![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię pudry, podkłady, róże, torszkę pielęgnacji
Kinga z nieba mi spadaś
![]() A więc u Ciebie interesuje mnie: Clinique: pore minimizer 15ml repairwear for face and eye 7ml Clinoque all about eyes 15ml zostało ok,12ml moisture surge extra 7ml miniatura błyszczyku color surge 08 clinique happy to be-miniatura Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
[quote=Buttercup]Witam
Mam na wymiankę: 1. Róz w kremie Dior So Cheek kolor 558 red so Fresh ubytek mały 5% 2. Podkład Shiseido Benefiance kolorek nr 12, została połowa 3. Błyszczyk Dior kolor488 Lychee Rose, błyszczyk w tubce pojemność 18 ml, zużyte ok 15% 3. Cienie Bourjois potrójne kolorek Bleu Prusse 51 zużycie znikome 4. Maybelline Pure Powder kolor 21 natural Beige, nieużywany 5. Podkład L'oreal True Match kolor C1 zużycie ok 40% 6. Paletka cieni Ruby Rose nr1 24 cienie prawie nieużywane 7. Puder Sypki Avon, kolorek najjaśniejszy, nowy nieuzywany 8. Puder prasowany Avon kolor porcelain nowy nieużywany 9. L'oreal Studia Line Hot Liss mleczko wygładzające do prostowania włosów, zużycie 5% 10. Maseczka drozdżowa Eris (ta zielona) zużycie ok 20% 11. L'oreal Happyderm krem do cery suchej i wrażliwe zużycie ok 5% 12. Iwostin Łagodny Tonik Kojąco Oczyszczający zużycie ok 30% 13. Balsam Celine Dion nowy Może Cię coś zainteresuje http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116836 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
12. Iwostin Łagodny Tonik Kojąco Oczyszczający zużycie ok 30%
4. Maybelline Pure Powder kolor 21 natural Beige, nieużywany znalazłabys coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=110530 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mcherub niestety nic
Falkka Dior krem capture firdt action (age-defense refining creme) tubka 3ml no ale niestety nie opłaca się wysłać jednej małej tubeczki ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś może z zamian za to ???
4. Maybelline Pure Powder kolor 21 natural Beige, nieużywany 5. Podkład L'oreal True Match kolor C1 zużycie ok 40% 7. Puder Sypki Avon, kolorek najjaśniejszy, nowy nieuzywany Mogę zrobić odlewkę np. z podkładu Loreal-Translucide, z wit.C kolorek jaśniutki-dla mnie zbyt jasny ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mariola
10) zegarek kwarcowy-Concorde-z wymiany-różowy ceferblat mogłays zrobić dokładniejsze zdjęcia?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Interesuja mnie roz Diora i blyszczyk, moze cos ci wpadnie w oko
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117610 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117652 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Do wieczora mam rezerwacje na moisture,repairwear,błysz czyk,-reszta wolna. masz zdięcia podkładu i różu? a all about to produkt-nie miniatura
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Kenzo
3.Rozowy sweterek firmy Calvin Klein- oryginalny,ucieta metka,ale jest wszywka na sweterku z logo,bardzo dobry gatunkowo,slicznie sie dopasowuje do sylwetki,szeroki kolnierz ktory mozna wywynac, bardzo efektowny gleboki dekolt- specjalnie by pod sweterek zalozyc jakis fajny topik,rozmiar S, mialam go raz na sobie ,rowniez raz 19.Rożowy sweterek Terranowa,rozmiar S,uzywany 4 razy. Te rzeczy wpadły mi w oko u Ciebie, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Kinga niestety narazie nie mam możliwości zrobienia zdjęć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Na moje oko to taki delikatny łososiowy róz, na KWC ten kolorek ma wiele ocen, przeczytaj tam Wizazanki mają chyba lepsze wyczucie koloru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hej;
znajdziesz u mnie cos za blyszczyk? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116804 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Zarezerwujesz dla mnie do jutra róż Diora i podkład Shiseido? a co ja mam dla ciebie-na razie bez błyszczyku i moisture-to może zwolnić się po 19
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
co z tego? głównie zależy mi na różu,ale musze zobaczyć kolor |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
czy ten sypki puderek avon, to ta wersja w okraglym opakowanku? jesli tak, to moze znajdziesz cos za niego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Kinga róż wstępnie jest zarezerwowany przez inną Wizażankę i zobaczymy co z tego wyjdzie ....
Ines-ka niestety nic .... Lelesiu tak to ten puder, wstępnie zarezerwowany przez Mariolę ememesiku interesowałyby mnie ozdoby do włosów, ale tak bez zdjęć cięzko wybrać oraz lakier do paznokci Maybelline Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Interesuje mnie: 5. Podkład L'oreal True Match kolor C1 zużycie ok 40% 6. Paletka cieni Ruby Rose nr1 24 cienie prawie nieużywane 7. Puder Sypki Avon, kolorek najjaśniejszy, nowy nieuzywany 8. Puder prasowany Avon kolor porcelain nowy nieużywany 9. L'oreal Studia Line Hot Liss mleczko wygładzające do prostowania włosów, zużycie 5% 11. L'oreal Happyderm krem do cery suchej i wrażliwe zużycie ok 5% Ten True Match to jasniutki kolorek, prawda? ![]() ![]() Znajdziesz coś u mnie? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
3. Błyszczyk Dior kolor488 Lychee Rose, błyszczyk w tubce pojemność 18 ml, zużyte ok 15%
4. Maybelline Pure Powder kolor 21 natural Beige, nieużywany 5. Podkład L'oreal True Match kolor C1 zużycie ok 40% 6. Paletka cieni Ruby Rose nr1 24 cienie prawie nieużywane wybierzesz cos u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.