![]() |
#1 | |
ciepłe kluchy
|
![]() LIPIEC Perfumy w różnych ilościach, minerały, makijaż, pielęgnacja, rosyjskie :)
NIEAKTUALNY -> nowy *tutaj*
L E G E N D A : wymienione, zarezerwowane, wolne, oddam z jęczeniem, oddam z dużym jęczeniem ![]() NA WYMIANĘ MAM: zdjęcia w załącznikach P E R F U M Y O D L E W K I Lady Million, Paco Rabanne - 4/8ml Black XS, Paco Rabanne - 2/8ml Idylle EDP, Guerlain - 4/5ml Juicy Couture EDP - 7/10ml P E R F U M Y M I N I A T U R K I So Elixir EDP - 2,5/5ml P E R F U M Y P R Ó B K I (F) - fabryczne, bez oznaczenia - robione; Nie wszystkie próbki na zdjęciach są wypisane w liście poniżej i nie wszystkie próbki z listy poniżej są na zdjęciach ![]() ![]() Valentino Rock in Rose Jaime La Nuit (F) Rock 'n Nose Couture Miami Glow AoD Tendre (F) (ledwo chlupocze, podejrzewam pustki) AoD Le Secret (F) (ledwo chlupocze, trudno mi powiedzieć, czy z pustości czy z pełności) Happy Spirit J. Del Pozo Halloween Kiss Sexy EDT Diesel Plus Plus Doseo Wish (R) + (F) Si Lolita Prada EDP Tendre Baby Phat Fabulosity Armani Idole Lolita Lempicka x2 Tresor in Love Mistero di Roma Jasmin Noir (samo dno) Flora Gucci (F) Just Precious (F) Black XS EDT (F) Parasienne (F) Pleasure EL Karleidoscope Burberry The Beat (F) Burberry London (F) Bottega Veneta Eau Legere Body EDT (F) The One D&G Gucci Bamboo Idole de Lubin Calypso Robert Piguet CH 212 VIP (F) YSL, Black Opium możliwość zrobienia próbek z: Moment de Bonheur Yves Rocher, Signorina Salvatore Ferragamo, Secret d`Essences Neroli Yves Rocher, Paradiso Roberto Cavalli, Body Burberry EDT, Juicy Couture EDP, Juicy Couture La La, Cartier Panthere, Narciso Rodriguez For Her EDT, Narciso (białe), Guerlain Limon Verde - kto pierwszy ten lepszy, bo mam zawrotną liczbę 3 atomków ![]() ![]() M I N E R A Ł Y Lily Lolo, Waikiki, bronzer mineralny - troszkę mniej niż 50%, czasami używam, więc pytać o ilość - próbki (jeśli nie jest zaznaczone inaczej, to ilość jest mniejsza o jeden test paskowy na policzku): Lily Lolo, Blondie Lily Lolo, Warm Peach Lily Lolo, Bondi Bronze - ilość na wciśnięcie palucha i zobaczenia co to, na więcej raczej nie da rady Lily Lolo, Star Dust - jak wyżej Amilie, Sunshine Dust - nowa, nieotwierana, i jedna otwarta i przetestowana Amilie, Sesame (formuła kryjąca) Amilie, Creme Brulee (formuła kryjąca) Amilie, Cashmere (formuła kryjąca) Clair, Neutral 04 - pół Clair, Beige 04 - pół możliwość odsypki Amilie Summer Sand (podkład, formuła kryjąca), Amilie Sunrise (korektor), Amilie Sunshine Dust (puder), Clair Warm 04 (podkład) Blusche, Irish Creme (tonacja Beige) - duże opakowanie, formuła kryjąca-matująca (full matte), więcej nie pół Blusche, White Mocha (Beige) - duże opakowanie, formuła kryjąca-matująca (full matte), 1/4 Blusche, House Blend (Beige) - małe opakowanie z lusterkiem, formuła kryjąca-matująca (full matte), prawie całe M A K I J A Ż Bourjois 123 CC Cream w odcieniu 31 - końcówka na wypróbowanie. Bourjois 123 CC Cream 32 - nie otwierany! Butterfly, Perfect Make Up Base, baza pod podkład - użyta 2 razy, oddam za drobiazg. Inglot, Loose Powder, puder sypki, kolor 14 - zostało 50% Revlon, Photoready Skinlights, 100 Bare Light - prawie pełny, mało używany. Catrice Ultra Fine Ink Eyeliner, czarny - kupiony 20.04.15, otwarty dzień po, użyty 3x, Kobo Modeling Illuminator, korektor w odcieniu 101 - używam sporadycznie próbując go okiełznać, chętnej oddam za pół darmo. Golden Rose Velvet Matte w nr 09, szminka- zużycie niewielkie, Błyszczyk