|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomocy dziewczyny - prezent dla żony - nie wiem co lepsze
Witam serdecznie drogie Panie
![]() Zwracam sie z uprzejma prosba o pomoc i wasze opinie, zanim dokonam ostatecznego wyboru na prezent dla mojej kochanej zony. Na chwile obecna rozwazam: 1) Masazer Shiatsu do stop Beurer FM 38 (http://allegro.pl/masazer-do-stop-be...732293251.html) 2) Szczoteczka do twarzy Beurer FC 45 (http://allegro.pl/szczoteczka-do-pie...732293950.html) Ogolnie rozwazam te 2 rzeczy gdyz: 1) Masazer poniewaz zmeczonej calym dniem zonie przydal by sie masaz stop 2)Szczoteczka poniewaz zona caly czas narzeka na to ze musi sobie cos kupic do twarzy jakis kosmetyk na lifting, a ta szczoteczka zdecydowanie pomogla by jej zadbac o skore twarzy i dekoltu. A co wy wolaly byscie dostac z tych 2 rzeczy? A moze jeszcze cos innego np jakies perfumy? DZIEKUJE ZA POMOC ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomocy dziewczyny - prezent dla żony - nie wiem co lepsze
Ja bym zdecydowanie wolała masażer
![]() Perfumy to też dobry pomysł jeżeli wiesz jakie żona lubi.
Zakochana ![]() Edytowane przez baja2 Czas edycji: 2015-11-25 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz
![]() ![]() swoja droga fajniej sie czyta to forum niz jakies fora samochodowe:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Masażer <3 ale Ty też jej czasem wymasuj stópki, na pewno będzie zadowolona
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
i ponownie dziekuje bardzo za koljna odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Przyłączam się do masażera
![]() Ps. Też uważam, że fajniej się czyta to forum niż samochodowe, hehe ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
czyli niby taka szczoteczka do twarzy to porazka, czy akurat ten model to porazka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czy taka szczoteczka to porażka ale jeśli twoja żona chce poprawić swoją cerę to lepszy pomysł to pójście do salonu kosmetycznego.
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Bardziej masażer. Natomiast możesz też dodać do tego jakiś bon na zabieg kosmetyczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
widze ze masazer totalnie wygrywa
![]() natomiast bon to mysle bylby moj gwozdz do trumny z wiadomych przyczyn hehe ![]() zostane przy bezpiecznym masazerze ![]() jeszcze raz dziekuje za wszystkie odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to lepsza szczoteczka do twarzy ;p może dlatego, że mnie też się marzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Skoro sie Tobie marzy, to napewno rozpoznalas temat szczoteczek... napisz prosze jesli mozesz czy ta szczoteczka wskazana przeze mnie ejst OK czy raczej do niczego? Ogolnie jest ona najczesciej kupowana w niemieckim saturnie...
