2012-06-01, 07:39
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 128 pkt / 100% pozyt.
|
Kenzo, Beyonce, Cerruti, Lolita i inne - w czerwcu
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
DOKŁADKA 24.06. - KOLORÓWKA
DOKŁADKA 21.06 - KOSMETYKI
DOKŁADKA 18.06 - LANCOME VIRTUOSE
DOKŁADKA 8.06 - PIELĘGNACJA VICHY
Witam w moim kolejnym wątku wymiankowym na początek kilka istotnych rzeczy
- wysyłka tylko REJESTROWANYM listem lub paczką jeśli masz mniej przekupek niż ja wysyłasz pierwsza - po ostatnich wymianach od tej decyzji nie odejdę proszę mnie o to nie prosić.
- jako, że mam dość absorbującą pracę i do tego małego szkraba w domu proszę o wyrozumiałość w kwestii odpowiedzi na posty,
-ODPISUJĘ W MIEJSCU GDZIE ZACZĘŁA SIĘ ROZMOWA WIĘC JEŚLI PYTASZ O COŚ W MOIM WĄTKU - TU SPODZIEWAJ SIĘ ODPOWIEDZI.
NIE REAGUJĘ NA TEKSTY TYPU "ODPISZ U MNIE" , "NIE SUBSKRYBUJĘ INNYCH WĄTKÓW" ITP. JEŚLI COŚ CIĘ U MNIE INTERESUJE LICZ SIĘ Z TYM ŻE TU DOSTANIESZ ODPOWIEDŹ NA ZADANE PYTANIE
szukam głównie (ale przeanalizuje każdą propozycję):
Bvlgari - Jasmin Noir (tylko na zapas)
Paco Rabanne - Black XS Pour Elle
Viktor & Rolf - Flowerbomb
DOKŁADKA:
Wszystkie poniższe kosmetyki są nowe, przejrzałam swój kufer z kosmetykami "na zapas" i okazało się, że nie zdążę ich zużyć bo są tylko kilka miesięcy jeszcze ważne a może któraś z Was będzie ich potrzebowała?
Nie będę wybredna przy nich ale też nie będę brała rzeczy które mi się nie przydadzą 
Vichy, Aqualia Thermal Legere (Nawilżający krem kojący i wzmacniający skórę o lekkiej konsystencji) 40ml data ważności 30.09.2012 mam 2 szt.
1 szt rezerw dla elizabarbara
Vichy, Aqualia Antiox, New Skin Deoxidising Fresh Cure Kuracja antyoksydacyjna data ważności 30.09.2012 - leci do Aneta???
Vichy, Essentielles, Nettoyant Visage (Kremowa pianka do demakijażu) data ważności 30.09.2012
rezerw dla elizabarbara
La Roche Posay, Substiane Eyes (Krem przeciwzmarszczkowy pod oczy)data ważności 31.08.2012
Lancome, Virtuôse (Tusz długotrwale podkręcający) kod 40G800 oraz 40G702 (mam 2 szt.) kolor czarny tusze nowe nigdy nie otwierane
DOKŁADKA 21.06
DOKŁADKA 24.06.
Yves Saint Laurent – Love Collection – paletka roz/puder, w kartoniku, z welurkiem i nieuzywana gabeczka kod 7GB ubytek jakieś 5%
Estee Lauder, Platinum Illuminator All Over Powder (Puder rozświetlający) kod C36 ubytek to max 10% ale wydaje mi sie że nawet nie
Lancome, Poudre Elephant Teint Bronzer Powder Sun of India 01 Sunny Manorama kod ME0651
Edytowane przez cashmeree
Czas edycji: 2012-07-21 o 08:48
|
|
|