![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maj Zara Mango Simple Mohito kosmetyki wszystkowątek
NIEAKTUALNE
Zasady takie jak u wszystkich, ale ponieważ mam w wątku rzeczy raczej drogie i bardzo zadbane, więc fajnie byłoby, gdyby wymiana obejmowała rzeczy o mniej więcej tej samej wartości- nie wymienię kozaków ze skóry naturalnej za buty z ekoskóry z CCC. Bardzo proszę, nie proponuj mi tego rodzaju wymiany. Wszystko, co mam na wymianę, jest w stanie co najmniej bardzo dobrym lub idealnym- jeśli jest inaczej, wyraźnie o tym piszę. Na szaro zaznaczam rzeczy już wymienione. Lubię rzeczy porządne, proste, dobrej jakości, z bawełny, wełny i jedwabiu. Noszę rozmiar S, buty 36. Bardzo chętnie (a właściwie najchętniej) wymienię ubrania z tego wątku na kosmetyki. Jeśli masz mniej niż 20 przekupek- wysyłasz pierwsza. WISHLISTA -górnopółkowa kolorówka, ale megaodjazdowa- Charlotte Tilbury, Hourglass itp., bardzo chętnie wymienię ubrania na kosmetyki -męski duży zegarek, klasyczny, na skórzanym albo parcianym pasku -granatowe zamszowe oficerki -minimalistyczne, geometryczne złote nausznice -ubrania Risk Made in Warsaw A na wymianę mam: -różowa sukienka mini marki Mucado, w rzeczywistości kolor bardziej zgaszony,z tylu złoty zip, rozmiar S , stan idealny -metaliczna torebka Jil Sander, stan niemal idealny (poza nadprutą kieszenią, nie jest to widoczne przy noszeniu)- w razie czego mam więcej zdjęć. Torebka jest średniej wielkości, od biedy zmieści A4, w ogóle zmieści sporo. Ma dwie komory, kieszonkę na dokumenty i komorę zamykaną na zamek. Zapinana jest na magnes i przeznaczona do noszenia w ręku, choć na szczupłe ramię też wejdzie. Idealnie pasują do niej botki Brenda Zaro, które mam w poście z butami ![]() -jedwabna mała czarna Pink Soda, rozmiar S, 100% jedwab, przepięknie uszyta, góra kopertowa,biust max B -bluza JustCavalli S, oryginalna, z hologramem, krata, kaptur, piękny kolor chłodnego kakaowego brązu, bdb- poza brakiem troków w kapturze -oliwkowa wiskozowa asymetryczna tunika All Saints, S, wg mnie XS, stan bdb - czarna sukienka Zara Basics ze złotą blaszką, XS, stan idealny -zielona wiskozowa bluzka Zara , rozmiar S, stan idealny Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2018-09-14 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj Zara Mango Simple Mohito kosmetyki wszystkowątek
Spodnie
-dżinsy Levis Straight Curve Modern Rise Straight, 26/32 stan idealny, piękny odcień indygo, nadają się do pracy -krótkie dżinsowe spodnie H&M, rozmiar 26, pasują na 34/36, raz założone - megaperła z mojej szafy-proste dżinsy G-Star Raw 26x32 (wg mnie 26x 34), nowe, z metką, model Spark Straight Leg, logo z tyłu nad kieszenią. Mają firmowe przetarcia, w tym na dole jednej z nogawek. Są przepiękne, model już niedostępny - za coś super, ceny dżinsów tej marki wahają się od 400 do 800zł. -Naoko Edyta Górniak-- czarne bawełniane spodnie cargo, 7/8, polski projektant, rozmiar S - Mango Basics 38 - czerwone uniwersalne spodnie, bawełna z elastanem, klasyka -Massimo Dutti 36- szare, ponad 70% wełna, klasyka, z kolekcji zima 2016/2017, skracane na osobę ok. 157 cm wzrostu
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2018-06-17 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Legginsy, bielizna i sport oraz spodnie, które nie zmieściły się w poprzednim poście:
-legginsy Calzedonia push up, S, stan bdb, są dość krótkie, mnie przy 157 cm sięgają nad kostkę, długość tak 7/8, więc raczej do noszenia do tunik i na niewysoką osobę -legginsy Cardio Bunny model Courtney, nowe bez metki, S
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2018-06-17 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bluzki, tuniki, sukienki, inne