Douglas w kolorze Hanna, maźnięty raz na dłoni. Kolor jego to nude, które mi nie pasuje. P I E L Ę G N A C J A Schwarzkopf, Gliss Kur Ultimate Volume, Ekspresowa odżywka regeneracyjna dodająca objętości włosom delikatnym - ubytku prawie brak *ta* Ziaja, Oliwka do mycia, liście zielonej oliwki - też ok. 50%, do 04.2017 Soraya, Świat Natury, Morelowy peeling ultra oczyszczający - 3/4 zostało, do 6.2017 Clarins, Demaquillant Express Pour les Yeux [Instant Eye Make - Up Remover] - miniaturka z Douglasa, prezent do zamówienia, nie otwierane, nie ruszane, La Roche-Posay, Effaclar Duo+ - nie mam pojęcia ile go zostało, nie używałam go dużo, bo mi kwasy nie służą. Ziaja, Rebuild Odbudowa Skóry, Serum drenujące Reduktor cellulitu - coś ponad połowę, do 11.2015! K O S M E T Y K I R O S Y J S K I E Bania Agafii - olej do włosów - wzmacniający - oleje łopianu, kolendry, kminku, syberyjskiego lnu, rokitnika, rozmarynu, bazylii - zostało 1/2-3/4~ Planeta Organica, basam turecki - ok. połowa. P A Z N O K C I E Bundle Monster, płytki do zdobienia paznokci. Mam dwa sety, 1 i 2-gi. Oddam w całości (znaczy cały set 1 lub set 2, lub i 1 i 2 ![]() ![]() I N N E wosk Yankee Candle, Baby Powder - ukryszyłam ćwiartkę, więc 3/4 do oddania. wosk Yankee Candle, Gardenia - ukryszyłam ćwiartkę, więc 3/4 do oddania. wosk Yankee Candle, Waikiki - połowa suchy szampon Batise dla włosów ciemnych - >50% z dużego opakowania T-shirt z Johnnym Deppem, robiony na zamówienie, ale nigdy nie doczekał się wręczenia... Rozmiar S, mogę wykonać pomiary ![]() ![]() d o r z u c ę / o d d a m z a d r o b i a z g - są to kosmetyki, delikatnie mówiąc, nie-nowe, które oddam zainteresowanej za drobiazg/dorzucę do wymiany Pantene Pro-V, Split End Serum for Normal - Thick Hair, serum scalające rozdwojone końcówki Bielenda, Masło do ciała Wanilia + Pistacja - 50% Balea, Jagodowe masło do ciała - 50% Balea, szampon mocno oczyszczający â resztka na spróbowanie (bardzo dobrze spiera tony lakierów do włosów zaserwowanych przez fryzjerki na uroczystości typu wesele, serio serio). Guerlain, Lingerie de Peau, 03 - resztki na wypróbowanie, również otwarty dłużej niż zaleca producent (9M), troszkę pojęczę oddając go ![]() Catrice Infinite Shine Lip Gloss 120 Little Red Dress, błyszczyk - użyty może 3x w y m i e n i o n e Samsara - zgarnia Pomponia! Shalimar - zgarnia Pomponia! Neonatura Cocoon EDP - zgarnia Pomponia! Chanel No 5 - zgarnia Pomponia! Idylle EDT - zgarnia Pomponia! Extatic Intense Gold Pierre Balmain - 8/10ml próbka Addict Pervoe Reshenie, Przepisy Babci Agafii, Maska do włosów drożdżowa na pobudzenie wzrostu - zostało ok. 50%, swoje âlataâ już ma, oddam za drobiazg, do 9.2015! - leci do martuunia! Lancome, Miracle Air de Teint, 035 - ok. 50%, produkt otwarty dłużej niż 12M, nie będę jęczeć oddając go - leci do martuunia! Miss Dior Cherie L'eau, Dior - 2,5/5ml - leci do pikdaria! Receptury Babuszki Agafii Balsam na Cedrowym Propolisie - zostało powyżej 50%, do 10.2015! - katrintheevil Seche Restore, rozcieńczacz do Seche Vite lub lakierów kolorowych, została 1/3, mam pipetkę i opakowanie - katrintheevil Flowerbomb, V&R - 2ml odlewki - Magdalena___ Belle d'Opium, YSL - 3/5ml - Magdalena___ Flowerbomb La Vie en Rose - Magdalena___ Black Orchid - Magdalena___ Baby Doll - Magdalena___ Endless Euphoria, Calvin Klein - ok. 50% z 40ml, ale zdarza mi się użyć, więc zainteresowanej wyśle zdjęcie Miss Dior EDT - 4/5ml - do BigMama! Tuscan Soul - do BigMama!
