Bazy do makijażu ust

Artdeco Magic Fix Utrwalacz pomadki

ARTDECO Magic Fix baza utrwalajaca pomadke 5ml

• 9 kwietnia 2025 o 15:16
    art deco
    Artdeco Magic Fix ma fajny pomysł – utrwalić pomadkę i zapobiec jej ścieraniu, ale niestety może lekko wysuszać usta i jeśli nałożysz go na bardziej kremową pomadkę, to czasem robi się mało komfortowo w noszeniu.
    Zalety:
    • mało
  • 29 lipca 2020 o 21:09
    Niestety nie robi nic
    Produkt postanowiłam kupić aby zwiększyć trwałość pomadki podczas wesela. Produkt ma fajne opakowanie, wygodny pędzelek. Aczkolwiek bardzo intensywnie pachnie alkoholem. Po nałożeniu faktycznie dość mocno i nieprzyjemnie szczypie w usta. Czy zwiększa trwałość pomadki? Niestety nic takiego nie zauważyłam. Pomadka nadal się zmazuje podczas jedzenia i picia. Według mnie produkt nie robi nic.
    • nic nie robi
  • 26 czerwca 2020 o 14:07
    w porządku
    Nie mam porównania do innych utrwalaczy więc moja ocena nie jest dostatecznie obiektywna. Jest to mój pierwszy utrwalacz jaki używałam i jestem zadowolona. Cena trochę wysoka ale dla komfortu i spokoju warto, bo nie muszę latać co chwilę do toalety i poprawiać szminkę. Moje usta są z natury suche i do tej pory odpadały wszelkiej maści modne matowe pomadki ekstremalnie wysuszające, dlatego jestem zmuszona stosować bardziej satynowe i kremowe pomadki, które nie robią mi efektu zeschniętego dzioba. Utrwalacz dobrze je konserwuje, nie zmienia koloru i fajnie spełnia swoje funkcje. Fakt troszkę nieładnie pachnie na początku i szczypie, ale to przez momencik i warto wytrzymać i nie skreślać go z tego powodu : )
    Zalety:
    • trwałość
    • jakość
    Ivetto
    31 grudnia 2016 o 22:29
    Fatalnie
    Dostałam go w prezencie i cóż... Oprócz tego, że okropnie śmierdzi i po nałożeniu szczypie w usta, na moich ustach niestety nie działa. Próbowałam z różnymi pomadkami i za każdym razem efekt ten sam - roluje się, a pomadka jak znikała z ust, tak znika pokryta produktem
  • 5 maja 2014 o 17:23
    Ekstra
    Utrwalenie pomadki, to jeden z najważniejszych dla mnie zabiegów. Nie lubię co chwilę poprawiać makijażu, przejmować się rozmazaną pomadką, itd. Znalazłam rozwiązanie :) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno