|
|
#1 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
YSL, Diesel, Clinique, Dior, ZOEVA, TBS, Essie, Max Factor, MUR, Eris i inne
WĄTEK NIEAKTUALNY!!!
Proszę o zamknięcie. Zebrało mi się trochę kosmetyków, które chętnie zamienię na coś, co mnie zainteresuje. Nie interesują mnie ubrania, ani kosmetyki AVON, ORIFLAME itp.! Ja odpowiadam u Ciebie, a Ty u mnie! Nie dziw się, że nie odpowiadam, gdy piszesz w swoim wątku... Odpowiedz, nawet jeśli nic Cię nie zainteresuje, nie lubię ignorancji! Kosmetyki wysyłam listem poleconym lub paczkomatem. Zdjęcia mogę wysłać zainteresowanym. Pytaj o co tylko chcesz, żeby nie było potem niepotrzebnych pretensji nie odmieniam się!Produkty zarezerwowane oznaczam szarym kolorem, po wymianie usuwam z listy. WISH: -Lancome Hypnose -Dior Addict -TM Innocent -AA Mandarine Basilic -Gucci Rush 2 -Dior Dolce vita -TM Innocent -Versace Bright Crystal Absolu -Marc Jacobs Daisy dream -Lancome Tresor -Jennifer Lopez Still -Dior Hypnotic Poison -podkłady - Lancome Teint Miracle, Diorskin Star, Clarins Skin Illusion, Guerlain Parure de Lumiere, YSL Touche Radiance, GA Lasting Silk, BB Skin Foundation -kremy pod oczy - Kiehl's i Clinique -Clarins Moisture Replenishing Lip Balm -Helena Rubinstein Magic Concealer -paletki cieni ZOEVA -kosmetyki MAC, TheBalm, Clarins -nowy tonik do suchej skóry -woda termalna -INGLOT puder sypki HD -nowy Beauty Blender -1,2 i 7 część Harrego Pottera ![]() NA WYMIANĘ MAM: PERFUMY DIESEL Fuel for life EDP 75ml, zostało trochę więcej niż połowa CALVIN KLEIN Obsession night EDP 25/50ml THE BODY SHOP Mgiełka Mountain Rose 100ml, ubytek ok.5ml MAKIJAŻ GUERLAIN Meteorites, tyle ile zostało na zdjęciu, to starsza wersja, kod z opakowania niestety się już starł ZOEVA Pędzel z zestawu Rose Golden nr 106 do pudru, używany 3 miesiące INGLOT Paleta Freedom Flexi - w środku 9 cieni i puder do modelowania HD, zużycie praktycznie zerowe, zakupiona 3 miesiące temu (jej wartość to ok. 200zł, także rozważę wymianę tylko za konkret z wish) LANCOME Teint Idole Ultra 24h nr 010, zużycie max 35% (mam z wymianki, jednak kolor nie do końca mi pasuje) ERIS PROVOKE Choco bronze kolor choco light, użyłam dwa razy ERIS PROVOKE Cień pojedynczy Only Magic Grey nr 107, test koloru DIOR Addict Ultra Gloss Reflect nr 157, zużycie mniej niż połowa BOURJOIS Rouge Edition Velvet 07 Nude-ist, użyta 3 razy ASTOR Szminka Soft Sensation nr 103 Peachy pink, użyta 3 razy AVON Color trend szminka w kolorze Iced Champink, użyta raz VICHY Teint ideal do skóry suchej, kolor 15, użyty 2 razy BECCA Stick foundation kolor Sherbet (mam z wymianki, ale jest dla mnie za jasny) LILY LOLO Podkład mineralny kolor Warm peach 10g, użyty kilka razy (ma lekko pękniętą zakrętkę, ale nic mu to nie przeszkadza, nic się nie wysypuje, trzyma jak trzeba) RIMMEL Podkład Wake me up, 2 testery po 15ml, nr 100 (zostało ok.10ml) i nr 010 (raz użyty) PERFECTA Beauty babe Upiększający mineralny krem BB do cery jasnej, przetestowany MAX FACTOR Creme puff blush, kolor Lavish Mauve, użyty kilka razy