w pomarańczowe tony. Pędzel w komplecie nie ruszany, jeszcze w folii siedzi. Pudełeczko robione piętrowo, po otwarciu wieczka widać bronzer, po podniesieniu bronzera ukazuje się sekretne miejsce dla pędzla.
Kosmetyki Edytowane przez Ralfioza Czas edycji: 2015-10-26 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pędzle Komplet profesjonalnych pędzli do makijażu STILA, w firmowej saszetce znajdują się: Stila Brush nr 7, nr 1, nr 5, nr 13 oraz moździerz do rozdrabniania i mieszania minerałów. Pędzle nie są używane, etui do nich ma w bocznej ściance mini kosmetyczkę (na cienie do powiek, oraz zapięcie magnesowe. Saszetka otwiera się jak książeczka, kolor brązowy. To wymienię tylko na coś super, pędzelki te mają bardzo dobre opinie na zagranicznych portalach, nie są dostępne w Polsce.Komplet 4 pędzli do makijażu wzorowany na Ecotools, pędzle nowe, są w etui. Avon - pędzelek do brwi lub eyelinera, zafoliowany, nowy. Perfumy Leonard Orchidea 55/100ml Juicy Couture, Couture Couture 60/100 Escada Especially38/50ml, jest kartonik Priscilla Presley Roses and More 28/50ml Yves Rocher So Elixir Purple 30ml nowa, zafoliowana Kylie Minoque Sweet Darling, 15ml w kartoniku, nowe i zafoliowane Marc Jacobs Daisy 35/100ml Marc Jacobs Lola 23/50ml Marc Jacobs Daisy Dream nowa, zafoliowana 30ml Różności Light up Tweezer - pęseta z podświetlaniem ledowym. Nie używana, ale rozpakowana i sprawdzona, czy działa.
Kosmetyki Edytowane przez Ralfioza Czas edycji: 2015-10-26 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKI
Guerlain Meteorites Rainbow Pearls - odsypka 13 kulek z najnowszej edycji, kilka razy maźnięta. The Body Shop - drewniany grzebień do włosów, użyty dwa razy, niedawno rozpakowany. Na drewnie jest jeszcze lekko klejący ślad po firmowym zabezpieczeniu. Nie myty, nie eksploatowany. rozczesałam nim dwa razy włosy, ale jednak bardziej przemawiają do mnie szczotki TT Przepiśnik nowy, jeszcze zafoliowany, do wyboru jeden ze zdjęcia ![]() Szczotka TT nowa, zapakowana, kupiona na zapas z dwa miesiące temu w Douglasie, jednak chyba nie zdążę jej zużyć, bo mam dwie kompaktowe z tej serii. Lakiery widoczne na zdjęciu, w większości niewielki ubytek (szukam idealnego kolory, więc sporo ich kupuje na testy ![]() Szczotka okrągła do modelowania włosów, gruba - średnica 3,5cm. Kupiona dawno temu, ale prawie w ogóle nie ruszana (może z dwa razy spróbowałam). Stan idealny, solidnie zrobiona, firma się pewnie starła, bo nie ma znaków szczególnych ![]() Serum do rzęs Magiclash, nowe i zafoliowane TAKIE Urban Decay Smoked ![]() ![]() MAC Viva Glam Rihanna 2 limitowana pomadka w odcieniu połyskującego, zimnego fioletu z brązem. Tutaj kolorek KLIK The Body Shop perfumowana mgiełka do ciała Kwiat Lotosu 100ml nowa Dove odżywczy żel pod prysznic 250ml nowy Apis Professional mgiełka z wodą różaną i ekstraktem z dzikiej róży 150ml nowa Guerlain Meteorites odcień Medium, kulki świeże, kilka razy maźnięte, oddam połowę opakowania wraz z pudernicą i kartonikiem. Na zdjęciu poniżej wersje kolorystyczne [/COLOR] Fashion Fair paleta 10 cieni do powiek, sporo odcieni fioletu, nie testowana, nowa bez pudełka. Kupiona na Truskawce ![]() PIXI by Petra paleta