|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
urwany film, strach przed ciaza
w sobote bylam na spotkaniu ze znajomymi, bylo nas 5 w tym jeden chlopak, pilismy alkohol, w plenerze, jednak po jakims czasie urwal mi sie film, i nic pamietam, tylko jakies urywki jak wracalam, do domu. gdy pytalam tego kolege, czy towarzystwo sie jakos wykruszylo, stwierdzil, ze caly czas bylismy wszyscy razem. boje sie, ze uprawialam z nim seks, nic nie pamietam, bym to robila, jednak ciagle o tym mysle, on nie jest taki, aby mogl mnie wykorzystac, poza tym musielibysmy gdzies isc we dwoje specjalnie, zeby to zrobic, bo tak jak pisalam, bylismy w grupce. mam jakies stluczenia, na majtkach po zewnetrznej stronie mam biale plamy, boje sie, ze to moze byc sperma, to byl moj przedostatni dzien okresu, poza tym jestem dziewica, i nawet wlozenie tamponu wywowywalo duzy bol, czuje bol i pieczenie w pochwie, nie wiem co robic, tym bardziej, ze nigdy nie bylam u ginekologa, nie wiem czy spytac go czy cos zaszlo, jestem straszna panikara jesli, chodzi o zajscie o ciaze, panicznie sie tego boje, nie mialam nigdy chlopaka, nawet balabym sie z nim wspolzyc :/
Edytowane przez Coco Chanel6 Czas edycji: 2015-07-26 o 16:28 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: urwany film, strach przed ciaza
Cytat:
Te białe plamy pachnie jak sperma? Sperma ma charakterystyczny zapach, trudno go pomylić z innym (jeżeli nie wiesz jak, poproś kogoś zaufanego, bardziej doświadczonego w temacie). Gdzie dokładnie masz te stłuczenia? Nie wiem co zamierzasz z tym zrobić, ale jeżeli podejrzewasz, że mogłaś zostać zgwałcona, to powinnaś zastanowić się nad poszukaniem pomocy / zgłoszeniem tej sprawy. http://www.niebieskalinia.pl/pomoc/gdzie-szukac-pomocy. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2015-07-26 o 18:50 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Mam rozdrapany lokiec i siniak na kolanie. Nie wiem, wydaje mi sie, ze te plamy nie maja zapachu. Sama nie wiem co robic. Ale raczej nie zostalam przez niego zgwalcona.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Jak czujesz ból i pieczenie pochwy to idź do ginekologa. To może być infekcja albo otarcie po stosunku.
|
|
#5 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I czemu najpierw nie pogadałaś z kimś znajomym, kto był na imprezie? (pogadałaś?) Przecież to lepsze źródło, niż forum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Jak się bardzo boisz ciąży i nie ufasz temu, co mówią znajomi, to kup ellaone.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie napisalam do jednej z kolezanek, czy bylismy caly czas razem i czekam na odpowiedz. Czy powinnam napisac do tego chlopaka i wprost zapytac czy do czegos doszlo?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Zadzwoń do tej koleżanki, zamiast pisać. Jeżeli będzie się mieszała w zeznaniach, to próbuj rozmawiać z innymi osobami.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Autorko, od dziwnej strony się za to zabierasz.
Zadzwoń do tych ludzi kolejno i poproś o relację z wieczoru, bo przesadziłaś z alkoholem i nic nie pamiętasz, a masz dziwne urazy i chcesz wiedzieć, czy nie odwaliłaś czegoś. Prosto z mostu zapytaj, czy ktoś do was dołączył, czy Ty wyszłaś z kimś, czy koleżanka nie zauważyła czegoś niepokojącego itp. |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Jedna z kolezanek, powiedziala, ze bylismy razem, albo chociaz w poblizu.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Kolezanka powiedziala, ze nie oddalam sie nigdzie z tym chlopakiem, ewentualnie poszlismy razem do sklepu, i stalismy niedaleko fontanny, ktora byla w poblizu lawek gdzie razem siedziala reszta. A upadlam podobno i pewnie stad te siniaki
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czyli chyba nie masz się czym martwic |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
Wygląda to raczej dobrze, miałaś sporo szczęścia, że nic Ci się prawdopodobnie nie stało. A do ginekologa idź, skoro odczuwasz takie dolegliwości i możesz wspomnieć, że na imprezie urwał Ci się film (nie wdając się w szczegóły, czy wypiłaś za dużo czy ktoś Ci czegoś dosypał) a byłaś/jesteś dziewicą i chciałaś się upewnić, czy wszystko jest okej. Nie potrzebujesz skierowania do ginekologa. Btw, w Twoim wieku już chociaż jedną wizytę powinno się mieć za sobą
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

I czemu najpierw nie pogadałaś z kimś znajomym, kto był na imprezie? (pogadałaś?) Przecież to lepsze źródło, niż forum.