Vichy Norma Teint (Podkład do skóry z niedoskonałościami)

• 31 maja 2015 o 21:29
    Ukochany, jedyny, wybrany - od lat!
    Jak sprawić, by cera niedoskonała, za jednym podkładu muśnięciem, zmieniła się w oblicze doskonałości? Rozkochać się w Vichy Norma Teint - zaufać, powierzyć cerę tej trosce. Z niedoskonałościami większymi lub mniejszymi walczę od lat, o zgrozo! Z tym podkładem zaprzyjaźniłam się, gdy wiodłam jeszcze życie studenckie i walczyłam z intruzami na skórze. Dziś, jako niemalże 30-letnia kobieta, z niedoskonałościami nieco mniejszymi, wciąż oddaję swoją cerę pod opiekę Vichy Norma Teint. Czysta, MATOWA, doskonała skóra. I to przez wiele godzin! Nieważne, czy aura mroźna, czy upalnie słoneczna - wytrzymuje wszelkie niedogodności pogodowe. Producent obiecuje 8 godzin niezawodnego efektu, jako długoletnia testerka mogę śmiało pokusić się o stwierdzenie, że jest to nawet nieco dłużej! Owszem, jako posiadaczka bardziej niż bardzo tłustej cery, po kilku godzinach potrzebuję przypudrować nosek, jednakże podług innych podkładów (a przetestowałam ich naprawdę sporo!), żaden, naprawdę żaden nie zapewnił mi tak doskonałego efektu. Podkład Vichy nie przyczynia się do powstawania nowych wykwitów bądź zaskórników. Ba, powiedziałabym, że nawet je redukuje i leczy! To na pewno zasługa Zincadone A - składnika, który rozprawia się z niedoskonałościami wszelkimi paskudnymi. I za to go przede wszystkim uwielbiam! Dodatkowym atutem, dla mnie, jest SPF20 - jak dla mnie, wprost idealny na miejskie podróże latem i zimowe wojaże. Z kolei duży wybór kolorów, pozwolił znaleźć ten odpowiedni, najjaśniejszy, dla bladolicej. Vichy Norma Teint jestem wierna od lat. I słowo - będę na pewno dalej! Spróbujcie, przekonajcie się, może akurat skradnie Wasze serca i wszelkie niedoskonałości, przy okazji? :) Używam tego produktu od: minimum 5 lat Ilość zużytych opakowań: ok. 10
    mimozy
    19 kwietnia 2015 o 11:49
    najlepszy
    mam bardzo nierówny koloryt skóry, policzki czerwone, reszta skóry blada. długo szukałam idealnego podkładu, takiego który równo i szybko się rozprowadza, w dodatku nie jest bardzo drogi, no i dobrze się trzyma przez cały dzień w końcu znalazłam. bardzo polecam ten podkład. używam go już od roku i jestem bardzo zadowolona Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 6 dużych
  • 1 kwietnia 2015 o 0:58
    GENIALNY
    Super!!! Skutecznie maskuje wszystkie niedoskonałości skóry, wyrównuje koloryt skóry. Jest bardzo lekki i i wydajny. Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 27 marca 2015 o 9:03
    Podkład wspaniale rozprowadza się na skórze. Dokładnie kryje niedoskonałości i pozwala mi czuć się p
    Podkład wspaniale rozprowadza się na skórze, nie zostawia plam i doskonale dopasowuje się do typu urody. Dokładnie kryje niedoskonałości i pozwala mi czuć się pewnie i promiennie przez cały dzień! Dzięki niemu mogę robić wszystko, co chcę bez obawy, że ktoś zauważy moje niedoskonałości. To sprawia, że moja pewność siebie wzrasta a radość z każdego dnia jest coraz większa! Używam tego produktu od: zeszłego roku Ilość zużytych opakowań: 3 duże
  • 24 marca 2015 o 12:37
    super
    WItam, podkład jest bardzo wydajny i sprawdza się w 100%. Daje matowe wykończenie, utrzymuje się naprawde długo ponadto ukrywa niedoskonałości przy czym nie robi efektu maski. Nie ściera sie i nie robi plam. Napewno wróce do niego ponownie. Używam tego produktu od: 3 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 tubka