wiem ze sa jeszcze jakies inne ultradzwiekowe, ale ja sie kompletnie na tym nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ja też bym wybrała szczoteczkę
![]() ![]() ![]() Dlaczego nie masażer? Wiem w praktyce (mialam dwa, obydwa poszly w swiat ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Majkaaa22 Czas edycji: 2015-11-26 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
o tym zeby zonie bylo wygodnie sie malowac myslalem jak remontowalem lazienke i zrobilem dobre jasne oswietlenie i duza szafke z lustrem zamontowalem, takze teraz tam sie maluje, ale pomysl na lusterko podswietlane naprawde swietny i z przyjmenoscia z niego skorzystam jesli chodzi o prezent dla kogos innego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
a moze zamiast masazera to po prostu jakis masaz profesjonalny? Z jakiej miejscowosci jestescie, moze jest mozliwosc zakupu jakiegos vouchera do zrealizowania przez inna osobe?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Masażer!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Ja jedynak bym postawiła na szczoteczkę do twarzy. Świetny wynalazek, każdej kobiecie by się przydał, bo świetnie oczyszcza buzię. Ale myślę, że oba pomysły są bardzo dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Jumo83
|
Ja bym wybrała szczoteczkę do twarzy, całkiem fajny pomysł, choć nie wiem, czy nie za bardzo praktyczny jak na święta... tzn. raczej nie wywoła eksplozji radości. Zastanawiam się, dlaczego piszesz że bon do kosmetyczki to gwóźdź do trumny, ja bym wolała dostać taki bon, może nie koniecznie do kosmetyczki, ale lepiej do jakiegoś salonu czy kliniki urody, gdzie mają duży wybór różnych zabiegów i bym sobie z pewnością coś wybrała i pewnie wiele kobiet też, np. coś dla relaksu, jakiś masaż twarzy albo jakiś zabieg odmładzający skórę, teraz jest taki wybór, że można oszaleć.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi
![]() skonczylo sie na tym ze pod choinke kupuje szczoteczke do twarzy a dodatkowo na mikolaja bransoletke z grawerem ![]() jeszcze raz dziekuje za pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
poczytaj o szczoteczce remington fc 1000 reveal, ma trzy wymienne końcówki w tym silikonową do masazu twarzy. Sama taką sobie wybrałam na prezent sugerując się opiniami kilku koleżanek - dobre, sprawdzone. Na allegro mają dobre ceny
![]() ![]() ----- dopiero odczytałam post powyżej ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Ja zainspirowałam Mikołaja i poprosiłam, żeby przyniósł mi elektryczną... szczoteczkę do zębów
![]() Z propozycji podanych przez Ciebie wybrałabym elektryczną szczoteczkę do twarzy. Sama chciałabym taką otrzymać. Aktualnie używam szczoteczki manualnej, jeśli się sprawdzi, poczytam opinie na temat marek/modeli i zainwestuję w elektryczną. Edytowane przez Black_Isabell Czas edycji: 2015-12-09 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ja mam cerę naczynkową - dla mnie taka szczoteczka do twarzy nie jest zalecana.
Jaka cerę ma żona?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
@ LaLaRe87
Dzieki za mile slowa ![]() Co do szczoteczki to akurat tak sie dobrze trafilo ze w lidlu jest teraz w ofercie szczoteczka SANITAS ktora jest lepsza od tej beurera chociazby dlatego ze ma 3 koncowki. Pomijam cene ktora jest smieszna ok50zl (zatem rowniez tansza niz beurer). Ale zmierzam do tego ze pod choinke wlasnie dostanie taka szczoteczke a jak sie okaze dobrym przentem i bedzie zadowolona to wtedy na urodzinki kupie jakis taki super model ultradzwiekowy czy jaki tam bedzie ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Ja bardziej bym chciala dostac szczoteczke. Tej firmy akurat nie znam, ale Clarisonic albo Foreo Lumia robia furore.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Też stawiam na masażer
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Ze szczoteczką jest jeden problem: tak jak szczoteczkę do zębów trzeba ją/jej główkę co jakiś czas wymieniać. Z tego co wiem breuer prowadzi jedynie sprzedaż całych urządzeń. Jak się pytacie ich przedstawiciela, to "już już" mają wprowadzać "części zamienne", ale jakoś nigdy do tego nie dochodzi.
Sama szczoteczka to uważam super pomysł. Ja mam Clarisonica. Głowice na alledrogo są łatwo dostępne. Odkąd sephora wprowadziła urządzenia do sprzedaży nawet łatwiej niż kiedyś. I jeszcze ostatnia rada. Zwróćcie uwagę dobrzy ludzie by szczoteczka była soniczna, a nie mechaniczna. Obie ładnie czyszczą i złuszczają ale ta druga robi większą krzywdę naskórkowi i łatwiej doprowadza do podrażnień XD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
![]()
Żonka będzie z pewnością zadowolona z dedykowanego masażu specjalnie dla niej. Zrelaksuje się, odpocznie i odpręży i zyska zastrzyk pozytywnej energii.
Szczególnie polecam masaże czekoladowe, zmysły potrafią być rozpalone ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.