-czerwony drapowany top H&M, 34, stan idealny- świetnie kryje brzuszek -kobaltowa baskinka Zara, S, bdb, na plecach dekolt V [B]-sweterek-szanelka Mango Suit[/B], zapinany na jedną haftkę, granatowy, S, bdb -tunika/sweter In Wear, S/M, przód grzeczniutki, popielaty, tył z cekinów, stan idealny -minisukienka Mango Basics, rozmiar M, jak nowa, taka jak ta czerwona tylko intensywnie szmaragdowa (mocniejszy kolor niż na zbliżeniu), stan idealny -pudrowa sukienka Katrus, S, stan idealny -beżowe swetrzycho Simple, opadający golf, blaszka z logo, S/M
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2018-06-17 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Buty
-Prima Moda rubinowe klasyczne szpilki, megawygodne, 37- stan bdb, mają zadzior na pięcie i obcasie, ale spokojnie daje się zamalować pomadką ![]() - Tallinder grafitowe sznurowane ankle boots, 37, stan bdb, skóra naturalna, bardzo miękka, kupiłam za prawie 700zł, tylko za coś super- okrycie wierzchnie albo za inne buty - granatowe klapki mules Zara, 36, skóra naturalna -Zara Fringe Sandals, , buty z mięciutkiego sztucznego zamszu, świetnie wyważone, założone góra trzy razy, niestety moje halluksy ich nie lubią, rozmiar 37, wg mnie to 36, będa dobre na stopę 23,5cm
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2018-02-02 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Buty - wszystkie ze skóry naturalnej
-Fun in Design, zamszowe jazzówki 36, stan idealny -Fun in Design, koturny w stylu United Nude, rozmiar 37, wg mnie 36 , stan idealny, wykonane ręcznie na zamówienie -Prima Moda fioletowe długie muszkieterki, 36,stan idealny -Venezia czarne lakierowane kopytka, 36, stan bdb minus -Venezia koniakowe zamszowe kozaki, 36, stan bdb -zamszowe muszkieterki, skóra naturalna, 36 (wg mnie 35), zdjęcie podkradłam od asos, bdb
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2017-10-23 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Okrycia wierzchnie i to, co się nie zmieściło w poprzednich postach:
- płaszcz pikowany Tiffi XS (wg mnie wejdzie nawet małe M z niedużym biustem) kaptur, kolor to kasztanowe bordo/marsala, odpinany królik, bdb poza mikrozaciągnięciem z przodu (naprawdę mikro, ma długość 1.5mm i nie daje się sfotografować - czerwona kurtka oversize Simple, 38, za coś mega z wish, nowa bez metki, kosztowała ok. 700zł -klasyczny trencz Promod, porządnie odszyty, mocno rozkloszowany dół, 36
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2018-02-02 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
DNaszyjnik z fasetowanych kwarców dymnych Yes- za coś mega
Naszyjnik z surowych, olbrzymich fluorytów -granatowe okulary Ralph Lauren, niemal jak nowe, logo na zausznikach -aviatory Fossil w kolorze Rose Gold, z polaryzacyjnymi szkłami, niestety mają sporo widocznych zarysowań, których niestety nie widać na zdjęciach, nadają się do noszenia raczej jako ozdoba na wyjście do miasta- do prowadzenia samochodu bym nie zaryzykowała. -suszarka dyfuzor do loków Effalock Pro Soft Styler, raz użyta, na gwarancji - soczewki jednodniowe nawilżające Dailies Total, 6 opakowań po 5 sztuk, daty ważności październik/listopad 2018r, moc -1,75 -soczewki jednodniowe nawilżające Dailies Total, 10 sztuk, ważne do stycznia 2019r, moc -1,25
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2018-06-14 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki i inne:
