|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Darmowe wakacje Twojego partnera....
Twój partner dostaje propozycje darmowych, tygodniowych wczasów all inclusive za granicą.
Niestety tylko dla siebie. Nie może zabrać osoby towarzyszącej. Nie wiesz z kim tam będzie. Co Ty na to? Spokojnie zgadzasz się by jechał czy absolutnie nie pozwalasz mu na to? |
|
|
|
|
#2 |
|
on tired little feet
|
Dot.: Darmowe wakacje Twojego partnera....
A to w związku można sobie czegoś zabraniać?
Odpowiadając na pytanie: cieszę się że tylko jedno miejsce, bo i tak na all inclusive nie pojechałabym więc szkoda żeby się marnowało, a mój chłopak jedzie. Chociaż jak go znam to by nie pojechał i tak.
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Życzę mu udanego urlopu i całuję na pożegnanie.
|
|
|
|
|
#4 |
|
O RLY?
|
facet to nie moj dzieciak zebym mu czegos zabraniala.
niech jedzie, czemu nie. tez bym pojechala w odwrotnej sytuacji.
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Mój nie skorzystałby z czegoś takiego, bo na urlopy jeździmy razem, nie brałby dodatkowych wolnych dni, bo tydzień wolnego kosztuje go więcej niż większość tygodniowych all inclusive. Poza tym nie lubimy spędzać czasu osobno, jak jedzie w delegację na tydzień czy dwa to jest niefajnie, unika jak może, zgadza się może raz na rok na wyjazd, bo nie lubi jeździć beze mnie nawet jak to jest Azja czy Stany
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
No przecież, że się zgodzę.
1. Skoro może odpocząć i zobaczyć kawałek świata, to niech odpocznie i zobaczy. Przecież chcę dla niego dobrze. 2. Jak pojedzie to będę mieć wakacje od niego Mniej sprzątania, mniej prania, gotuję sobie to, co tylko ja lubię, idę/jadę tam, gdzie on nie lubi 3. All inclusive to i tak nie moje klimaty. Zapisz
|
|
|
|
|
#8 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
zapytałabym, jak zamierza dojechać chociażby na lotnisko skoro obrączka pozwala mu się oddalać na maksymalnie 10km ode mnie.
![]() |
|
|
|
|
#9 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na pewno ani ja, ani on, nie pojechalibyśmy na jakieś atrakcje typu zwiedzanie zabytków z przewodnikiem lub leżenie na plaży, bo to nas nudzi i męczy. Dlatego gdyby mi oznajmił, że jedzie przez tydzień opalać się na Majorce, to zapytałabym, czy nie powinien przed wyjazdem odwiedzić psychiatry. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka miesięcy temu też miałam podobny dylemat. Mąż chciał wyjechać na rejs (aż 16 dni), a ja byłam świeżo po operacji. Pojechał, stęskniliśmy się bardzo i świetnie to wpłynęło na nasz związek. Po wszystkim stwierdziliśmy, że będziemy raz na kilka lat spędzać wakacje osobno.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2016-08-25 o 18:37 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;64574131]Serio? Co to byla za operacja, jesli mozna zapytac? Bo mi by bylo przykro, jakby facet mnie zostawil po operacji np. usuniecia wyrostka, zeby sobie poplynac w rejs. No chyba, ze mowisz o wymrazaniu kurzajki. W kazdym razie dziwie sie, ze w ogole cos takiego zrobil, bo w takiej sytuacji, to powinien zajac sie domem i Toba, a nie balowac na wakacjach. W sumie to mi dalo do myslenia, ze tak ogolnie raczej nie mialabym nic przeciwko, zeby partner sobie gdzies pojechal, no ale nie w sytuacji jak jestem po operacji albo kurde nie wiem, za tydzien mam termin porodu. To juz jest brak empatii, moim zdaniem.[/QUOTE]
![]() Kiedys był na wizazu watek że facet pojechał na survival na 3 tygodnie a ona została z niemowlakiem. A ona mówiła mu że wolałaby żeby nie jechał. |
|
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
To jakis dupek żołędzi musiał być, skoro w ogóle brał wyjazd pod uwagę. Okropność.