czterech cieni, dwóch bronzerów i dwóch błyszczyków. Nowa, w pudełku (nie jest foliowana), nie testowana. Świeża, kupiona w tym tygodniu na Strawberry. Pixi promuje kosmetyki mineralne, ich opakowania są podobne do kosmetyków The Balm, czyli ekologiczne - oczywiście ładnie wykonane. Link Taka Crabtree& EVELYN cudna kuracja do rąk w postaci kremu, opakowanie podobne do kremików z Loccitane. Bestselerowa firma w Anglii , mam nowy zestaw sześciu różnych wersji zapachowych po 25g, oddam dwie sztuki max ![]()
Kosmetyki Edytowane przez Ralfioza Czas edycji: 2015-10-26 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dove antyperspirant w sprayu 150ml nowy
Farmona peeling do ciała wiśnia i porzeczka 100ml nowy Avon pomadka Ultra color Max Mocha (ciemna czekolada), kartonik, 4 razy użyta Pat&Rub olejek rozświetlający do twarzy i ciała 30ml, raz na ramiona użyty Norel krem hialuronowy do cery suchej/normalnej, tubka 25ml, nowy Silcatil sztyft do stóp - zapobiegający otarciom/odciskom, nowy Isana krem do depilacji dla skóry wrażliwej, nowy Glazel cień wypiekany Terracota, nowy Oraz dwie książki, stan bardzo dobry, przeglądane z szacunkiem ![]() Bobbi Brown Perfekcyjny makijaż Charlize Mistery (Karolina Gliniecka) Nie mam się w co ubrać DOKŁADKA 08.10 2015 Bumble&bumble Dryspun Finish - lakier do włosów podnoszący fryz, działa tez na objętość. Polecam do włosów cienkich i niezbyt długich , zużycie niewielkie, spokojnie zostało 80%. Bobbi Brown róż do policzków Nude Pink 29, zużycie 20%
Kosmetyki Edytowane przez Ralfioza Czas edycji: 2015-10-26 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dokładka nowych kosmetyków (nowe, czyli nie testowane
![]() 4. Evree MaxRepair regenerujące serum do paznokci, 8ml, w kartoniku 5. Resztki w 30ml flakonach: Donna Trusardi, Cacharel Anais. Butelki nie są przezroczyste, mam kłopot w określeniu ilości, myślę że po ok.4ml zostało. 6. The Body Shop masło kokosowe - 200ml, nowe
7. The Body Shop scrub czekoladowy - 200ml, nowy 8. Carmex - kultowy balsam do ust w słoiczku, nowy 9. Diadem - róż 03 , nowy 10. Wibo - mascara do rzęs Queen Size, nowa 11. Sumita kredka do oczu czarna, nowa 12. Astor mascara do rzęs, czarna, nowa 13. DKNY Golden Delicious12/50ml 14.Lancome Miracle miniatura testowana 5ml 15. Elie Saab L Eau Couture 46/50ml 16. Michael Kors Sporty Citrus 27/30 ml
Kosmetyki Edytowane przez Ralfioza Czas edycji: 2015-11-18 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za meteoryty i/lub puder transparentny i/lub róż +pędzel?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się jeszcze czerwona szminka.
Róż chyba w kamieniu, który lepszy dla niewprawnej ręki? Tresor w rezerwacji. Meteoryty są bardzo jasne? My już kiedyś pisalyśmy?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Guerlain Meteorites Midnight Butterfly Pearls, piękna edycja kultowych meteorytów, są większe niż klasyczne. Oddam 35 sztuk wraz z oryginalną puderniczką i puszkiem Guerlaina. Kuleczki pochodzą z edycji limitowanej, zostały napoczęte dwa lata temu. Zapach bez zmian, po prostu piękny.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej, moze teraz nam sie uda - znajdziesz cos u mnie za ponizsze?
