Sztuczne rzęsy na pasku

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 17 sierpnia 2024 o 21:54
    Niewypał
    Rzęsy kupilam, bo planowałam, że pomaluję się sama na wesele koleżanki. Przykleiłam je na próbę kilka dni wcześniej i niestety to był niewypał. Rzęsy są bardzo gęste i od razu widać, że coś jest doklejone, nie jest to subtelny efekt a mój brat zapytał mnie co ja mam na oczach :D mimo moich silnych starań rzęsy nie przykleiły się do końca dokładnie i ciężko było zamaskować klej. Generalnie jestem zwolnenniczka bardziej subtelnego wyglądu, więc te rzęsy do mnie nie przemawiają, nawet na większe wyjście, takie jak wesele. Skończyło się na tym, że zapisałam się jednak na makijaż, raczej już ich nie użyję.
  • 5 sierpnia 2024 o 22:57
    naprawdę świetny produkt
    Od zawsze marzyłam o rzęsach, które dodadzą mojemu spojrzeniu intensywności i wyrazistości, ale jednocześnie będą wyglądały naturalnie. Postanowiłam więc wypróbować rzęsy Ardell Lashes Glamour Demi Wispies Black i oto, co myślę po ich kilku tygodniach używania. Po otwarciu opakowania od razu zauważyłam, że rzęsy Demi Wispies Black są naprawdę pięknie wykonane. Ich gęstość i stopniowe wydłużenie włosków robią świetne pierwsze wrażenie. Włoski są miękkie, delikatne i mają idealne podkręcenie, które natychmiast przyciąga wzrok. Przy aplikacji rzęs byłam mile zaskoczona ich lekkością i wygodą. Taśma Invisiband jest naprawdę fantastyczna – niemal niewidoczna, rzęsy dobrze przylegają do powieki, nie powodując dyskomfortu ani podrażnień, nawet po długim noszeniu. Co więcej, nie czuję ich na oku, co jest dużym plusem dla osób, które noszą sztuczne rzęsy na co dzień. Aplikacja tych rzęs to prawdziwa przyjemność. Dzięki elastycznej taśmie Invisiband, rzęsy łatwo się nakłada i dobrze trzymają. Wystarczy kilka prób, by dopasować je do linii rzęs i uzyskać perfekcyjny efekt. Efekt, jaki uzyskuję dzięki Demi Wispies Black, jest naprawdę spektakularny. Rzęsy dodają głębi i intensywności mojemu spojrzeniu, idealnie podkreślając kształt oka. Stopniowe wydłużenie włosków tworzy piękny, koci efekt, który świetnie wygląda zarówno w codziennych makijażach, jak i na specjalne okazje. Ardell Lashes Glamour Demi Wispies Black to produkt, który z pewnością zasługuje na uwagę. Ich naturalny wygląd, komfort noszenia i łatwość aplikacji sprawiają, że są to jedne z najlepszych sztucznych rzęs, jakie miałam przyjemność testować. Jeśli szukasz rzęs, które dodadzą Twojemu spojrzeniu dramatyzmu i elegancji, Demi Wispies Black będą idealnym wyborem.
    asia_mm
    18 września 2023 o 16:48
    Mam i ja!
    Świetnie wykonane rzęsy wielokrotnego użytku. Ardell lashes wyglądają bardzo naturalnie. Wielkie plus za to że są na elastycznym i przezroczystym pasku, który z łatwością dopasujemy do każdego kształtu oka. Silikonowy pasek sprawia że sa lekkie i komfortowo się je nosi.
    Zalety:
    • wyglądają bardzo naturalnie
    • przezroczysty pasek
    Wady:
  • 13 grudnia 2022 o 11:34
    Może nie umiem w rzęsy, ale jestem na nie
    Kupiłam te rzęsy na jakąś okazję, nie pamiętam już jaką, bo ostatecznie ich nie założyłam. Rzęsy same z siebie były ładne, dobrze wykonane, dodawały makijażowi tego czegoś, pasek był elastyczny. Nie wiem jednak co robiłam nie tak. Pasek z rzęsami skróciłam, zgodnie z filmikami na yt. Kupiłam klej duo, zgodnie z poleceneniami makijażystek. Używałam specjalnego aplikatora z Ardell. I co? Rzęsy nie dość, że nie chciały się trzymać to jeszcze inaczej wyglądały na jednym oku, a inaczej na drugim. Próbowałam aplikacji kilka razy, za każdym razem to samo, aż w końcu się poddałam.
  • 23 października 2022 o 0:59
    Super
    Ardell Lashes, Glamour, Invisiband Demi Wispies Black. Sztuczne rzęsy idealne na większe wyjścia. Dają bardzo fajny efekt i dobrze się trzymają powiek nie obciążając ich nadmiernie. Łatwo się je zakłada.
    Zalety:
    • ładny efekt