![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
MARZEC: Becca, Hourglass, MAC, Tarte, Viseart, Chloe, Shalimar i inneWitam na moim straganiku! *wysokopółkowa![]() Jako nowa wizażanka nie mam najmniejszego problemu z wysyłaniem jako pierwsza. ![]() KOLORÓWKA --> Tarte tartelette tease - ubytek niewielki --> MAC pressed pigment Prim and Proper (chyba limitka to była) - użyty kilka razy *drogeryjna: --> My Secret face illuminator powder Princess Dream - ubytek niezauważalny --> Yves Rocher róże Couleur Vegetale: 03. Bois de Rose, 05. Rose Hortensia, 09. Rose Cannelle - wszystkie tylko swatchowane --> cienie Glamshop, użyte max. 2 razy albo tylko swatch: Szmaragdy, Mokry Bąbelek, Czerwona Trawka, Dzika Malina, Miodowy, Amarantus, Metaliczna Fuksja --> cienie INGLOT + paletka Freedom System - 102, 363, 358 --> Lovely Classic Nail Polish 407 - nowy, nieotwierany PERFUMY Flakony:Byredo Bibliotheque - 35/100 ml The Different Company After Midnight - 40/90 ml Armani Code EDT Woman unikat, pierwsza wersja z kwiatami z 2007 roku - 35/75 ml Odlewki: Ambre Royal Ormonde Jayne 5 ml Cuir Noir Armani 5 ml Rose 31 Le Labo Sunda 01 ODIN 5 ml Petrana 04 ODIN 5 ml WISHLISTA --> pielęgnacja ciała: Ministerstwo Dobrego Mydła, Purite, Rituals --> szminki MAC, Nars, Charlotte Tilbury --> perfumy: Versace Crystal Noir, Herba Fresca AA, California Reverie VC&A, Athalia PdM, Safanad PdM, BR540 MFK --> zawsze chętnie przyjmę sample i odlewki niszowych perfum Edytowane przez mandalina_ Czas edycji: 2020-04-07 o 00:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
F • R • I • E • N • D • S
|
Dot.: MARZEC: Becca, Hourglass, MAC, Tarte, Viseart, Chloe, Shalimar i inne
Hej, coś u mnie za
MAC Mineralize Skinfinish light puder? ![]()
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
hej, coś u mnie za :
--> zestaw: kilka kulek do kąpieli, cukrowo-solny peeling i balsam do ciała Douglas Home Spa Beauty of Hawaii - nowy, zapakowany na prezent --> 7 kulek do kąpieli zapakowanych na prezent Douglas ? ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- wrzuciłabyś zdjęcie tych zestawów ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za wszystkie pędzle oraz
Resibo olejek do demakijażu - zużycie 30% Rituals The Ritual of Sakura olejek pod prysznic - użyty raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Hourglass i Rituals olejek pod prysznic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej, u Ciebie podoba mi się
Diesel Loverdose 20/30 ml kartonik Ale wiadomo, że to za dużo za ELDO. Poza wątkiem mam jeszcze sporo odlewek, może coś znajdziesz: Bvlgari Splendida Magnolia Sensuel Rochas Mademoiselle Rochas Michael Kors Midnight Shimmer Good Girl Nobile 1942 La Danza delle Libellule Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchidee Vanille Pojemności są widoczne tutaj: https://www.fragrantica.pl/board/vie...138485#p138485 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Code U mam narazie w negocjacjach. Czekam na odpowiedź. Dam znać...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Za flakony nic nie wypatrzyłam, wpadł mi w oko za to MAC korektor Pro Longwear NC15 - jeśli chciałabyś go wymienić na próbki/odlewki, to daj znać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
hej za Rituals , wzielabym odlewke Tralala, i te malenka Forda
![]() Pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wieczne Kutango
|
Podoba mi się olejek Rituals i Loverdose
![]() ---------- Dopisano o 02:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Juliette Has A Gun Citizen Queen mogłabym ale prawdopodobnie wyleci dalej tzn. negocjuje z inną wizażanką Jessica Simpson Fancy L'Ange Noir Givenchy NARS, Blush, Orgasm MAC All Fired Up? Cos z tego na pewno
![]() ![]() 04.12.13 Ostrzyknięcie ust ![]() ![]() Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2018-03-09 o 01:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za puder mac/ róż hourglass?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hej, niestety nic nie znalazłam.
Może masz coś "pod lada"? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej,
czy znajdziesz coś u mnie za: --> Tarte tartelette tease - ubytek niewielki?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś za olejek Resibo, odlewkę Gucci, pomadkę i korektor MAC, oraz puder Becca?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Tak na szybko
![]() ![]() --> Figs&Rouge MATTIFYING EMULSION MT+ SHEER - użyta raz --> BECCA Soft Light Blurring Powder Pink Haze - ubytek 1/3 --> MAC Mineralize Skinfinish light puder - użyty raptem kilka razy --> Estee Lauder Perfecting Loose Powder translucent - ubytek 1/5 --> Laura Mercier Secret Brightening Powder - została połowa --> MAC korektor Pro Longwear NC15 - połowa --> Hourglass Ambient Lighting Blush Mood Exposure - użyty kilka razy --> Tarte tartelette tease - ubytek niewielki --> Viseart Petit Pro - użyta raz --> szminka MAC Vegas Volt - użyta kilka razy --> My Secret face illuminator powder Princess Dream - ubytek niezauważalny --> cienie Glamshop, użyte max. 2 razy albo tylko swatch: Szmaragdy, Mokry Bąbelek, Czerwona Trawka, Dzika Malina, Miodowy, Amarantus, Metaliczna Fuksja --> cienie INGLOT + paletka Freedom System - 102, 363, 358 --> Diesel Loverdose 20/30 ml kartonik --> Guerlain Shalimar edp ok. 80/90 ml kartonik Odlewki: --> Montale Dark Purple 5/10 ml --> Montale Sweet Oriental Dream 4 ml --> Montale Blue Amber 4 ml --> Penhaligon's Tralala UNIKAT 8/10 ml |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Hej
Montale nie lubie , Dune mam , mozesz wymienic inne odlewki ? Pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
W zamian za Ministerstwo Dobrego Mydła: Szafran -> Glamshop – szmaragdy + czerwona trawka + amarantus. Co myślisz? Nic innego nie widzę dla siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Hmmm, no czy pomadke oddam tego jeszcze nie wiem, ale tylko to u mnie widzisz? Bo mi podobaja sie te rzeczy
![]() --> MAC Mineralize Skinfinish light puder - użyty raptem kilka razy --> Estee Lauder Perfecting Loose Powder translucent - ubytek 1/5 --> MAC korektor Pro Longwear NC15 - połowa --> Hourglass Ambient Lighting Blush Mood Exposure - użyty kilka razy --> Viseart Petit Pro - użyta raz --> Dior Dune 4/5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
perfumove love
|
EL BG to, sądząc po wyglądzie butelki, TAKIE.
Hyhyh, no widzisz, a mnie z kolei z twojej listy Chloe zakręciła najbardziej. Szkoda, że nie chcesz Muglera, bo oddałabym za samo Chloe. Raczej nic nie wybiorę więcej, już Diesel to tak trochę na siłę... A może zamierzasz niebawem dorzucić do wątku jakieś pomadki MACa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
jaki puder ma kod?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Pomysle nad Twoja propozycja do konca weekendu ![]() A czy Dark Purple masz odlewke ze swojego flakonika? Edytowane przez f315cba03d2146a3793d6a2e625ff884db25ad98_5e9f7b328a2cf Czas edycji: 2018-03-09 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.