W7 The honey queen róż, użyty 2 razy[/COLOR] MAKEUP REVOLUTION Iconic 3, użyłam jej parę razy, praktycznie zerowy ubytek INGLOT Cienie pojedyncze Vertigo, kolor 64 (złoty) i 66 (turkus), niewielki ubytek BOURJOIS Wypiekany cień pojedynczy nr 15 Rose Peau, niewielki ubytek CATRICE Made to stay Highliter pen nr 010, użyty 3 razy ESSENCE Wypiekany cień pojedynczy Colour&Shine nr 13 Jungle Fever, raz użyty INGLOT Pędzelek 80hp, mam z wymianki PIELĘGNACJA LIRENE proVitaD - korygująco-wygładzający krem pod oczy z wit.D na dzień i na noc, użyty 2 razy, otwarty w połowie lipca YVES ROCHER Nutritive Vegetal Aksamitna maseczka odbudowująca, 75ml użyta raz MYDLARNIA ŚW.FRANCISZKA L'ORIENT Savon noir z różą damasceńską 100g, użyłam raz MYDLARNIA ŚW.FRANCISZKA Mydło marsylskie z oliwą z oliwek, użyte kilka razy, ubytek niewielki (kostka 300g) STARA MYDLARNIA Sól atlantycka do kąpieli - róża z płatkami, 400ml nowa BIO OIL Olejek na blizny i rozstępy 60ml (ubytek do 5ml) ZIAJA Peeling drobnoziarnisty Liście zielonej oliwki twarz ciało dłonie 200ml (zużyłam ok.30ml) KTC Olej jaśminowy do włosów 250ml, użyłam raz MARC ANTHONY Easy-lites preparat rozjaśniający do włosów za pomocą prostownicy, zostało jakieś 70%, dorzucę za drobiazg YVES ROCHER Soin Végétal Autobronzant Mgiełka samoopalająca 150ml (zużycie ok.35%) jest po terminie, dorzucę do wymianki Poza wątkiem mam jeszcze w zapasie kilka nowych kosmetyków The Body Shop i Organique, mogę je wymienić, gdy będzie mi na czymś bardzo zależało. Wymienię także podgrzewacz do wosku do depilacji w puszce. 3 nowe woski z rolką do depilacji firmy ARCOCERE niecała rolka flizeliny do depilacji PAZNOKCIE INGLOT Ridge filler - preparat wyrównujący nierówności paznokcia 16ml, użyty 3 razy BIŻUTERIA,BUTY I UBRANIA PANDORA Dwa srebrne pierścionki, rozmiar 12 http://www.pandora.net/pl-pl/explore...al/05,04,11,06 http://estore-pl.pandora.net/pl_PL/p...search&start=2 Torebki - brązowa skórzana James Lakeland, listonoszka Reserved, szara H&M. Kurtka skórzana PROMOD roz.40 Kurtka Vero Moda roz.L MEXX Koturny roz.39 Mam też sporo ubranek dziecięcych dla dziewczynki w rozmiarach od 56-74 firm Zara, F&F, Cool Club, Reserved, a także ubrania ciążowe! Zapraszam do wymiany!
Moja wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1285110 Odpisz proszę u mnie Edytowane przez zoyasmum Czas edycji: 2015-09-02 o 23:33 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: YSL In love again, Clinique, ZOEVA, TBS, Essie, Max Factor, MUR, Eris i inne
Ja po Zoeva 110 i 142
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: YSL In love again, Clinique, ZOEVA, TBS, Essie, Max Factor, MUR, Eris i inne
Hej
Podoba mi się u CiebieMAKEUP REVOLUTION Paleta róży Hot spice, użyta 3 razy, sprawdzone kolory ZOEVA Rose golden luxury set- pędzel do konturowania nr 110, użyty kilka razy ZOEVA Rose golden luxury set - pędzel do korektora nr 142, użyty kilka razy ZOEVA Rose golden luxury set- pędzel do eyelinera nr 317, użyty kilka razy DR IRENA ERIS SPA Resort, JAPAN coś u mnie w zamian?
