![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kwietniowa wymianka
wątek zamknięty, zapraszam do wątku czerwcowego
![]() Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2016-06-04 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kwietniowa wymianka
zdj1
Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2016-06-04 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
zdj2
Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2016-06-04 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
zdj3
Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2016-06-04 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
zdj4
Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2016-06-04 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
zdh5
Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2016-06-04 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() przygarnęłabym suchy olejek nuxe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Nie mam meteorytów w wątku.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
niestety, za meteoryty nic nie widzę
![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hej, dziękuję
![]() Jeśli mogę do niej zerknąć i coś dobrać, to podaj mi proszę linki do jej wątków. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
cos za perfumy/mgiełki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
mega się cieszę, bo wszędzie szukam tego zapachu z Avonu, który chcę wymienić Twoja koleżanka, a nigdzie skubańca nie mogę dostać
![]() powiedz mi jeszcze - z zapachami wszystko okej? pachną normalnie? ![]() i jak ten Avon 2- fazowy zapach z edycji letniej Island Vibe wygląda objętościowo? to krem zaklepywać? on jest jeszcze chyba nawet w folii nic nie ruszany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Wypisze wszystko co mi sie spodobalo:
-L'oreal Revitalift Laser x 3 50 ml krem na dzień zuzycie ok. 10% -L'oreal Revitalift Laser x 3 50 ml krem na noc okolo zuzycie 20%? -L'oreal Revitalift Laser 10 repair instant serum 30 ml zuzycie 5% -Peeling czekoladowy- Sanase Chocolaterapia Oxigenante 75 ml Raz użyty - EL paletka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
-Nuxe suchy olejek do ciała z drobinkami (zuzycie na zdjęciu) pojemność 50 ml- najchętniej za Yankee Candle - Zestaw Sanitas do manicure i pedicure sma 35 nowy (otwarte pudelko w celu obejrzenia) ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Gdzie znajdę Twoją wishlistę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Proponuje rzeczy z pierwszego postu:
- płyn micelarny różowy - płyn do demakijażu oczu - mleczko zielone (kakao) - szampon żółty karite+awokado - mleczko ultra doux (pierwsze od lewej) oraz do wyboru odżywke kameliowo-arganową lub mleczko różowe do twarzy ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Czyli: - płyn micelarny różowy - płyn do demakijażu oczu - który kolor? - mleczko zielone (kakao) - mleczko Ultra Doux Mythic - mleczko ultra doux Miel - mleczko różowe do twarzy __________________ ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Mleczka ultra doux to pierwsze (arganowo-kameliowe) od lewej i zielone mythic Odnośnie cieni, to musiałabym się zastanowic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kochana spieszę donieść, że krem już na Ciebie czeka - dopatrzyłam się, że ma w jednym miejscu trochę oderwaną folię. Nie mam pojęcia od czego.. być może mój maluch maczał w tym palce. W każdym razie nie będę jej do końca odrywać, żebyś widziała, że faktycznie jest nowy.
Imagine też chętnie przyjmę jak dajesz ![]() Będziesz coś jeszcze dokładać? Bo ten eliksir też chętnie bym Ci oddała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Niestety nic mi w oko nie wpadło.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
to może na razie zostańmy przy wersji z kremem
![]() czyli krem za -Betty Barclay Tender Bloosom (zuzycie widoczne na zdjęciu)-pojemnosc 20 ml -Avon Today 50 ml zuzycie 50% otwarte prawdopodobnie 2 lata temu - Avon 2- fazowy zapach z edycji letniej Island Vibe i ewentualnie -Esprit Imagine 75 ml zostało 75 % ? jeśli pasuje to kliknij na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
jestem zainteresowana tą paletką Clarins Ponieważ teraz domykam wymianki i muszę porozstawiac co do kogo leci, to dopiero wieczorem albo jutro rano będę mogła Ci powiedzieć czym jeszcze dysponuje (ktore szampony/odżywki/mleczka itp.) Na pewno mam płyn do demakijażu oczu zielony, mleczko do twarzy różowe do suchej cery lub zielone do normalnej/mieszanej, mleczka do ciała ultra doux mam tzw. "4 olejki" duża butelka 400ml oraz Tresors de miel z miodem (dla Ciebie mam juz spakowane za kremy: mleczko: arganowo-kameliowe i Mythic oliwkowe), z szamponów mam poza wątkiem grejpfrut z zieloną herbatą taki do wlosow normalnych oraz czerwony do włosów farbowanych z żurawiną oraz do włosów normalnych i przetłuszczających się z cytryną i glinką taki oraz lotosem i migdałem dla całej rodziny taki oraz z ekstraktem lipy do włosów normalnych taki oraz do włosów blond z rumiankiem taki oraz duży 400ml arganowo-kamielowy taki Z odżywek mam arganowo-kameliową, mythic z oliwką, do włosów blond a czy coś jeszcze to się okaże wieczorem lub jutro rano ![]() Jeśli wypatrzysz sobie za paletke coś z tych rzeczy, co wymieniłam, to możemy zamykać wymiankę, a jeśli chciałabyś poczekać, żeby zobaczyć co zostanie, tomozemy to zrobić w weekend ![]() Rozpisałam to wg Twojej listy "2 mleczka ultra doux, 2odzywki, 4 szampony, mleczko do twarzy, płyn do oczu" Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2016-04-15 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Mogłabyś mi podać nazwę tej palety i napisać kiedy była otwarta (kod)
W internecie znalazłam tylko taką ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- A nazwa? chciałabym ją znaleźć w internecie ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- nie moge znaleźć tej paletki w necie tak jakby nie istniała albo jakby już jej nie było w sprzedaży w takiej formie zdjęcia nazwy? to może podaj mi już samą nazwę, bo zdjecie to ja mam w Twoim wątku, ale nazwy tam nie ma ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- dekalkulatory na kilku stronach mówią, że ta paleta została wyprodukowana prawie 8 lat temu... Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2016-04-15 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.