|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
fanki fiorda wakacyjne porządki
WĄTEK NIEAKTUALNY
Witaj poniżej kilka zasad i lista Kosmetyki są czyste i zadbane, bez uszkodzeń (chyba, że o tym wyraźnie napiszę). Nie wystawiam produktów przeterminowanych i takich nie chcę. Wątek aktualizuję na bieżąco - wymienione rzeczy usuwam z listy. Przesyłka - tylko polecony, priorytet na życzenie Najchętniej przygarnę KLIK! TWARZ / CIAŁO
KOLOROWE
MINERAŁY
INNE
Zapraszam!
Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2011-04-26 o 17:31 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: fanki fiorda wakacyjne porządki
Może u mnie coś za:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Dove Therapy krem wygładzający? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351641
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
Hegron Gel Spray, żel do włosów w sprayu, ważny do 13.07.2011, zostało ok. 3/4 Galdrema, Cetaphil MD Dermoprotektor do skóry twarzy i całego ciała, ważny do czerwca 2011, użyty 3 razy, więc praktycznie cały Rossmann, Babydream Calendulacreme, krem z nagietkiem, ważny do lipca 2011, użyty 3 razy Ziaja orzeźwiająca woda do ciała o zapachu zielonej herbaty, ważna do czerwca 2010, zużycie widać na zdjęciu Ziaja Pro Program do pielęgnacji stóp, krem zmiękczający z kompleksem AHA, ważny do stycznia 2011, zostało ponad 3/4 Odpisz proszę w moim wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350064 |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
|
|
|
|
|
#8 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Zapraszam do mnie, może coś sobie upatrzysz
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() znajdziesz coś u mnie za: Isis Pharma, Glyco-A, peeling kosmetyczny z kwasem glikolowym, ważny do stycznia 2010, została połoRossmann, Babydream Calendulacreme, krem z nagietkiem, ważny do lipca 2011, użyty 3 razy Ziaja orzeźwiająca woda do ciała o zapachu zielonej herbaty, ważna do czerwca 2010, zużycie widać na zdjęciu Ziaja Pro Program do pielęgnacji stóp, krem zmiękczający z kompleksem AHA, ważny do stycznia 2011, zostało ponad 3/4
|
|
#10 | |||
|
Wtajemniczenie
|
z Twoich rzeczy interesowałyby mnie Tigi i Euphoria
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- [1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;1331967 2]Interesuje mnie filtr Avene do wrażliwych okolic twarzy. Proszę zajrzyj do mnie...[/QUOTE] Hm hm, zainteresowana byłabym kilkoma rzeczami nawet ![]() balsam po opalaniu Avene kojąco - nawilżający - nowy (200ml) kwas salicylowy (nowe, nieotwierane opakowanie lub odsypka - Mazidła) hydrolat różany (100ml - ZSK) Popatrz jeszcze raz na moje kosmetyki, może coś przypadnie Ci do gustu poza tym mam nieotwierany macerat z zielonej herbaty i mogę zrobić odlewkę olejku z pestek śliwki lub malin ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#11 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
... Olej śliwkowy mam (i to sporo), z malin też mam...
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Wtajemniczenie
|
U Ciebie podoba mi się Avene Cold Cream i balsam Moschino.
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- [1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;1332229 8]Spośród rzeczy, które zaoferowałaś w swoim wątku interesuje mnie tylko ten filtr do wrażliwych części twarzy. Macerat z zielonej herbaty niedawno zużyłam i na razie nie zdążyłam za nim zatęsknić ... Olej śliwkowy mam (i to sporo), z malin też mam...[/QUOTE]no to raczej się nie będzie opłacało ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#13 |
|
|
Mam pytanie
O pierwotne pojemności tych produktów, które mi się podobają, czyli :- Dove Therapy, Smooth Therapy, krem wygładzający bez spłukiwania, dopiero otwarty, użyty 3 razy, więc jest praktycznie cały - Avene, Haute Protection Creme Zones Sensibles SPF 50, krem z filtrem mineralnym do wrażliwych okolic, ważny do marca 2010, użyty 3 razy pod oczy, więc praktycznie cały - Ziaja orzeźwiająca woda do ciała o zapachu zielonej herbaty, ważna do czerwca 2010, zużycie widać na zdjęciu I pozwól mi przemyśleć sprawę wymianki, musiałabym się zastanowić
|
|
#14 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() krem wygładzający Dove: 200 ml krem Avene: 15 ml, to ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11308 wodę Ziai muszę sprawdzić w domu, ale podejrzewam, że butelka zmieści jakieś 200 ml Czekam na odzew
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Chętnie bym wypróbowała ten zestaw matriksowy: Martix Biolage, Fortifying Shampoo, ważny jeszcze co najmniej pół roku, zostało ok. 1/4 Matrix Biolage, Fortifying leave-In Treatment, odżywka w sprayu, ważna jeszcze co najmniej pół roku, zostało ok. 1/2 Znalazłabyś coś dla siebie? Zapraszam!
