![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moja pierwsza wymianka FLOWERBOMB THICKER FULLER
Mam do wymiany:
Flowerbomb Victor&Rolf - 30ml, zużycie widoczne na zdjęciu, oryginalny kartonik Thicker Fuller Hair - odżywka do włosów cienkich i deliktanych, zużycie mam nadzieje widoczne na zdjęciu nieaktualne - dla olik04 Wymienię na coś o podobnej wartości, szczególnie interesuje mnie Dune Sun, kosmetyki do pielęgnacji włosów cienkich i delikatnych, JOICO, MATRIX, naturalne kosmetyki do cery młodej, mieszanej, kosmetyki apteczne, najabrdziej SVR XERIAL GOMMANT peeling i Lysanel Active Można mnie oczywiście kusić innymi kosmetykami ![]() UWAGA - EDYCJA Uprzejmie informuje, ze DUNE SUN juz nieaktualne, wlasnie leza sobie nowiutkie na szafce ![]() ![]() Edytowane przez balitagscarlet Czas edycji: 2007-06-24 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja pierwsza wymianka
Rezerwuję Flowerbomba, zaraz napizse co mam
![]() - nowa maskara - Eyelashcolor Gloss z najnowszego makijażu Givenchy w kolorze zielonym, wczoraj dostałam, mam paragon z sobotnia datą Mira Bai Chopard- 50ml /25 ml Arden Beauty30ml - brak kilku psikow Nina Nina Ricci 30 ml- brak kilku psików Pola Elizejskie 30 ml / 20 ml Celine Oriental Summer 50 ml / 25 ml Dianthus Etro 100 ml/ 90 ml Hypnotic Poison - 30 ml- brak kilku psikow Mgiełka do ciała - Gloria Cacharel- pojemność 100 ml, niewielki ubytek Oprócz tego 2 pelatki cieni Chanel szampony Kerastase
![]() wróciłam ![]() Edytowane przez geonia Czas edycji: 2007-05-16 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
a może guccii EDP pojemność 30Ml z ubytkiem maksymalnie 3ml?
albo bronzer make up forever oto link do niego http://www.sephora.com/browse/produc...ategoryId=4028 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
A może 30ml Lolity EDP( jest kartonik)
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja pierwsza wymianka FLOWERBOMB THICKER FULLER
a mnie interesuje
Thicker Fuller Hair - odżywka do włosów cienkich i deliktanych, zużycie mam nadzieje widoczne na zdjęciu może coś znajdziesz u mnie ?
![]() |
#10 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Intersuja mnei obie rzeczy.
Moge zaproponowac Agenta Provocateur ok.40 ml Crystal Noire ok.17 ml Individuelle Mont Blanc ok.35ml Chanel 5 perfumy do wlosow nowe, jeszcze w folii 35 ml roz MAC strada matte nowy, raz testowany olejek Decleor ylang-ylang 1/2 okpakowania REACT dr. Eris lightkrem nowy, w folii 15 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
A może interesuje Cię Le Feu Light?
Za Flowerbomb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Jestem zainteresowna Flower&bomb
![]() http://www.wizaz.pl/forum/forumdispl...=10&order=desc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
MOże cos ode mnie?
![]() Ardenbeauty E. Arden 30 ml bez paru psików Experiences Priscilla Presley 14/15 ml 10 ml ghost deep night (miniatura) In Black del Pozo 90/100 ml Absolu Rochas 25/30 ml Amarige Givenchy 30 ml + balsam Ocean Dream (Giorgio Beverly Hills) 50 ml
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a u mnie ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-05-18 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Witaj!!!
Jestem bardzo zainteresowana obydwoma produktami ![]() ![]() ![]() Zapraszam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176816 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
flowerbomb? niewiele mam w watku ale pisz co bys chciala z pod ziemi wydobede !!
![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny niestety nie znalazłam u was nic dla siebie
![]() Właściwie teraz jedyne z perfum, na których mi zależy to Dune Sun. Natomiast Flowerbomb mogę wymienić nie tylko na perfumy, tak jak napisałam wchodzą w grę również produkty do włosów i inne (oczywiście najbardziej te przeze mnie wymienione ![]() Zainteresowały mnie też wczoraj cienie Loreal Holographic i pomadka Glam Shine nr 219, jakby któraś z was miała na wymiankę byłoby super ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
to jest ta pianka:
http://img116.imageshack.us/img116/2...ka250mlds8.jpg jaka pojemnosc moglabym za to uzyskac?
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Zainteresowały mnie też wczoraj cienie Loreal Holographic i pomadka Glam Shine nr 219, jakby któraś z was miała na wymiankę byłoby super
![]() Pozdrawiam ![]() Ja moge oddac mnostwo rzeczy z watku jesli cos Ci sie tam spodoba a mam w nim min. turkusowy cien L'oreal Holographic - pieknie sie komponowal z cytrynowym, ktory kiedys tez mialam ![]() Poza watkiem mam: cienie tylko wyprobowane testery Givenchy kolory:14 Fashion Fuchsia, 15 Rouge Vip, 04 Backstage Coral Chanel 23 Sphinx -sredni braz mieniacy delikatnie na zloto z mnostwem delikatnych drobinek pomadka (tylko sprobowana na reku, koncowka delikatnie przygnieciona od zatyczki) Lancome Juicy Wear kolor Spicy Cinnamon przygaszony cielisty roz blyszczyk Heleny Rubinstein 41/40 - z jednej strony czerwien z drugiej bialy z mnostwem drobinek - uzyty tylko w Sylwester |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Skoro nie wykluczasz wymiany Flowerbomb'ki na nie-zapach, to może zajrzyj do mojego kramiku; poza Amorkiem, którego juz posiadasz, mam tam parę innych drobiazgów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie flowerbomb, zajrzyj do mnie
![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
hmm a odlewka miss dior cherie
![]()
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Dziewczyny przepraszam, ze dopiero teraz pisze, ale mam straszny mlyn
![]() homyku Troszke zrozumienia, bo nie kazdy ma czas zeby 24 godziny na dobe monitorowac sytuacje na Wizazu. Spodobaly mi sie u Ciebie: * profesjonalny pojedynczy cień Inglot w kolorze zielonym Matrix 837, zawiera Lipexel Luffa Cylindrica (seed) Oil, który zapobiega wysuszaniu skóry przez niektóre składniki pudrów, róży i cieni, przywracając jej naturalny film lipidowy; również tylko muśnięty. * kredka do oczu Yves Rocher w kolorze bleu pacifique 007; pochodzi z wymianki, używana ale na pewno 3/4 pozostały. Jesli to mozliwe prosilabym o zdjecie ![]() Cytat:
![]() Poza watkiem mam: cienie tylko wyprobowane testery Givenchy kolory:14 Fashion Fuchsia, 15 Rouge Vip, 04 Backstage Coral Chanel 23 Sphinx -sredni braz mieniacy delikatnie na zloto z mnostwem delikatnych drobinek pomadka (tylko sprobowana na reku, koncowka delikatnie przygnieciona od zatyczki) Lancome Juicy Wear kolor Spicy Cinnamon przygaszony cielisty roz blyszczyk Heleny Rubinstein 41/40 - z jednej strony czerwien z drugiej bialy z mnostwem drobinek - uzyty tylko w Sylwester[/QUOTE] Zainteresowalo mnie u Ciebie kilka rzeczy, ale jesli pozwolisz wstrzymam sie jeszcze z decyzja, bo bardzo zalezy mi na wymienionych na poczatku watku rzeczach. figg, lalicjo, aniu dziekuje za odiwedzenie mojego watku, ale niestety nie znalazlam nic dla siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.