|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwiec ♥ Zara, H&M, Stradivarius, Bershka, Reserved, Vero Moda XS/SWitam w moim wątku wymiankowym Staram się odpisywać każdemu, ale jeśli zapomnę to przypomnij mi się Nie przeszkadzają mi linki, ale byłabym jednak wdzięczna za podawanie opisów. To dla mnie znaczne ułatwienie. Moje ubrania pochodzą w większości z nowych kolekcji i takich samych oczekuję w zamian. Nie proponuj mi proszę, starych, znoszonych rzeczy. Noszę XS/S i w większości takie rozmiary znajdziesz w moim wątku. Nie proponuj mi większych rozmiarów. Preferuję większe wymianki Uwaga, jestem naprawdę wybredna i kapryśna. Mam pełną szafę, dlatego wymieniam się tylko na rzeczy z nowszych kolekcji. Moja wish-list: - ubranka dla niemowlaka - kolory neutralne bądź dla dziewczynki, od rozmiaru 68 w górę - akcesoria niemowlęce (kocyki, otulacze, kołderki, itp) - zabawki dla niemowlaków (książeczki kontrastowe, miś z projektorem, karuzela nad łóżeczko itp) - ubrania do karmienia (również standardowe bluzki rozpinane, koszule, itp) - kosmetyczka (potrzebuję zarówno dużej, podróżnej jak i małej do torebki) - krótka czarna kurtka puchowa, z nowszych kolekcji - spódnica maxi, najchętniej pastelowa - pudrowa, miętowa - bluzki, topy w paski biało czarne - marynarki, narzutki - sukienki, zarówno codzienne jak i eleganckie - piżamki, koszule nocne i kapcie domowe, raczej nowe - buty 36/37 - botki, szpilki, baleriny, trampki, sandały - masywne naszyjniki
- zegarki - rzeczy z nowych kolekcji Zara, H&M, Mohito, Stradivarius, Mango, Z kosmetyków zawsze zainteresują mnie: - suchy szampon Batiste dla brunetek - podkład Bourjois Healthy Mix 52 i 53 - podkład Revlon Colorstay do cery mieszanej 180 Sand Beige - tusz L'oreal Volume Million Lashes i wszystkie jego wersje - mgiełki zapachowe (Victoria's Secret, Bath&Body Works ale też Yves Rocher, Avon itp) - pędzle do makijażu (nowe lub w stanie idealnym) - płyny micelarne Edytowane przez fablous Czas edycji: 2016-06-27 o 19:47 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec ♥ Zara, H&M, Stradivarius, Bershka, Reserved, Vero Moda XS/S
1. Szara wytłaczana sukienka, krój trapezowy. Firma Mielczarkowski, rozmiar S - stan idealny, raz założona
2. Sukienka tuba w paski, rozmiar uniwersalny, pasuje na S/M - nowa bez metki 3. Sukienka maxi H&M, rozmiar XS, nowa z metką 4. Kolorowa kloszowana spódnica z kieszeniami H&M, przerabiana przez krawcową do rozmiaru XS 5. Śmietankowa spódnica ołówkowa z baskinką, rozmiar S 6. Grafitowa ołówkowa sukienka F&F, 34 XS Edytowane przez fablous Czas edycji: 2016-06-15 o 14:39 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
6. Śmietankowa krótka marynarka Mohito, rękawy 3/4 zakończone złotymi zamkami, zapinana na haftkę. Rozmiar 34 XS. Stan dobry - w środku popruta podszewka, materiał lekko zmechacony - oddam za drobiazg.