-Nars Sheer Glow, odcień Siberia, jest mniej więcej 3/4 butelki, kod niestety się starł, ale mam w notatkach zapis, że ważność do października 2018r (proszę się nie śmiać, zwykle mam sześć czy siedem podkładów i plik pt "kolejność zużywania), raczej tylko za inny podkład (fot. 7) -Evelom Sheer Radiance Oil Free Foundation- taki , beztłuszczowy podkład do cery mieszanej, kolor Ecru 3, dość jasny żółtek. W Polsce nie dostępny, za granicą cena ok. 50 dolarów. Wbrew nazwie jest mocno kryjący, wcale nie sheer. SPF20. Pozostało 3/4 opakowania (fot. 7) -Evelom Golden Radiance Bronzing Powder, kolor Sunset, bronzer w pędzlu, raz użyty, marka niedostępna w Polsce, wartość około 50 dolarów -cień w kremie Nabla - Underpainting, niewielki ubytek (fot. 6) -Too Cool For School, After School, BB Foundation Lunch Box, zestaw marki Too Cool For School, składający się z kremu BB, kremowego korektora i rozświetlacza. Zawiera filtr SPF 37 PA++. Korektor i rozświetlacz tylko testowane, BB z niewielkim, może 15% ubytkiem, data produkcji 20170306 (fot.7) róż Illamasqua Morale- pełnowymiarowy, nówka raz maźnięta palcem, produkt niedostępny w Polsce, obłędny, blady, opalizujący róż (fot. 2) -Kiko Bright Quartet 02, paletka wypiekanych cieni w pięknych odcieniach taupe, zużycie śladowe (fot. 6) - pędzel Zoeva 112 Face Curve, bdb (fot. 2) -Sephora Wonderful Cushion Blush Raspberry Splash- róż w kremie, kilka razy użyty -pędzle owalne no name, włosie syntetyczne, stan bdb -Sleek Lip 4 Palette, Havana 860, ubytek jak na zdjęciu (fot. 6) -Filorga Bronze UV Mist SPF 50, 60ml, otwarty 5.07. 2017, raz użyty (fot 4) -Bioderma Photoderm Max Spray SPF 50+ 200ml - z niewielkim ubytkiem -So Elixir Purple Yves Rocher, ubytek max 5% - The Body Shop Wild Argan Oil Sublime Nourishing Body Butter, masło arganowe do ciała, pełnowymiarowe- z ubytkiem 10%,kod xn916la- -Nars Velvet Matte Skin Tint SPF 30 , kolor Finlandia, jasny żółtek, z niewielkim ubytkiem- używałam może przez tydzień, kod 6hayb -Nars Velvet Matte Skin Tint SPF 30 , kolor Groenland, nowy w kartoniku, kod 55jyb -Sampar Ice Water Cream Moisturizing Cream, krem nawilżający, marka niedostępna w Polsce, cena za granicą ok. 30 Euro, nowy w kartoniku kod 7E4601 -Sesderma Azelac RU Liposomal Serum 30ml, serum z retinolem przeciwko przebarwieniom (nie ma na zdjęciu) -szmaragdowy pigment Inglota, z niewielkim ubytkiem Dokładka -Charlotte Tilbury Hollywood Lips Screen Siren- matowa pomadka w płynie, klasyczna żywa czerwień, użyta raz, za coś super i włosowo: -Artego My Color Reflex, cold brown, koloryzująca odżywka, chłodny brąz, raz użyta -Babyliss Pro Procurl, spray wspomagający kręcenie loków, 250ml, raz użyty -My Curls Novex Shampoo, szampon do loków, 300ml, raz użyty -Revlon Coconut Hair Treatment All in One, odżywka bez spłukiwania, nowa (fot.4) -Frizz Be Gone, Giovanni, 81ml , wygładzające serum do włosów, ubytek jednej pompki (fot 4) i kolejna dokładka, też włosowa -Beology Deep Sea Extract Schwarzkopf mgiełka do włosów suchych 150ml, ważna do 2020 r, ubytek testowy -Natura Siberica Vivid Vitamins, spray do twarzy i ciała z witaminami, 125ml, dwa razy użyty -Montibello Treat Sealed Ends, krem odbudowujący końcówki 75ml, raz użyty -Wella Natural Volume pianka nadająca objętości, 300ml, ogromna, kosmetyk profesjonalny, kilka razy użyta -Bumble And Bumble Style Anti Humidity Gel Oil , żel przeciw puszeniu się włosów, 190ml, ubytek ok. 5% i inne: -Bioderma Sebium Gel Moussant , żel do mycia twarzy, 200ml nowy -Bioderma Sebium H2O płyn micelarny do cery tłustej i mieszanej 250ml, ubytek ok. 10% -Payot My Payot BB Cream Blur SPF 15, 50ml, kolor Clair, użyty dwa razy
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2018-06-17 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1463953709 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1463952174 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1463954814 ? Pozdrawiam !
