![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pokémon Go!
Ja wiem, że dorośli ludzie, ale no...wspomnienia, dzieciństwo i te sprawy
![]() Gracie? Będziecie grać jak wejdzie oficjalna wersja?
![]() |
#2 |
O RLY?
|
Dot.: Pokemon Go
Nie mam ios'a wiec czekam na oficjalna wersje. Gre przetestuje, ale czy mnie wciagnie - nie wiem. Na chwile obecna, po screenach moge powiedziec, ze grafika pokemonow niezbyt mi sie podoba.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj pytalam w innym wątku o to co to jest za aplikacja. Widziałam całą masę memów, ale jakoś do mnie nie przemawia ganianie po mieście z telefonem. nie to, żebym nie lubiła aktywności fizycznej, no ale bez przesady - na chwilę można się oderwać od telefonu...
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja bym z chęcią zagrała, ale nie ma w Google Play dla Polski póki co, a z niezaufanych źródeł boję się pobierać.
![]() |
#6 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ogólnie podoba mi się idea gry, która wymaga chodzenia po okolicy, ale nawet gdybym chciała spróbować, to nie mam za wiele czasu, a w okolicy mojego domu pokemonów brak (TŻ sprawdził
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Ściągnęłam to na chwilę z apkmirror (na androida).
Zobaczyłam co to ale byłam zbyt leniwa aby wyjść z chałupy tylko po to aby zdobyć pokemona ![]() ![]() Ogólnie to zbyt dużo informacji chce od nas ta aplikacja. Może zarządzać naszymi danymi np. może pobierać sobie hasła do innych serwisów - wystarczy tylko, że ktoś odpowiedzialny za nasze dane kliknie sobie "przypomnij hasło" i na maila google o ile jest powiązane przyjdzie nam hasło np. do facebooka. Może korzystać z naszego aparatu i kamery. No właściwie to ze wszystkiego. Może nam usuwać zdjęcia z telefonu z galerii nawet. Usunęłam to szybciej niż zainstalowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wczoraj pobrałam aplikację z ciekawości i .. znalazłam dwa pokemony: jednego w domu, drugiego w pracy
![]() Idea ciekawa, ale chyba wolę prawdziwy geocaching. Ale też nie mam czasu biegać za pokemonami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;62967181]Ściągnęłam to na chwilę z apkmirror (na androida).
Zobaczyłam co to ale byłam zbyt leniwa aby wyjść z chałupy tylko po to aby zdobyć pokemona ![]() ![]() Ogólnie to zbyt dużo informacji chce od nas ta aplikacja. Może zarządzać naszymi danymi np. może pobierać sobie hasła do innych serwisów - wystarczy tylko, że ktoś odpowiedzialny za nasze dane kliknie sobie "przypomnij hasło" i na maila google o ile jest powiązane przyjdzie nam hasło np. do facebooka. Może korzystać z naszego aparatu i kamery. No właściwie to ze wszystkiego. Może nam usuwać zdjęcia z telefonu z galerii nawet. Usunęłam to szybciej niż zainstalowałam ![]() Wyszła już aktualizacja, która ogranicza dostęp do naszych danych z konta google. Ja gram, na razie mam zapał i przynajmniej motywację, żeby ruszyć tyłek z domu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
... choć nie Westwood
|
Jestem zaskoczona, jak szybko ta gra zdobyła taką liczbę fanów i popularność
![]() Ja może sobie zainstaluje jak będzie oficjalna wersja, żeby spróbować i nie być dinozaurem, ale na samo granie czasu brak ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ale o co w tej grze chodzi tak ogólnie?
Trochę jestem zacofana jeżeli chodzi o takie nowinki
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja z niecierpliwoscią czekam
![]() Próbowałam zrobić australijskie/amerykańskie konto na IOS ale raz karta nie wchodzi, a raz co innego. Wiecie jak to ominąć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ogolnie pokemony się tylko łapie, nie ma walki z napotkanym stworkiem, żeby go osłabić, czyli gra polega głównie na chodzeniu. Można walczyć z innymi graczami, ale tylko w salach. Ale ogólnie pomysł niezły, żeby dzieciaki wyszły z domu, ma jednak swoje minusy - błąkanie się po różnych krzakach, torach kolejowych itp.