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za pędzle 110 i 142 i coś z Essiaków może?
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Hej coś za In love again
|
|
|
|
#8 |
|
:)
|
Hej,
Przylazlam po korektor pod oczy jak nie znajdziesz nic za niego to napisz prosze czego tak mniej wiecej szukasz za niego. Moze cos bede miała. Bardzo mi na nim zalezy
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie również interesują pędzle Zoeva i serum dr Eris
|
#12 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, znajdziesz coś u mnie za serum dr Ireny Eris oraz dwa lakiery ( szary golden rose i szary Joko)?
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś za ysl?
|
|
|
|
#15 |
|
Wieczne Kutango
|
In love again to ta wersja http://www.fragrantica.pl/perfumy/Yv...gain-104.html? Jeśli tak to Cię ozłocę
.
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Niestety taka wymiana w ogóle by mi się nie opłacała
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Podoba mi się
Yves Saint Laurent in love again Clinique all.about Eyes Kilka.kulek meteorkow ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- I pędzle zoyeva
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Za perfumy chciałabym inny zapach - Twoim YSL byłabym zainteresowana za mój Zen
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2015-08-05 o 09:33 |
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jednak z korektora Clinique zrezygnuję, ale jestem zainteresowana: - MAKEUP REVOLUTION Paleta róży Hot spice, użyta 3 razy, sprawdzone kolory - LOREAL Brow Artist Plumper, tusz do brwi w odcieniu medium/dark, używany niewiele - ESSIE Fifth avenue oraz Really red Czy za podkład Becca chciałabyś się wymienić? |
|
|
|
#23 |
|
Welcome to Jamrock
|
coś u mnie za pędzle?
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
MAKEUP REVOLUTION Paleta cieni Death by Chocolate
lakiery: 2 fioletowe flormar fuksja sally hansen gr rich color rozowy sh diamond strength rozowy manhattan rozowy joko fuksja suchy szampon batiste cos u mnie?
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Zamieściłam dodatkowe zdjęcia w moim wątku w poście nr 3
![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Aha! Jeszcze chętnie wzięłabym Batiste Czy on jest nowy czy używany?
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: YSL In love again, Clinique, Dior, ZOEVA, TBS, Essie, Max Factor, MUR, Eris i i
niestety nic.. pozdrawiam
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
O, fajnie
![]() To może taka wymiana: - MAKEUP REVOLUTION Paleta róży Hot spice, użyta 3 razy, sprawdzone kolory - LOREAL Brow Artist Plumper, tusz do brwi w odcieniu medium/dark, używany niewiele - ESSIE Fifth avenue oraz Really red - LOREAL Color Riche Matte Lip Color, R516 Lincoln Rose, użyta raz - Batiste raz użyty a ode mnie: - Becca Stick Foundation - spray fixujący Phito MakeUp - peeling do ust Mariza Co Ty na to?
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
korektor Clinique`a juz miałam i mnie nie zachwycił
![]() Ale może b yś coś dobrała do In Love? poza wątkiem mam E.Lauder Youth-Dew ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- aktualny |
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Hej
podoba mi się: ZOEVA Rose golden luxury set- pędzel do konturowania nr 110, użyty kilka razy ZOEVA Rose golden luxury set - pędzel do korektora nr 142, użyty kilka razy MAKEUP REVOLUTION Paleta cieni Death by Chocolate, użyta kilka razy, zamykanie nie robi "klik" i lakier Essie fifth avenue co Ty na to? |
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam w podpisie link do starego, nieaktualnego watku
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

nie odmieniam się!

Podoba mi się u Ciebie

.