Edytowane przez SouthEater Czas edycji: 2015-09-01 o 15:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ciepłe kluchy
|
Dot.: LIPIEC/SIERPIEŃ Perfumy, minerały, makijaż, pielęgnacja, rosyjskie :)
WISH LISTA
podkreślonych szukam namiętnie - Flat top! - Hydrolat oczarowy (eko, pachnący, żadne fitomedy z dodatkami) - Olej makadamia nierafinowany (pachnący orzechami <3) - Puder jedwabny - Silica - Lakiery do paznokci Rimmel by Rita Ora - Maybelline Color Whisper w odcieniu fioletu/ciemnego różu (nie pamiętam numerka, a Rossmann je wycofał, więc niech się wypcha) lub inne szminki typu Color Whisper (L'Oreal też takie ma) - chętnie patrzę na buty damskie, o ile odpowiadają mojej małej stópce o nr 41 ![]() dowolne ilości zależne od wymiany: - Narciso Rodriguez EDP - Narciso EDT (ciorne) - Chloe Intense - Chloe Roses - Roberto Cavalli (Anniversary, Just Cavalli Gold, Eau de Perfum, Nero Assoluto, Acqua, Serpentine) - Furiosa Fendi - Loewe Aura - V&R Spicebomb - Salvatore Ferragano Attimo - Rochas Soleil de Rochas - La Petite Robe Noire (EDT, Eau Fraiche, EDP, So Couture) - Emozione Salvatore Ferragamo - super wish! - Place Vendôme Boucheron - Ivoire Pierre Balmain (EDT też) - Lanvin Me L'Eau - Lanvin Me L'Absolu - Jimmy Choo EDT - Rumeur Lanvin - Dahlia Divin Givenchy - Dahlia Noir Givenchy - Dior, Addict to Life / Dior Addict Eau Sensuelle - Gucci Guilty (Intense też) - J'Aime La Perla - My Name Trussardi - L`Eau Kenzo Intense Pour Femme NIE POGARDZĘ CZERWONĄ I ZIELONĄ HERBATĄ <3
Edytowane przez SouthEater Czas edycji: 2015-08-30 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC/SIERPIEŃ Perfumy, minerały, makijaż, pielęgnacja, rosyjskie :)
Coś u mnie za Euphoria Endless i miniaturkę Miss Dior edt?
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Wolałabym większą wymiankę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy w różnych ilościach, minerały, makijaż, pielęgnacja, rosyjskie :)
Hej
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hej, znajdziesz coś za
Lancome Miracle Air de Teint 035 Pervoe Reshenie Przepisy Babci Agafii, Maska do włosów drożdżowa na pobudzenie wzrostu ewentualnie Revlon Photoready Skinlights? Najbardziej mi zależy na tych 2ch pierwszych rzeczach ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za Dior, Addict EDP i odlewek kilka ale w pierwszej kolejnosci Flora Gucci
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: LIPIEC Perfumy w różnych ilościach, minerały, makijaż, pielęgnacja, rosyjskie :
.
szukam fragrantica szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire Edytowane przez karolina0203 Czas edycji: 2015-07-24 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: LIPIEC Perfumy w różnych ilościach, minerały, makijaż, pielęgnacja, rosyjskie :
.
szukam fragrantica szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire Edytowane przez karolina0203 Czas edycji: 2015-07-24 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
.
szukam fragrantica szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire Edytowane przez karolina0203 Czas edycji: 2015-07-24 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
.
