![]() |
#1 |
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
wiosną - Chanel, Viktor&Rolf, Huda, Tarte, MAC, Colourpop, Nabla, EL, Too FacedF
W dobre ręce do oddania:
PERFUMY - Coco Mademoiselle EDP, Chanel 95/100ml, luźny korek, przesunęła się w nim wewnętrzna "obrączka" - Flowerbomb EDP, Viktor&Rolf, ok 25/50ml w limitowanym biało-srebrnym, nieprzezroczystym flakonie z 2013 roku - La Vie Est Belle EDP, Lancome, 25/50ml KOLORÓWKA - Estee Lauder Victoria Beckham Collection, Modern Mercury, bronzer rozświetlający, testowany - paleta cieni Tartelette, Tarte, ubytek może 1% - paleta 6 cieni Nabla ze sklepu MakeUp Sorbet, kolorystyka ułożona przez Alinę Rose, dedykowana dla dziennego, chłodnego makijażu dla oczu zielonych (kolory Nocturne, Atom, City woolf, Selfish, Tribeca, Fossil), ubytek może 3% - paleta cieni Sweet Peach, Too Faced, ubytek może 3% - paleta cieni Earthy Elements, Milani, ubytek testowy - matowe mini pomadki Huda Beauty, każda muśnięta na dłoni - kolory The Nude Edition - Girlfriend, Sugarmama, Crush - MAC, pomadka Sweet and Sour - MAC, pomadka Girl About Town - płynna matowa pomadka Super Stay Ink Maybelline (osławiona na YT, jeszcze nie dostępna w PL) kolory Seductress i Heroine - płynne pomadki Colourpop w kolorze Aquarius 2 - formuła Satin oraz Ultra Glossy, po 1 teście - Make Up For Ever, sztuczne rzęsy na pasku, wersja z długimi, "krzyżującymi się" rzęsami, wyglądającymi bardzo naturalnie, nr 132, nowe - lakier do paznokci Chanel, czerwień makowa Coquelicot, otwarty tydzień temu, 1 raz użyty - podkład Never Be Better, Hean, kryjąco-matujący, najjaśniejszy, użyty 3 razy PIELĘGNACJA: - masło do ciała Chocomania, The Body Shop, 200ml, nowe - szczoteczka do zębów z aplikatorem wybielającym Colgate Max White, zafoliowana - świeca do masażu Organique o zapachu wanilii i pomarańczy SZUKAM: - zapachy: Angel EDP, Muse, Sucree, Alien EDP, Addict, Flowerbomb Extreme, Lolita Midnight, Poison Girl, Black Opium - ciężkie słodziaki z charakterem - rewelacyjna pielęgnacja włosów (Davines, Kevin Murphy, Alterna, Organique ale i np. produkty Jantar Farmony, Anwen i tego rodzaju perełki). Skuszą mnie produkty na porost, odżywiające, wygładzające, nawilżające, cuda na końcówki itd - nowe tusze do rzęs - pomadka MAC w kolorze Flat Out Fabulous i większość z serii Viva Glam - puder Patricka Stara dla MAC - rozświetlacze i bronzery dla bladziocha (chętnie Hoola Lite i Milk Chocolate Soleil) - masła do ciała, olejki i żele pod prysznic o jadalnych, mocnych zapachach - gry, puzzle itd dla czterolatka, mogą być używane, ale w dobrym stanie
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2018-03-23 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosną - Chanel, Viktor&Rolf, Huda, Tarte, MAC, Colourpop, Nabla, EL, Too Faced
Coś za
- Super Stay Ink Maybelline Seductress - Colourpop w kolorze Aquarius 2 - świeca do masażu Organique o zapachu wanilii i pomarańczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: wiosną - Chanel, Viktor&Rolf, Huda, Tarte, MAC, Colourpop, Nabla, EL, Too Faced
Hej, może coś za LVEB?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
hej, zapytałabym o coco ale pewnie nic nie znajdziesz więc przynajmniej zapytam o LVEB
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
podobają mi się tylko zapachy , Coco oraz Lveb
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś za pomadki Maybelline?