![]() |
![]() |
#15 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Plus mam wrażenie, że często te sale i same pokemony są w budynkach typu kościół. No ja jakoś bym nie właziła do kościoła po to, żeby bawić się w pokemony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
u mnie jest wlasnie w kosciele
![]()
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Gdzieś słyszałam, że jest na posterunku policji. Policja ludziom wytłumaczyła, że wcale nie trzeba wchodzić do budynku, wystarczy stanąć blisko niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
W końcu dostępne w App Store
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Skąd takie info? Edytowane przez karuta Czas edycji: 2016-07-14 o 12:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam że jak tu to w Polsce też dostępne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę przetestować tę grę
![]() ![]() Dla niewtajemniczonych o co cho w tej grze https://www.youtube.com/watch?v=4pgX60AAIYo
![]() |
#25 |
Inez
|
Mam Androida i niestety na Google Play nie ma Pokemonów
![]() ![]() ![]() Jak nie zacznie mi to normalnie działać to albo usunę albo znajdę kogoś mądrzejszego kto zechce pomóc. Jeszcze mnie teraz Kopnięta ostro nastraszyła, w sumie telefon sam też mnie ostrzegał. Mam nadzieję, że to oficjalna polska wersja wyjdzie niedługo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;62967181]Ściągnęłam to na chwilę z apkmirror (na androida).
Zobaczyłam co to ale byłam zbyt leniwa aby wyjść z chałupy tylko po to aby zdobyć pokemona ![]() ![]() Ogólnie to zbyt dużo informacji chce od nas ta aplikacja. Może zarządzać naszymi danymi np. może pobierać sobie hasła do innych serwisów - wystarczy tylko, że ktoś odpowiedzialny za nasze dane kliknie sobie "przypomnij hasło" i na maila google o ile jest powiązane przyjdzie nam hasło np. do facebooka. Może korzystać z naszego aparatu i kamery. No właściwie to ze wszystkiego. Może nam usuwać zdjęcia z telefonu z galerii nawet. Usunęłam to szybciej niż zainstalowałam ![]() A jesteś pewna, że aplikacja jest ściągnięta z "wiarygodnego" źródła? U mnie aplikacja potrzebuje jedynie dostępu do położenia, aparatu i danych sieci komórkowych. Dużo krąży wersji z dodatkowym "pokemonem" w środku ![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Ja właśnie dlatego czekam na wersję na Google Play. Boję się, że złapałabym nie tego Pokemona co trzeba.
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Chcę wypróbować
![]() ![]() widziałam dzisiaj 2 dziewczyny biegające po parku i szukające pokemonów ![]() fajna gra bo nie siedzi się w domu tylko można wyjść na świeże powietrze ![]()
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Ściągałam z linka, który podał jeden z większych Youtuberów w Polsce. U mnie aplikacja na androida z apkmirror miała dostęp do mnóstwa rzeczy. Zresztą poczytaj sobie artykuły co na jej temat piszą i do czego rzeczywiście jest zdolna. Sama aplikacja nadzwyczaj Cię informuje przed zalogowaniem o tym jak Cię śledzi. Tam trzeba się zalogować poprzez konto google+ lub fb o ile pamiętam. Ewentualnie założyć konto na serwerze, który nie domaga. Jeżeli się rejestrujesz poprzez google+ a jednocześnie masz konto gmail, kanał na yt i inne powiązane sraty pierdaty to aplikacja ma wgląd we wszystko. W tym właśnie na gmaila. Jeżeli zakładałaś np. swoje konto na wizażu na maila właśnie tego gmaila to też ma wgląd. Aplikacja lojalnie uprzedza, że może zmieniać i usuwać dane z wewnętrznej i ZEWNĘTRZNEJ pamoęci urządzenia. Czyli z karty pamięci. Czyli wszystkie zdjęcia zapisane na karcie pamięci może szlag jasny trafić skoro ma też dostęp do aparatu. Itd. Poczytaj sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Pokemon Go
Mi się już nudzi po jednym dniu
![]() ![]() Edytowane przez xKlaudja Czas edycji: 2016-07-14 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.