szukam fragrantica szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire Edytowane przez karolina0203 Czas edycji: 2015-07-24 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam za tyle wiadomosci, wizaz mi niezle zeswirowal
![]()
szukam fragrantica szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire Edytowane przez karolina0203 Czas edycji: 2015-07-24 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Idylle EDP, Guerlain - 4/5ml
Flowerbomb, V&R - 1-2/5ml Miss Dior Cherie L'eau, Dior - 2,5/5ml Lady Million, Paco Rabanne - 4/8ml Black XS, Paco Rabanne - 2/8ml Belle d'Opium, YSL - 3,5/5ml Balmain Extatic Intense Gold - 8 ml Narciso, Narciso Rodriguez - 8ml So Elixir EDP - 2,5/5ml Miami Glow Samsara Si Lolita ![]() Shalimar Armani Idole Lolita Lempicka x2 Black Orchid Neonatura Cocoon EDP Tresor in Love Baby Doll Jasmin Noir (samo dno) Body (F) Flora Gucci (F) Black XS EDT (F) Parasienne (F) Pleasure EL Idylle EDT YSL, Black Opium Flowerbomb La Vie en Rose malutkie odlewki z: Moment de Bonheur Yves Rocher, Signorina Salvatore Ferragamo, Secret d`Essences Neroli Yves Rocher, Endless Euphoria Calvin Klein, Extatic Intense Gold Pierre Balmain, Paradiso Roberto Cavalli, Body Burberry EDT Lily Lolo, Blondie Lily Lolo, Warm Peach Amilie, Sunshine Dust - nowa Amilie, Sesame Amilie, Creme Brulee Amilie, Cashmere Clair, Neutral 04 - pół Clair, Beige 04 - pół Schwarzkopf, Gliss Kur Ultimate Volume, Ziaja, Oliwka do mycia, liście zielonej oliwki La Roche-Posay, Effaclar Duo+ wosk Yankee Candle, Baby Powder wosk Yankee Candle, Gardenia wosk Yankee Candle, Waikiki - połowa suchy szampon Batise dla włosów ciemnych Bielenda, Masło do ciała Wanilia + Pistacja - 50% Balea, Jagodowe masło do ciała - 50% Balea, szampon mocno oczyszczający cos u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
jesli chodzi o niektore wyszarzone rzeczy mam je nadal ale stwierdzilam ze jednak nie bede sie wymianiala, pisz co Cie interesuje moze sie akurat znajdzie u mnie
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
:)
|
Hej,
Ck Euphorii Blossom szukasz na testy? Mam koncoweczke we flakonie 30ml. Kilka ml. Nie wiecej niz 5 wg mnie. Perfumy maja raczej ponad 3 lata ale zapach ok. Jakbyś była zainteresowana to daj znac ![]() W zamian interesowałaby mnie np. Endless tez jakies 5ml odpsikanie do mojego atomka, albo jakas inna Odlewka/próbka końcówka we flakonie. Jeszcze sie nie zastanawiałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej coś za
Miss Dior Cherie L'eau, Dior - 2,5/5ml Miami Glow Doseo Armani Idole Tresor in Love Just Precious (F) Karleidoscope Flowerbomb La Vie en Rose La Roche-Posay, Effaclar Duo+ - nie mam pojęcia ile go zostało, nie używałam go dużo, bo mi kwasy nie służą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
te rzeczy akurat mam a moze wpadlo Ci cos jeszcze w oko?
![]() |
![]() |
#21 |
|
Miss Dior cherie Leau- to jest miss Dior cheri edt
![]() Jezeli tak, to chetnie bym niuchnela jak zechciałabyś oddać. A jak nie to tę Endless bys mogła mi odpsikac. No ale wolałabym MD ![]() Możemy zrobic tak, ze wyśle ci flaszkę i jak zobaczysz ile tam jest (a jest malutko) to zdecydujesz wtedy. Chybaze cos jeszcze widzisz u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
A za Effaclar nic byś nie znalazła?
![]() Czekam na zdjęcie zatem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
ciepłe kluchy
|
Okej dziewczyny, chyba wszystkim poodpisywałam
![]() Dostałam wczoraj paczkę z wymianki i testuję nowe nabytki, więc lista perfum się trochę zmienia ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
tak mala wymianka sie raczej nie oplaca
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
|
To chcialabys tę torebkę czy nie
![]() ![]() A i jeszcze pytałaś czy to jakas edycja limitowana. Nic mi nie wiadomo. W necie normalnie jest w sprzedaży. A dlaczego stacjonarnie nie ma to nie wiem. Moze dlatego ze to nie jest najnowszy zapach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie?
Miss Dior Cherie L'eau, Dior - 2,5/5ml Lady Million, Paco Rabanne - 4/8ml Belle d'Opium, YSL - 3,5/5ml So Elixir EDP - 2,5/5ml Miss Dior EDT - 4/5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej zależałoby mi na:
Miss Dior Cherie L'eau, Dior - 2,5/5ml Miami Glow Deseo Just Precious (F) Karleidoscope Flowerbomb La Vie en Rose Więc nie wiem czy coś z tego wyjdzie... ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.