|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Prezent dla "muzycznego" chłopaka
Proszę o podpowiedź co mogę kupić chłopakowi na 19-stkę dla którego muzyka jest wszystkim.
Nie wchodzą w grę żadne płyty bo nie wiem jakie ma... Chcę kupić bilet na jakiś koncert czy cos w tym stylu.. festiwal .... Bardzo lubi on muzykę klasyczną .... może coś w tym kierunku ale nie koniecznie.... ma urodziny pod koniec sierpnia orientujecie się czy są od września jakieś koncerty, festiwale, operetki ^^ czy coś innego interesującego muzyka CENA NIE GRA ROLI MÓWIMY O 2015 ROKU ![]() dziękuję za każdą propozycję Edytowane przez danka0310 Czas edycji: 2015-06-18 o 19:47 |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent dla "muzycznego" chłopaka
skoro cena nie gra roli to kup mu audi a8 z systemem bang&olufsen w którym muzyka klasyczna brzmi rewelacyjnie. Gwarantuje że będzie zadowolony
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Jak ma poczucie humoru to zamów mu karykaturę na której będzie ujęty temat powagi muzyki w jego życiu
Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2015-07-06 o 21:20 Powód: reklama |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Kup mu iPoda, bedzie długo się z niego cieszył.
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Pod koniec sierpnia są m. in. Czad Festiwal i Cieszanów Rock Festiwal, ale to nie wiem czy lubi akurat taką muzykę.
Nie wiem skąd jesteście - w Białymstoku od 25 września wystawiana będzie Carmen, od siebie bardzo polecam, miałam zaszczyt obejrzeć. W Warszawskim Buffo w sierpniu i wrześniu wystawiane jest Metro, we wrześniu także Romeo i Julia. Nie wiem czy coś Cię z tego zainteresuje, ale mogę powiedzieć, że są naprawdę dobre.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli lubi muzykę klasyczną odpuść sobie festiwale, będzie się zmuszał żeby tam wytrzymać
![]() Zainteresuj się ofertą teatru Buffo, tak jak wyżej, mają bardzo ciekawą ofertę na sierpień/wrzesień.
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Co to znaczy 'muzyczny'? Że lubi słuchać czy sam coś tworzy?
Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2015-07-19 o 23:10 Powód: reklama |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
a ma jakieś ulubione zespoły muzyczne?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.