|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Nos na taśme efekty.
Witam. Jestem nowy na forum, nie wiem czy temat zakladam w odpowiednim dziale dlatego chciałbym zapytać.
Mam nos z delikatnym garbikiem ale nos nie jest zagiety w dół lecz troszeczkę do góry. Chciałbym zapytać czy dałoby radę naciągnąć skórę głowy tak żeby nos uniósł się wyżej i jednocześnie zlikwidowaloby to garbik. Pytam, ponieważ czytam ze nos składa się z 75% wody i ze da się go samemu za pomocą odpowiednich zabiegow w domu. Ludzie piszą ze za pomocą nose up udaje im się zmienić swój nos. Ja od dwóch dni za pomocą taśmy naciągane go i w nim tak chodzę i śpię od dwóch dni oczywiście nie cały czas ale bardzo często. Zauważyłem ze nos stał się bardziej jedrny mimo że to dwa dni raptem. Jak sądzicie da się ustawić nos tak jak bym chciał. ??? Proszę o odpowiedzi. Przepraszam za błędy ale pisze z telefonu. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Nos na taśme efekty .
Witam. Chciałbym aby mój nos był zacięty do góry i wygląda on super gdy skórę na nosie naciagne do tyłu. Jak sadzidzie czy noszenie taśmy mocnej na nosie w pozycji takiej jak chciałbym aby wyglądał mój nos przyniesie efekty. ? Chce zaznaczyć ze nie wiele mi brakuje bo mam dość ok nos ale chciałbym się pozbyc delikatnego garbiku przez co podnaszac czubek on znika.
Slyszelem że da się tym nose up nos lekko oggarnac. Ja chcę na ttasme już dwa dni śpię o chodzę prawie cały czas i powiem szczerze że nos mi się naprężyl jakoś taki sztuwniejszy jest. Jak sądzicie da się to ogarnąć ? Pozdrawiam i przepraszam za tak nawalone rzeczy w moim wypracowaniu :p . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kniaginia
|
Dot.: Nos na taśme efekty .
Ojciec krok i blaty cięte?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pyskatka
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ludzka fantazja nie zna granic
![]() Jak wyżej- mózg sobie naciągnij ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Dlaczego fantazja ? Skoro nose up działa to tasma dlaczego ma nie działać ? ; o
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Znam ten patent z plastrami z azjatyckich stron, ale efekty są ledwo zauważalne. Ze zwykłą taśmą raczej się nie uda
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Kurcze, no wreszcie ktoś kto ogarnia całą sprawę ; ). Cherry_flamme a uważasz, że jak będę spał z taśmą na nosie tak bardzo mocną podklejoną to nic też nie da ? Przeciez powinno to działać. ; / Hmm ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nos na taśme efekty.
O rany Julek :-D większych głupot dawno nie widziałam :-D teraz czekam na wątek pana który na taśmie "małego" sobie przyklei do pepka na noc i będzie czekał na wydłużenie owego członka :-D
Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nic Ci to nie da. Brutalna prawda jest taka, że jak chcesz zlikwidować garb, to trzeba się wykosztować i zrobić to chirurgicznie. Jeżeli to jest Twój kompleks, to polecam zacząć oszczędzać, bo inaczej sie będziesz "męczyć"
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Tyle, że ja nie chce wydłuzac nic tylko za pomocą tasmy go unosze. No obojetnie na jakiej podstawie nawet deformacji może być i zrobi mi się najwyżej lekka zmarszczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]() Autorze: NIE. TASMA NIE ZLIKWIDUJE GARBKA.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Panaroja
|
Autorze - garb na nosie to kość nosowa a nie woda, więc żadną taśmą go nie usuniesz https://www.google.pl/search?q=ko%C5...D7J71yA1I5M%3A
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Zamiast z taśmą to zaprzyjażnij się ze świnką skarbonką:-D
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Wiem, że garbek to kosc nosowa ale nie zrozumielismy sie chyba bo zbyt chaotycznie napisałem to wszystko pod wpływem emocji ;p. Chodzi o to ze przez to ze nos uniosę do góry od czubka to skura sie skurcza przez co garbek jest nie widoczny.
![]() Czyli jak smiejecie sie ze bede miał nos jak prosiaczek. Ale co. Czyli uważacie, że to możliwe ; )?[COLOR="Silver"] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro po trzech nocach widzisz minimalną poprawę, która sprawiła ci trochę radości, to myślę, że dasz radę polubić swój nos takim, jaki jest. Życzę ci, żebyś wyrósł z głupich kompleksów ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Chodzi mi o uniesienie naciagniecie nosa do góry. Może przesadzilem że są efekty bo może nie widać ich aż tak ale tak jak mówię nos jest bardziej sztywny.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Są takie specjalne plastry-taśmy, ktore przykleja sie na noc w miejsce zmarszczek mimicznych. Mój ex zawsze sie z tego śmiał, jak szłam do łóżka taka poobklejana. Wyobraziłam sobie teraz, jak musiałaby zareagować jakaś kobieta, jak jej facet przykleja sobie nos
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Ostatnio w tv widziałam takiego, co odstające uszy na taśmie klejącej przyklejał
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Ostatnio w tv widziałam takiego, co odstające uszy na taśmie klejącej przyklejał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Jak byłam w gimnazjum to robiłam takie rzeczy. Sadze, ze nos nadal mam wielki jak nie większy!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Oj, to pare lat temu było - Chińczycy przypuścili atak spamowy na plotkowe publikując dziennie kilka wątków tłumaczonych przez Google translate z angielskiego typu "moj ojciec krok chcieć by ja nosić to. Pomoc!" z linkami do chińskiej bielizny czy co to tam było. Coś pięknego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
ah pamietam taka strone z torebkami zdaje sie, nie wiem jaki translator to robil, ale w zyciu bym takich kombinacji nie wymyslila
to chyba z takiego linka wlasnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raróg
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.