Sztuczne rzęsy na pasku

Design produktu:
    TaLoyd
    1 marca 2021 o 15:51
    Wspaniale :)
    Używam sztucznych rzęs od MAC od zawsze, może nie na codzień bo na codzień nie maluję się wcale ale uwielbiam sztuczne rzęsy. Te z MAC bardzo lubię za mało widoczny pasek oraz za to że łatwo kupić super subtelne modele. Mam drobną twarz i niestety nie mogę pozwolić sobie na te najbardziej szalone modele a tu jest całkiem niezły wybór tych skromniejszych Szukam ostatnio troszkę tańszych rozwiązań ale nie mam w zasadzie do czego się przyczepić. U mnie piątka
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 14 grudnia 2016 o 14:03
    Super jakość
    Moje ulubione rzęsy Zużyłam już kilka opakowań, niestety nie dbam o rzęsy dobrze i zazwyczaj jak wracam z imprezy sciagam je i zostawiam a powinno się je czyścić od razu po zdjęciu. Ogólnie super produkt są dość drogie ale super jakość, jak się o nie dba na pewno długo służą, mi zazwyczaj na 3-4 użycia. Jedynie rzęsy nr. 35 załatwiłam po jednym użyciu kładąc się w nich spać :( nie róbcie tego! Mój faworyt nr. 34 są brązowo-czarne co wygląda na pierwszy rzut oka naturalnie jednak są tak długie i robią piękne kocie oko, że widać od razu, że przykleiłam rzęsy :) Polecam te rzęsy, sama już zużyłam kilka, obecnie mam 3 opakowania w domu (zdj) na samej górze widać nr. 34 nie używane a pod nimi te same użyte 2 razy :) Duży plus opakowanie, nie cierpię tych plastikowych opakowań na kartonie jakich większość producentów rzęs używa...
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    Lycosa
    15 stycznia 2014 o 15:46
    może być
    zaznaczyłam, ze nie wiem czy kupię- bo MAC ukochany wycofał mój numer rzęs, które najbardziej lubiłam. Szkoda. tak już w MAC jest, ze to co najlepsze wycofują. Dwa, są drogie Trzy- ostatnio kupiłam rzęsy, które okazały się brązowe. Ryżo brązowe w świetle rudawe. Jeśli producent robi taki numer i robi rzęsy w innym niż domyślna czerń kolorze- to niech o tym pisze. Niektóre modele rzęs mają rzęsy zbyt proste- nie po to płacę ponad 50 zł żebym się jeszcze bawiła zalotką. No i ten brąz. Duży plus za nietypowe modele rzęs i czasami ciekawe limitowanki
  • 23 kwietnia 2012 o 12:26
    NAJLEPSZE!
    Przetestowałam wiele rodzajów sztucznych rzęs i muszę przyznać, że te MAC\'A są według mnie bezkonkurencyjne. Efekt: nieziemski. Ponadto trwałe i wytrzymałe. Serdecznie polecam! Używam tego produktu od: kilkakrotnie Ilość zużytych opakowań: jedno
    *****
    Witam. Poprzednio używałam tańszych, nie profesionalnych sztucznych rzęs i porównując widać różnicę na korzyść MACa. Uważam, że warto jest również kupić klej DUO który utrzymuje rzęsy prawidłowo bez potrzeby sprawdzania czy wszystko jest ok. Używam tego produktu od:twukrotnie Ilość zużytych opakowań:1