Yves Rocher Tradition de Hammam - olejek pod prysznic 170/200ml Fenjal deo spray Fenjal Creme Ol dusche, żel pod prysznic z ekstraktem z róży żel do mycia twarzy 60ml Jardins de Provence Body Scrub , peeling o zapachu jabłka i cynamonu, 200ml, nowy Sylveco Biolaven Organic żel myjący do twarzy, 150ml Bingo Spa - relaksujące algi pod prysznic - nowe The Body Shop - żel pod prysznic Mango, 250ml - nowy Nivea żel pod prysznic Casmir, 250ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
to jest mała tubka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za
Sylveco Biolaven Organic żel myjący do twarzy, 150ml Nivea żel pod prysznic Casmir, 250ml The Body Shop - żel pod prysznic Mango, 250ml - nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Heidi Klum
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ja po meteoryty, dot i pudernicę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
koci świat
|
może coś u mnie za
Masaki Matsushima Tokyo Smile ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nivea żel pod prysznic Casmir, 250ml The Body Shop mydło żurawinowe The Body Shop mydło czekoladowe
Bingo Spa - relaksujące algi pod prysznic - nowe The Body Shop - żel pod prysznic Mango, 250ml - nowy Vaseline - wazelina kosmetyczna, nowa, 50ml Biały Jeleń Bio Omega 3-6, mydło naturalne z Bio ekstraktami roślinnymi, Regeneracja - dziurawiec i nagietek, nowe w kartoniku FM Group żel pod prysznic SPA SENSES, brzoskwiniowy, 250ml Isana szampon suchy, użyty max 3 razy. Polecam do włosów przetłuszczających, moje są zbyt suche do takich wynalazków Yves Rocher żel pod prysznic Kwiat Wiśni 60ml Avon Far Awayzłota edycja, 50ml nowe, zafoliowane coś u mnie?
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
![]() Juicy Couture, Couture Couture 60/100 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
Jardins de Provence Body Scrub L’occitane – duże mydło perfumowane, 125g. Nivea - żel pod prysznic Casmir, 250ml
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Wiesz co, a te meteoryty dają efekt zmatowienia i koloru (zależy mi na jasnym).
Zostało mi estee z 50 tyle co na foto
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz coś u mnie za PR Ultrared?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej,przypominam sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
koci świat
|
Poszpyram dziś u siory bo ja to właśnie róże i pimarańcze mam ☺
I teraz bardziej w Orly się lubuję. Dam znać wieczorem czy coś znalazłam. Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej zależy mi na meteorytach
![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
hm, no sensous na pewno więcej niż 30, ale odlewke (to miniatura) pleasures mogłabym dać, ale czy dorzuiłabys róz z pędzlem?
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- zdjęcie sensous u mnie w wątku. Jak leży ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- jakiś róż z Towojego wątku, masz dwa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ciekawego to nic niestety
![]() z opi to mam turkusowy, różowy (nicole by opi) i dwa mini różowy mat i rożowy perła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
koci świat
|
Mam np takie opiki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
koci świat
|
I jeszcze lakiery tzw kameleony alessandro . Jeden idzie jakby w zieleń a drugi chyba we fiolet ale kurka muszę w domu poszukać. Bo teraz u siostry jestem.
---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- To że komplecik to nic nie znaczy można rozparcelować ☺ zieleni nie znajdę bo nie używałam. Czarne , granatowe , niebieskie i owszem ale nie zieleń no chyba że ta metaliczna co pisałam wyżej. ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Mini. Wyobraź sobie że dla mnie coś innego mi sie na lato zachciało 😈 z odlewką nie ma problemu tylko co byś sobie życzyła - może Tom Ford jasmin ??? ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Hehe no właśnie 2 i 3 trochę się zdziwiłam że wybrałaś pierwszy jak to pastelowy róż 😈 ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Valentyna do Twojej dyspozycji ☺ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.