|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Kwietniowa wymianka
wątek zamknięty, zapraszam do wątku czerwcowego
Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2016-06-04 o 16:01 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kwietniowa wymianka
zdj1
Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2016-06-04 o 15:44 |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
zdj2
Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2016-06-04 o 15:44 |
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
zdj3
Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2016-06-04 o 15:46 |
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
zdj4
Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2016-06-04 o 15:46 |
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
zdh5
Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2016-06-04 o 15:48 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() przygarnęłabym suchy olejek nuxe
|
|
|
|
#12 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Nie mam meteorytów w wątku.
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, za meteoryty nic nie widzę
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Hej, dziękuję
Jeśli mogę do niej zerknąć i coś dobrać, to podaj mi proszę linki do jej wątków. Pozdrawiam |
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
cos za perfumy/mgiełki?
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
mega się cieszę, bo wszędzie szukam tego zapachu z Avonu, który chcę wymienić Twoja koleżanka, a nigdzie skubańca nie mogę dostać
![]() powiedz mi jeszcze - z zapachami wszystko okej? pachną normalnie? ![]() i jak ten Avon 2- fazowy zapach z edycji letniej Island Vibe wygląda objętościowo? to krem zaklepywać? on jest jeszcze chyba nawet w folii nic nie ruszany. |
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Wypisze wszystko co mi sie spodobalo:
-L'oreal Revitalift Laser x 3 50 ml krem na dzień zuzycie ok. 10% -L'oreal Revitalift Laser x 3 50 ml krem na noc okolo zuzycie 20%? -L'oreal Revitalift Laser 10 repair instant serum 30 ml zuzycie 5% -Peeling czekoladowy- Sanase Chocolaterapia Oxigenante 75 ml Raz użyty - EL paletka |
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
-Nuxe suchy olejek do ciała z drobinkami (zuzycie na zdjęciu) pojemność 50 ml- najchętniej za Yankee Candle - Zestaw Sanitas do manicure i pedicure sma 35 nowy (otwarte pudelko w celu obejrzenia) ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Gdzie znajdę Twoją wishlistę?
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Proponuje rzeczy z pierwszego postu:
- płyn micelarny różowy - płyn do demakijażu oczu - mleczko zielone (kakao) - szampon żółty karite+awokado - mleczko ultra doux (pierwsze od lewej) oraz do wyboru odżywke kameliowo-arganową lub mleczko różowe do twarzy ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Czyli: - płyn micelarny różowy - płyn do demakijażu oczu - który kolor? - mleczko zielone (kakao) - mleczko Ultra Doux Mythic - mleczko ultra doux Miel - mleczko różowe do twarzy __________________ ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Mleczka ultra doux to pierwsze (arganowo-kameliowe) od lewej i zielone mythic Odnośnie cieni, to musiałabym się zastanowic |
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana spieszę donieść, że krem już na Ciebie czeka - dopatrzyłam się, że ma w jednym miejscu trochę oderwaną folię. Nie mam pojęcia od czego.. być może mój maluch maczał w tym palce. W każdym razie nie będę jej do końca odrywać, żebyś widziała, że faktycznie jest nowy.
Imagine też chętnie przyjmę jak dajesz Będziesz coś jeszcze dokładać? Bo ten eliksir też chętnie bym Ci oddała
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Niestety nic mi w oko nie wpadło.
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
to może na razie zostańmy przy wersji z kremem
czyli krem za -Betty Barclay Tender Bloosom (zuzycie widoczne na zdjęciu)-pojemnosc 20 ml -Avon Today 50 ml zuzycie 50% otwarte prawdopodobnie 2 lata temu - Avon 2- fazowy zapach z edycji letniej Island Vibe i ewentualnie -Esprit Imagine 75 ml zostało 75 % ? jeśli pasuje to kliknij na pw |
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
jestem zainteresowana tą paletką Clarins Ponieważ teraz domykam wymianki i muszę porozstawiac co do kogo leci, to dopiero wieczorem albo jutro rano będę mogła Ci powiedzieć czym jeszcze dysponuje (ktore szampony/odżywki/mleczka itp.) Na pewno mam płyn do demakijażu oczu zielony, mleczko do twarzy różowe do suchej cery lub zielone do normalnej/mieszanej, mleczka do ciała ultra doux mam tzw. "4 olejki" duża butelka 400ml oraz Tresors de miel z miodem (dla Ciebie mam juz spakowane za kremy: mleczko: arganowo-kameliowe i Mythic oliwkowe), z szamponów mam poza wątkiem grejpfrut z zieloną herbatą taki do wlosow normalnych oraz czerwony do włosów farbowanych z żurawiną oraz do włosów normalnych i przetłuszczających się z cytryną i glinką taki oraz lotosem i migdałem dla całej rodziny taki oraz z ekstraktem lipy do włosów normalnych taki oraz do włosów blond z rumiankiem taki oraz duży 400ml arganowo-kamielowy taki Z odżywek mam arganowo-kameliową, mythic z oliwką, do włosów blond a czy coś jeszcze to się okaże wieczorem lub jutro rano ![]() Jeśli wypatrzysz sobie za paletke coś z tych rzeczy, co wymieniłam, to możemy zamykać wymiankę, a jeśli chciałabyś poczekać, żeby zobaczyć co zostanie, tomozemy to zrobić w weekend ![]() Rozpisałam to wg Twojej listy "2 mleczka ultra doux, 2odzywki, 4 szampony, mleczko do twarzy, płyn do oczu" Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2016-04-15 o 14:36 |
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogłabyś mi podać nazwę tej palety i napisać kiedy była otwarta (kod)
W internecie znalazłam tylko taką ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- A nazwa? chciałabym ją znaleźć w internecie ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- nie moge znaleźć tej paletki w necie tak jakby nie istniała albo jakby już jej nie było w sprzedaży w takiej formie zdjęcia nazwy? to może podaj mi już samą nazwę, bo zdjecie to ja mam w Twoim wątku, ale nazwy tam nie ma ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- dekalkulatory na kilku stronach mówią, że ta paleta została wyprodukowana prawie 8 lat temu... Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2016-04-15 o 19:16 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.