![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jesienny wszystkowątekwitam Na wymianę posiadam na razie kilka rzeczy, możliwe, że będą dokładki 1. Perfumy Naomi Campbell Cat Deluxe at Night, 12/15 ml 2. Próbka perfum Lagerfeld Femme 3 ml 3. Suplement diety, misie żelki z biotyną, połowa opakowania 3. Lakier do pokci kruchych Smart aznokci Cien nude , raz użyty 4. Odzywka do paznokci Vipera, kuracja po hybrydach, użyta 2 razy 5. Odżywka do paznGirl, użyta 2 razy 6. Adidasy skórzane Rieker, rozm. 39, stan dobrynie ma 6. Biała bluza Hello Kitty rozm. 32/34, ale wypada na większą, nowa bez metek 7. Depilator Braun , stan bdb dokładka 8. Sun Ozon Spf 30, matujący fluid przeciwsłoneczny , użyty 1 raz data ważności 06.2018 9.Balsam do opalania Avon spf 30 nowy 10. La Roche Posay spray przeciw błyszczeniu się skóry spf 50, 1 raz użyty 11. Błyszczyk do ust Sephora, kolor cukierkowy róż, sprawdzony kolor, na ręce 12. Koraliki błękitne+1 złoty kocia głowa, do zrobienia bransoletki, w ozdobnym woreczku 13. Sweter rozpinany Zara, czarny, ozdobne guziki, rozm.S, stan bdb 14. Spódniczka Reserved rozm.34, stan idalny 15. Sukienka z cieplejszego materiału, bordowa, Sinsay, rozm, 34, stan bdb 16. Rurki skinny H&M z miękkego materiału, przecierany czarny 27/30, stan idealny więcej w #24 Edytowane przez Sybil_ Czas edycji: 2017-09-29 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesienny wszystkowątek
Znajdziesz coś u mnie za:
1. Perfumy Naomi Campbell Cat Deluxe at Night, 12/15 ml 2. Próbka perfum Lagerfeld Femme 3 ml
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
może coś u mnie za adidasy?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Perfumy Naomi Campbell Cat Deluxe at Night, 12/15 ml
2. Próbka perfum Lagerfeld Femme 3 ml coś u mnie? ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
wymiary podam na koło środy
![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
podaje wymiary spódniczki:
szer. w pasie 36 cm szer. w biodrach 43 cm dł. 42 cm będziesz coś dokładać? może zrobimy większą wymiankę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- ok, poczekam na dokładkę, jakbyś miała coś jeszcze z zapachów to jestem otwarta na propozycje ![]() chciałam tylko jeszcze zapytać czy może do spódniczki dobrałabyś sobie coś innego, bo to mydło jest w zestawie i chyba jednak jako zestaw chciałabym wymienić.. ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś za żelki i Cat Deluxe?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
dobra, to też kcem
![]() ![]() chyba że jeszcze coś znajdziesz pod ladą ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za perfumy naomi?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1175191 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
spódniczkę i żel oddam chętnie, ale miniaturkę już mam w negocjacjach z dwoma innymi osobami, dobierzesz coś innego?
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ok, może być maska Phytokeratine
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ok, może być
![]() wyślij mi swój adres na pv ![]() chyba że jeszcze coś dokładasz.. ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś u mnie za:
1. Perfumy Naomi Campbell Cat Deluxe at Night, 12/15 ml
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej, niestety w wątku nic nie widzę, daj znać jak będziesz jakieś dokladki robić
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
hej, podoba mi sie spray la roche albo blyszczyk sephora, ale nie wiem jak je wyceniasz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Hej narazie nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
hej
![]() pas: 36 cm dlugosc 47-48 wymiary koszuli: rozmiar S od pachy do pachy:46 cm dlugosc:64cm (mierze te najbardziej wystajace punkty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- mam jeszcze drugą w paski czarne, pokazywac? ![]() ![]() Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2017-09-17 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic mi nie wpadło w oko
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
dokładka
1. Oryginalna torebka w koty , mieści format A4, nowa, raczej na inną torbę 2. Odżywka do paznokci Mavala , użyta 2-3 razy 3. Kolczyki koty, nowe 4. Książka B. Pawlikowska "Wyszłam z niemocy i depresji, Ty też możesz, stan bdb dokładka 5. Odlewka Versace Bright Crystal Absolu EDP ok. 3-4 ml 6. Odlewka Miss Dior Absolutely Blooming EDP ok 8 mlnie ma Edytowane przez Sybil_ Czas edycji: 2017-09-29 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
dzieki za zdjecia, nie spodziewalam sie, ze to az taki róz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Sukienke moge oddac za ksiazke Pawlikowskiej, za sweterek nic nie widze.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic mi się nie spodobało
![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.