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Jakbys miala ochote oddac (nawiazuje do naszej przyklepanej wymiany) -bawełniana czarna fringe dress od polskiego projektanta, rozmiar uniwersalny, nowa bez metki
za spodniczke z Zary, to dawaj znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() przyszłam po pomarańczowego glamglowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Hej! Coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1463952884 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety zestawu mango juz nie mam, ale kokos Yves Rocher i bluza dostępne
![]()
![]() |
#18 |
JESTEM ONA
|
Pani Stettke,
Potrzebuję rozjasniajacy podkład do cery suchej, ale przy okazji z pewnym kryciem. Takze ten Guerlain nie bardzo dla mnie. Dziękuję za propozycję.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nie chciałabyś czegoś ode mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej, tej płaszcz/ kożuszek Simple to jeszcze aktualny? W czwartek chciałam porobić zdjęcia dokładek na wymianę, ale nie widzę go u Ciebie już
![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
'51 Slack London
roz.36 całe z wysokiej jakości skór, łącznie z wkładką wewnątrz zwracają uwagę ( bardzo ) na zdjęciu te wiązane, przy czym moje maja czarno-białą podeszwę produkcja made in spain ( żadna china ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
no niestety nie. płaszcz mango to s-ka. mam taką oliwkową xs/s polskiej marki. Kamienie można dokleić
![]() Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2016-05-25 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Super, pasuje mi taka wymiana. Ta skaza na spodniach jest duża?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
skład podam Ci za kilka godzin. Mnie się podoba sukienka z frędzlami, bo piszesz iż jest duża oraz woski Mango, bo na gumce
![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- kurtka to 100% bawełna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a miałabyś czas, żeby podać mi wymiary poniższych rzeczy. Podobają mi się, ale nie wiem czy w coś się zmieszczę
rurki Mango w kolorze limonki/zielonego jabłuszka- rozmiar 38, stan idealny Zara, czarne cygaretki z ćwiekami na pasku, długość 7/8, S (spore),stan idealny koszula Mango oversize, może być i na S i na M, z nadrukiem, stan idealny - czy materiał to satyna? jeśli tak lub w coś podobnego to dziękuję, ale nie dla mnie w takim razie. Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2016-05-26 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie doskonale
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
małą czarną koktajlową zary https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1463952884 i staniki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1464211900 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1464211880 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
-czarna minimalistyczna sukienka Simple, rozmiar 38, zmniejszana przez profesjonalną krawcową do 36/38, w razie potrzeby podam wymiary
-Zara ołówkowa panel dress, rozmiar M (raczej dość małe M), stan idealny -różowa sukienka mini marki Mucado, w rzeczywistości kolor bardziej zgaszony,z tylu złoty zip, rozmiar S , stan idealny -mała czarna Zara z draperią na biodrach, rozmiar S, stan idealny -mała czarna Zara koktajlowa, S, stan idealny -bawełniana czarna fringe dress od polskiego projektanta, rozmiar uniwersalny, wg mnie najlepsza na M i L, na S tylko jako megaoversize, jesli ktoś lubi, nowa bez metki -megaperła z mojej szafy dżinsy rurki Ralph Lauren Denim & Supply model skinny, 26x32, nowe z metką, piękne (jak leżą na tyłku pokazuje ostatnie zdjęcie)- kosztowały majątek, za coś ekstra, rozważę górnopółkową kolorówkę albo niszowe perfumy -koszula Mango oversize, może być i na S i na M, z nadrukiem, stan idealny -Mohito niebieska rozkloszowana bluzka w kwiaty, S, stan idealny ??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.