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne. Nie mozna doplacic i jechac we dwoje?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Mój by beze mnie nie pojechał, ewentualnie robił by tak żebyśmy razem jechali.
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;64573316]Jak nie moze zabrac osoby towarzyszacej, to sie nie martw. Swojej kochanki tez nie wezmie w takim ukladzie. Zycz mu udanego urlopu.[/QUOTE]
Chyba, że tylko jej tak powiedział, a tak naprawdę pojedzie z kochanką. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#19 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie było to dla mnie problemem żeby jechał sam z obcymi ludźmi (ale ostatecznie miesiąc przed jedna osoba zrezygnowała i w bardzo okazyjnej cenie zajęłam jej miejsce). |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
Żadna sekta, nic tych rzeczy.
To wyjazd, powiedzmy „w nagrodę” za współpracę od kontrahenta. Wiem, gdzie dokładnie jedzie. Może źle ubrałam to w słowa, nie chodzi o pozwolenie, a o to czy miałybyście coś przeciw takiemu wyjazdowi. Oczywistym jest to, ze sam ma zdecydować czy jedzie, jednak uważa ze skoro żyjemy razem to mam wyrazić swoje zdanie na ten temat. A ja….nie wiem co o tym sądzić. |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tym roku też wyjechałam na wakacje bez TŻta. Pozwolił mi.
Co to za wakacje, dlaczego może pojechać za darmo? Kto to organizuje?
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie chce jechac to co za problem moze odsprzedac za niewielka oplata jakiemus znajomemu.
Jak chcecie razem to dokupcie drugie miejsce. I tak taniej niz za dwa miejsca placic. No chyba ze on chce celowo bez Ciebie. A to juz inna sprawa. Edytowane przez Rena Czas edycji: 2016-08-25 o 23:00 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Nieh sprobuje dokupic i tyle. Ja bym sama nie jechala.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Zyczylabym udanego wypoczynku.
Czemu miałabym odbierać mu nagrodę? |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;64574131]Serio? Co to byla za operacja, jesli mozna zapytac? Bo mi by bylo przykro, jakby facet mnie zostawil po operacji np. usuniecia wyrostka, zeby sobie poplynac w rejs. No chyba, ze mowisz o wymrazaniu kurzajki. W kazdym razie dziwie sie, ze w ogole cos takiego zrobil, bo w takiej sytuacji, to powinien zajac sie domem i Toba, a nie balowac na wakacjach. W sumie to mi dalo do myslenia, ze tak ogolnie raczej nie mialabym nic przeciwko, zeby partner sobie gdzies pojechal, no ale nie w sytuacji jak jestem po operacji albo kurde nie wiem, za tydzien mam termin porodu. To juz jest brak empatii, moim zdaniem.[/QUOTE]
To było miesiąc po operacji tarczycy. Czułam się już dobrze, ale wciąż byłam na zwolnieniu lekarskim. Nie pojechałam z Nim, bo bałam się kontroli ZUSu. To był mój pomysł, by jechał sam. |
|
|
|
|
#26 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W moim przypadku zależałoby co to za wyjazd. Samotny wyjazd do kurortu z atrakcjami typowo dla par lub singli szukających wrażeń by mi się nie podobał. Natomiast jakiś wyjazd tematyczny, survival, zwiedzanie - byłabym za. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2016-08-25 o 22:19 |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym nie chciała sama jechać (mając taką okazję). Znając mojego partnera to on też nie, więc najpewniej w obu sytuacjach staralibyśmy się dokupić drugie miejsce. A jak nie to sprzedać tamto i jechać gdzieś indziej.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Konto usunięte
|
Rozumiem. Myslalam, ze swiezo po operacji znaczylo cos w stylu, ze dwa dni wczesniej wyszlas ze szpitala.
|
|
|
|
|
#30 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

Mniej sprzątania, mniej prania, gotuję sobie to, co tylko ja lubię, idę/jadę tam, gdzie on nie lubi