![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Styczeń u SZARADY - perfumy, kosmetyki, ubrania, buty
WĄTEK NIEAKTUALNY
Bardzo proszę, piszcie co Was u mnie interesuje. Nie bardzo wiem, jak reagować na zapytania "coś u mnie?" Osoby z małą ilością przekupek (lub z negatywami) mogą zostać poproszone o wysłanie swojej przesyłki jako pierwsze. Raczej nie wymieniam się na pojedyncze drobiazgi o znikomej wartości, bo koszty przesyłki nie uczynią takiej wymiany korzystną... dla żadnej ze stron. SZUKAM (między innymi): - 212 Sexy C. Herrera - Classique Intense - Montale Roses Elixir - Very Irresistible EDT - Prada Candy - Prada Candy Sugar Pop - Lacoste Pour Femme Wymieniam się raczej flakony za flakony, odlewki za odlewki. Perfumy - flaszki: NEW! Lacoste Touch of Pink 90 ml. bez kilku psików - White Musk Libertine The Body Shop - 30 ml. kilka razy psiknięte. Podobny do Prada Candy Kiss. Wycofany, już unikat. - Malaia Hollister - 15 ml. psiknięte kilka razy. Plażowy, wakacyjny zapach z nutami bazylii, lawendy i wanilii. - Toni Gard My Honey - travel spray o początkowej pojemności 15 ml. Śliczny lekki zapach na lato - Allure Chanel EDT - początkowa pojemność 100 ml., zostało jak na zdjęciu - Turquoise Summer Escada - początkowa pojemność 100 ml., zostało jak na zdjęciu Odlewki: - Rochas Mademoiselle Rochas - odlewka, pojemność wyjściowa 10 ml., zostało tyle, ile na zdjęciu. Kosmetyki: - Andrew Barton Full-on Volume odżywka do włosów dodająca objętości. 250 ml. Użyta 2 - 3 razy. - Sephora róż odcień So shy! no. 02. Użyty kilka razy. - Cień Sephora odcień no. 223 Hippie Girl, użyty ze 2 razy. - Cień Sephora odcień Winner Takes All no. 4, tylko maźnięty - Nyx cień HS83 LOADED, tylko maźnięty - Eveline skoncentrowane serum do rzęs 3 w 1, Advance Volumiere, użyte 2 razy - Syoss, Root Retoucher spray maskujący odrosty Jasny Blond. Użyty raz - Bielenda Carbo Detox żel węglowy do mycia twarzy. Mały ubytek, jak na zdjęciu. - Loreal Magic Retouch Jasny Złocisty Blond - spray do błyskawicznego retuszu odrostów, użyty raz - Madame Butterfly olejek arganowy użyty raz - Yves Rocher kosmetyczka z pędzlami, nieużywane Kosmetyki chętnie wymienię na jakieś fajne żele pod prysznic, balsamy do ciała. Tu preferuję większe wymiany, bo jeden za jeden jest po prostu niewarte kosztów przesyłki. Kolorówki raczej nie chcę. Ciuchy, buty i akcesoria: - Torebka Aldo szanelka pikowana. W niespotykanym granatowym kolorze. Średnia wielkość. Wymiary: szerokość - ok. 27 cm., wysokość - ok. 22 cm. Ma dwoje uszu, które są ozdobione złotymi łańcuchami i dopinany pasek, dzięki któremu można ją nosić jako listonoszkę. Jak nowa, ubrałam ją może dwa razy. - Sandałki-japonki John Baner Jeanswear z przepięknymi kamykami. Rozmiar 37, raz nałożone. - Eleganckie japonki Bassano, rozmiar 37. Założone kilka razy. - Sukienka Asos rozmiar 36, mała czarna z koronkową górą, bardzo zgrabna. Nienoszona, ale bez metek - Żakiet w zeberkę, modny wzór, czarno-beżowy H&M rozmiar 36, nowiutki, z metką. Rękawy 3/4. Edytowane przez Szarada Czas edycji: 2019-07-07 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń u SZARADY - perfumy, kosmetyki, ubrania, buty
zdjęcia
Edytowane przez Szarada Czas edycji: 2019-06-04 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś za Signorina?
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Hej, może dolozylabys ten cień do brwi IsaDora? ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Ten róż Laury też mi się podoba, ale to pewnie już za dużo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- The One Desire Dolce & Gabbana około 30/75 ml. - Signorina EDP Ferragamo, 20 ml. "bączek", ubytek kilka psików ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To jestem chętna na wymianę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za The One lub Signorinę, albo oba te zapachy?
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za :
- Truth Calvin Klein 50 ml. psiknięte 3 razy, z pudelkiem. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
- Torebka Aldo szanelka pikowana w kolorze granatowym - Soraya serum do ciała Body Diet 24 Antycellulit i Wyszczuplanie 200 ml., dwie tuby, całkowicie nowe, nieużywane. - Andrew Barton Full-on Volume odżywka do włosów dodająca objętości. 250 ml. Użyta 2 - 3 razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej, w wątku nic dla siebie nie znalazlam, chyba że chciałabyś wymienić coś z fragry
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam dokładkę, jakby co.
![]()
![]() |
#13 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej,hej
![]()
![]() |
#15 |
|
Hej, Escady już nie mam w wątku, zapomniałam usunąć. Czy coś innego znajdziesz?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ok, mogę wymienić Rose Oud i So Elixir Purple za sukienkę w kwiaty. Zapraszam na priv.
![]()
![]() |
#17 |
|
Z żelem pod prysznic bananowym i Starej Mydlarni wyprzedziła Cię inna Wizażanka, Honey i truskawkowy YR jak najbardziej mogę oddać, tylko musiałabyś coś jeszcze dobrać.
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Moim nosem to jest raczej kwiatowiec, niż cytrusy. A może przydałby Ci się balsam do ciała palmersa masło shea nowy balsam do ciała starej mydlarni pomelo lub brązowy cukier? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Mogę oddać te 4 kosmetyki: TBS Honey żel pod prysznic, żel truskawkowy YR, balsam palmers, balsam SM. Tak, ten brązowy cukier jest słoodki. Ewentualnie, jeśli spojrzysz na moją skromną półeczkę na fragrze, może chciałabyś jakąś odlewkę ( mam jeszcze 10 ml. atomki szklane)? ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- https://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6961/
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dokładka Eros Versace
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dokładka Gucci Guilty
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś za gutka?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nowości!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Hej, może coś za Allure ode mnie?
To mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1263424 Podoba mi się tez bardO torebka... pamietam, ze byłas kiedyś zaintrrrswoana moja torebka ( czarna Zara ze złota klamra)- ja jej praktycznie nie nosiłam... wiec jeśli byłabyś zaintetrsiwana wymiana na Nia to chetnie zrobię zdjęcia i wstawię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Hej, jutro zrobię zdjęcia torebki i wstawię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Hej, przepraszam ze dopiero pisze ... miałam zamieszanie ... niestety muszę wycofać się z propozycji torebki - obejrzałam ja i ma kilka pęknięć / przetarć na pasku wiec za prokrycznie nowa nie będę Ci jej proponować
![]() Się opłaca ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kilka nowości perfumowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
spin doctor
|
Może chcesz Light Blue 40/50 ml za Si Passione? Odpisz tu, bo nie mam watku
![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dokładka!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dokładka - Cesarzowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.