|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
ubrania z sieciówek, skórzane buty, Converse, hybrydy, perfumy, książki (sierpień)
nieaktualne
Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-09-02 o 12:09 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ubrania z sieciówek, skórzane buty, Converse, hybrydy, perfumy, książki (sierpi
- Les Tropéziennes par M Belarbi Nymphe, brązowo-srebrne, duże 37, w całości wykonane ze skóry, łącznie z podeszwą
- Mel Special II, standardowe 37, miałam je raz, najchętniej wymienię na baleriny Mel - Sala, beżowe lakierowane szpilki, w całości ze skóry naturalnej, rozmiar 37, miałam je raz na weselu, tylko za inne skórzane buty - Converse czerwone wysokie 37 - McArthur, skórzane koturny 37, jak nowe - botki ze skóry naturalnej, wiązane, z boku zapinane na zamek, 37, mają wadę Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-09-01 o 12:25 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ubrania z sieciówek, skórzane buty, Converse, hybrydy, perfumy, książki (sierpi
- Reserved, mała czarna XS, nowa z metkami, tylko za inną małą czarną
- Reserved, nowa cytrynowa sukienka S, komplet metek - Only, 34, nowa z kompletem metek - Mohito, nowa granatowa sukienka XXS, tylko i wyłącznie za małą czarną Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-08-27 o 12:54 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
- Mango, 34, nowa z kompletem metek
- piękna błękitna sukienka XS, ma wadę więcej informacji dla zainteresowanych - Mohito, pudrowa XS, stan idealny - nowa sukienka, z metką, rozmiar uniwersalny, według mnie S - sukienka pin up, z metki 12 ale ponieważ ma gumkę pod biustem pasuje moim zdaniem na każdy rozmiar - Stradivarius, sukienka XS/S - Mango, mała czarna XS, stan idealny Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-09-01 o 12:26 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
- Mango, czarne eleganckie spodnie, na dole nogawek zamki, 34
- Mango, granatowe szorty XS, stan idealny - H&M, ciemno szare przecierane szorty z wyższym stanem XS, nowe - Mango, rurki z zamkami, 34, bez wad - Zara, rurki z zamkami na dole nogawek, XS, stan idealny - Mohito, kloszowana spódnica XS, brak śladów użytkowania Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-08-19 o 14:59 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
- Top Secret 34/36, mega ciepły sweter z luźnym golfem, bez wad
- Reserved, XS, nowa z metką, wiązana na dole - Top Secret, koszula z aplikacjami na ramionach, XS, nowa - Top Secret, koszula XS, nowa - bluzka z zakładanym dekoltem, szyta na zamówienie, wypada na XS, jak nowa - H&M, duże XS, bez śladów użytwkoania, bardzo przyjemny materiał - Whey białko czekoladowe 908g, ubytek dwóch porcji Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-08-19 o 15:03 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
- książki
- Hakuro H50, kupiony w lipcu 2016, użyłam raz, miękki jak kociak, jednak nie lubię pędzli - YSL, Vernis a Levres Rouge Pur Couture 30 Mauve Fusain, użyłam dwa razy, będzie już po terminie, zapach i konsystencja bez zamian - beżowa kopertówka, miałam ją raz a weselu, wygląda jak nowa - Cocomore, porządna bordowa marynarka 36, raz założona, była droga, będę wybrzydzać, zupełnie niefotogeniczna - LaSenza, nowa koszulka nocna, rozmiar z metki XS, będzie dobra na mniejszy biust max. 75B - wiązana koszula, według mnie XS/S - Top Secret, casulowa koszula XS, polecam jednak na S, jak nowa - H&M, beżowa dopasowana marynarka, rozmiar XS, miałam ją raz, brak śladów użytkowania - Adidas Firebird, używana sporadycznie, ale zamek do wymiany, rozmiar 36 Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-09-01 o 12:28 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-09-01 o 12:27 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-08-19 o 14:49 |
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Noszę inne rozmiary ale może inne rzeczy sie Tobie spodobają.
Chciałabym książki Grishama, DKNY i koturny skórzane |
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Hej, masz super ciuchy i fajne buty ale niestety nie w moim rozmiarze więc muszę podziękowac
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
mogłabyś tylko zmierzyć jej szerokość pod pachami?
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
czy znajdziesz coś u mnie za: - Hakuro H50, kupiony w lipcu 2016
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Converse czerwone wysokie 37
Only, 34, nowa z kompletem metek - Mango, 34, nowa z kompletem metek - Mango, XS, nowa z metkami - Zara, 34, nowe z kompletem metek Mango, jeansowe szorty XS Cocomore, porządna bordowa marynarka 36, raz założona, była droga, będę wybrzydzać, zupełnie niefotogeniczna ?
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
DKNY My NY,
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1470141760 coś u mnie? |
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
kurcze będzie ciut za szeroka, a jednak zależałoby mi żeby w tym miejscu dobrze leżała
jeszcze ewentualnie patrzę na te koszule ciemnozieloną i tą w marynarskie pasy, bo te ewentualnie tak oversizowo bym mogła nosić
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
nie to w takim razie tylko zielona
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za DKNY i revlon?
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
no to zdecydowanie zielona
coś małego, np z jakiejś biżuterii mogłabyś do niej dorzucić?
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
Ja ponownie - jestem chętna na pędzel Hakuro i spodenki jeansowe Mango
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Co prawda pewnie dopiero za kilka dni uda mi się odświeżyć wątki, ale może coś wpadłoby ci w oko już teraz za białko i lampę?
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic, a ciuszki za małe na mnie.
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
to dorzuć tylko ten odcień 01, bo 3 mam
jeśli Ci to odpowiada to zapraszam na priv
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.