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, podoba mi się u Ciebie co prawda jedna rzecz - paleta tarte, ale dla Ciebie to raczej mało korzystna wymiana (mój Rozświetlacz za Twoją paletę). Gdyby jednak Cię taka zamiana interesowała to daj znać. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Moze cosik u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
[1=1aff52106e28832772eb26d 52e896eeba3732702_61e7549 6a00a4;82358291]hej, zapytałabym o coco ale pewnie nic nie znajdziesz więc przynajmniej zapytam o LVEB ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- A kilka produktów nie-perfumeryjnych za LVEB? Podoba mi się Effaclar K i maseczka Aloes ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zależy co, choć większą ochotę mam na coco
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#11 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Dziękuję, ale nic.
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
a za coco nic juz nie dobierzesz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
wiosną - Chanel, Viktor&Rolf, Huda, Tarte, MAC, Colourpop, Nabla, EL, Too FacedF
Hej, coś u mnie za Tartelette?
Poza wątkiem mam 15ml Black Opium Nuit Blanche Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
może wypatrzysz coś u mnie za Panienkę? ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, ale nic mi się nie przyda.. tylko perfumki mi wpadły w oko, ale nie wiem czy chciałabyś któreś oddać
![]()
![]() |
#17 |
spin doctor
|
A czy byłabyś zainteresowana:
Allure edp(sprzed reformy) ok 60-65/100ml Lancome Hypnose edp 60/75ml My Burberry edp 50ml Poison Girl edt 65/100ml oddam 2 flaszki ![]() za Coco M? Odpisz, proszę tu, bo nie mam aktualnego wątku)
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2018-03-22 o 04:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Wstawiam fotki. Zapodziałam korek - bez korka nie weźmiesz?
I może coś jeszcze Ci się u mnie podoba? Bo u Ciebie same fajne rzeczy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Upatrzysz cos w moich watkach? Wpadlo mi w oko kilka rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mi nawet pasuje, tylko zaczekajmy do wieczora muszę sprawdzić czy komus nie podarowałam maseczki
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Coco M.
![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś u mnie za Sweet Peach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
czyli Endżi
|
[1=1aff52106e28832772eb26d 52e896eeba3732702_61e7549 6a00a4;82361006]a za coco nic juz nie dobierzesz ?[/QUOTE] Te 4 rzeczy to wszystko.
Cytat:
/edit/ Ok, widze fotke, to wersja Nuit Blanche, tak? Sprawdzę dziś tę wersję w perfumerii i na pewno się odezwę ![]() Podoba mi się kilka zapachów, muszę się zastanowić. ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- [/COLOR][1=f315cba03d2146a3793d6a2 e625ff884db25ad98_5e9f7b3 28a2cf;82361601]Hej! Moze chcialabys Black Orchid EDT za CM?[/QUOTE] Kurczę, szkoda, że to nie EDP. Postaram się dziś przetestować wersję EDT w Douglasie i dam znać. Cytat:
Cytat:
![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2018-03-22 o 10:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, czy znajdziesz coś u mnie za Chocolovers i paletkę Nabli?
![]() |
#26 | ||
czyli Endżi
|
Świeca malinowa i wiśniowa za La Vie Est Belle?
Spodobał mi się Matte Shaker, mała odżywka do rzęs i ewentualnie stanik sportowy. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
Chciałabym Flowerbomb Extreme, Lolitę Midnight, Angel Muse i Angel EDP.... ![]() ![]() Muszę się z tym przespać... ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że to jednak trochę dużo. Za Coco mogłabym oddać rzeczy powyżej jej wartości ale za lveb już mniej chętnie
![]() No nic może innym razem się uda ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
paleta cieni Tartelette, Tarte
paleta cieni Sweet Peach, Too Faced Coś u mnie? ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Jasne, myśl na spokojnie
![]() Wszystkie kombinacje z zapachów w wątku oczywiście wchodzą w grę ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie La Vie, maslo TBS i pomadki MAC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.