7. Krótka kurtka jeansowa, z działu dziecięcego, na zdjęciu na osobie noszącej XS 8. Sportowa cienka kurtka typu wiatrówka, Reserved, kolekcja Be Active, rozmiar 34 XS (dość małe) - stan idealny 9. Sukienka Top Secret, rozmiar 34 XS, nowa z metką Edytowane przez fablous Czas edycji: 2016-06-09 o 18:09 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
10. Zielona bluzka z podpinanymi rękawami, Vero Moda. Rozmiar M. Kolor przekłamany, w rzeczywistości to piękna, butelkowa zieleń
11. Biała koszulowa tunika z kołnierzykiem, rozmiar S 12. Czarna bluzka basic z rekawem 3/4, kieszonką i suwakiem na ramieniu. Bershka, XS, nowa z metką 13. Sukienka Zara we wzory azteckie, nowa z metką, rozmiar S 14. Sukienka Mango, 34 XS, nowa z metką Edytowane przez fablous Czas edycji: 2016-07-01 o 16:59 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
14. Granatowa sukienka z kremowymi i pomarańczowymi pasami. Pasuje na XS i na niższe osoby, dla wysokich będzie za krótka. Nowa z metką
15. Gładka bluzka z rękawem 3/4 i bufkami, rozmiar z metki L ale to zdecydowanie S/M. Nowa bez metki 16. Białe spodenki Tally Weijl, 32 XXS 17. Czerwona sukienka z marszczeniem, rozmiar 36/S 18. Fuksjowa bluzka no name, na wzór Zarowej, pasuje na XS/S 19. Bluzka w kwiaty, na rękawkach falbanki, Vero Moda, XS Edytowane przez fablous Czas edycji: 2016-06-22 o 23:14 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
17. Cropp, karmelowa chanelka na łańcuszku, nowa z metką
18. Cropp, czarna chanelka na łańcuszku, nowa z metką 19. Miętowa torebka mała Cropp 20. Naszyjnik i bransoletka w kolorze srebrnym, Mohito 21. Granatowa chusta we wzory 22. Pomarańczowa rozkloszowana sukienka Mohito 34 XS 23. Marynarka H&M w kolorze kawowo-szarym, jasna podszewka, 34 XS 24. Pomarańczowa bluzka oversize Top Secret, 36 S Edytowane przez fablous Czas edycji: 2016-06-23 o 20:20 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
22. Koturny pomarańczowe, przód lekko podniszczony. Rozmiar 36
23. Pudrowe platformy, rozmiar 36 24. Czarne klasyczne szpilki Zara, rozmiar 37, ślady użytkowania widać na obcasach Edytowane przez fablous Czas edycji: 2016-06-08 o 15:20 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
wpadam po sukienki 1 i 2 a właściwie to głównie 1 znajdziesz coś?
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
niestety masz piękne rzeczy, ale ja mam za duży rozmiar
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
mogłabym przygarnąć torebeczki
17. Cropp, karmelowa chanelka na łańcuszku, nowa z metką 18. Cropp, czarna chanelka na łańcuszku, nowa z metką
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, ja po białą marynarkę Mohito, czy zmechacenia są duże?
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie? wpadło mi w oko kilka rzeczy
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
CZeść
![]() a z czego jest ta bluzeczka? 10. Zielona bluzka z podpinanymi rękawami, Vero Moda. Rozmiar M. Kolor przekłamany, w rzeczywistości to piękna, butelkowa zieleń
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, to odpada, a reszta rzeczy za mała i na mnie i na siostrę moją
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
10. Zielona bluzka z podpinanymi rękawami, Vero Moda. Rozmiar M. Kolor przekłamany, w rzeczywistości to piękna, butelkowa zieleń |
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda
jedyne co mogłabym dobrać do sukienka Topshop, ale bez mierzenia się nie obejdzie
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
za duża jestem na twoje ciuchy.
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
8. Sportowa cienka kurtka typu wiatrówka, Reserved, kolekcja Be Active, rozmiar 34 XS (dość małe) - stan idealny 12. Czarna bluzka basic z rekawem 3/4, kieszonką i suwakiem na ramieniu. Bershka, XS, nowa z metką ? |
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za sukienkę Top Secret
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
coś za szarą sukienkę?
|
#26 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
nie
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
cos za biala spodniczke z basinka i kurteczke jeans?
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
za 13. Sukienka Zara we wzory azteckie, nowa z metką, rozmiar S ?
Ona jest rozkloszowana?
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Hej, chętnie wymieniłabym ubranka, masz piękne rzeczy, ale niestety - mimo, że bardzo bym chciała - to nie zmieszczę się
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

wpadam po sukienki 1 i 2 a właściwie to głównie 1