|
|
|
|
|
#21 |
|
|
Miiiiiiła Wizażanko
Przepraszam za długie Twoje oczekiwanie na moją odpowiedź Muszę zrezygnować z chęci na Twój kremik Avene Haute Protection Creme Zones Sensibles, ponieważ w ogóle nie znam tego kremiku i nie mam jak dorwać się do próbki aby się do niego przekonać, a nie chce brać w ciemno Naczytałam się recenzji w internecie, owszem, bardzo pozytywnych, ale nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że ten kremik to krem barwiący...? ![]() Chyba zrezygnuję też z chęci na wode orzeźwiającą Ziaja, bo - no muszę ze skruchą przyznać... zerknęłam wczoraj wieczorem do szuflady w mojej lodówce, bo przypomniałam sobie, że przecież mam "odpsikankę" mojego (35ml) perfum E. Arden Greeen Tea - którą odpsikałam sobie z oryginalnej butelki specjalnie w ramach wyrównania ml wymiankowych, do mojego atmizerka, zanim oddałam butelkę zapachu w wymiance..... i muszę to jakoś zużyć, nie ma bata Więc mgiełka o tej samej nucie zapachowej w sumie na razie nie jest mi potrzebna - muszę sobie sama nałożyć jakąś dyscyplinę w zużyciu tego co mam odpsikane i odłożone do używania ![]() ![]() Zostało moje zainteresowanie Twoim kremikiem wygładzającym Dove Therapy, Smooth Therapy, ale z kolei nie wiem czy poszłabyś na wymiankę tego kremu w zamian za mój krem Avene, dlatego tak długo się zastanawiałam Twój krem wygładzający prawie nowy, mój krem Avene jednak używany, więc jeśli zrezygnujesz z zainteresowania wymianką to wcale się nie pogniewam, a jesli nadal byś była Kobieto Miła zainteresowana, to prosiłabym wtedy abyś sobie coś do kremiku Avene dobrała z mojego wątku ![]() Uch..... się napisałam, że hej.... ![]() Pozdrawiam
|
|
#22 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki, ale z Twojego wątku podoba mi się tylko próbeczka Kenzo Amour... ![]() Itako! Ten kremik Avene moim zdaniem niczego nie tonuje ani nie koloryzuje, ale kolor ma różowy, może dlatego takie wrażenia na KWC... w każdym razie ja nie porównywałam na większej powierzchni ![]() Z tekstu o Ziai się uchachałam ale dobrze, że się zorientowałaś, ja też nie lubię podwojonych kosmetyków dlatego co do Twojego Avene zaczęłam się mocno zastanawiać, bo na KWC piszą, że kiepsko pachnie, a z nawilżających śmierdziuszków to mam akurat Cetaphil ![]() Więc... chyba jednak nie tym razem ![]() Pozdrawiam Cię cieplutko!
(o.o ) (> < ) Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2009-07-21 o 22:10 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Kici kici miau miau
|
znajdziesz cos za Matrix?
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Podobają mi sie u Ciebie:
# Bioderma Sensibio H2O płyn micelarny 250 ml, NIEOTWIERANY! # Ziaja masło kakaowe przyspieszacz opalania w sprayu, użyty 2 razy Baza pod cienie Artdeco - zachwalać nie trzeba, kupiona w czerwcu, użyta kilka razy Zajrzyj do mnie. Może coś znajdziesz dla siebie. |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Bioderma Sensibio H2O płyn micelarny 250 ml,?
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

... Olej śliwkowy mam (i to sporo), z malin też mam...

ja tez mam wiecej nowych rzeczy