|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mój 1 kramik wymiankowy :) Maybelline-dokładki
To mój 1 kramik wymiankowy.. więc proszę o cierpliwość.
![]() Rzeczy tu wystawione są to produkty które już nie potrzebuję, albo kupiłam pod wpływem chwili a potem okazało się że jednak to nie to.. Chętnie więc się ich "pozbędę" wymieniając na inną atrakcyjną dla mnie rzecz. Nie które oddam łatwo inne niechętnie ale wszelkie propozycje wymiany rozpatrzę ![]() A do wymiany mam: 1.WAX- odżywcza maseczka do włosów ciemnych ; firma Richards & Appelby Ltd ;opakowanie pierwotnie było 200g +20% gratis. Zużycie jest ok. 1/4-1/3 opakowania Informacja dla blondynek-użyłam 2 czy 3 razy Wa i włosy mi nie ściemniały więc jest to maska uniwersalna(!) 2.Lakier do paznokci Bahia; firmy Oriflame- kolor: Paradise Rose ; użyłam go 1 raz więc ubytek to tylko 1 mm z buteleczki (kolor mi jednak nie pasuję..jednak to nie dla mnie) 3.Podkład Dream Matte Mousse ; Firma Maybelline -kolor CAMEO (czyli jasny beż w odcieniu różowawym) ; Zużycie- raz wzięłam na palec (podkład kupiłam na allegro od znajomego i sprawdzonego sprzedawcy-oryginalny) zmieniła mi się cera.. teraz jest taka w sumie sucha a to ine jest podkład do suchej cery ![]() 4.Cień do powiek; firma JOKO, seria Virtual Shine Star , kolor-061 czyli ciepły ciemny brąz środek gwiazdki to jasny złotawy brąz... ani razu nie uzyty..oddaje bo mama mi go kupiła ale pomylila numery i kupila nie ten kolor..ja wole granaty i zielenie a nie brązy ..ale znam te cienie i są dobrej jakości ..jak wiele produktów JOKO 5.Blyszczyk; Firmy INFINITY; seria Care & bright ; kolor 106 -jasny perłowy różo-beż; Użyty kilkakrotnie (5-8?)..oddaje bo to jednak nie mój kolor.Wole ciemniejsze róże Kolor ten mi się podoba ale jest dla mnie za blady. Ładnie kryje.. 6.Krem do twarzy, firma ZIAJA, oliwkowy (lekka formuła) , zużycie : zostalo 1/4 opakowania (idealnie na spróbowanie czy odpowiada) ...oddaje bo już mi się znudził.Po prostu.. 7.Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki; firma EVELINE COSMETICS; Trudno mierzyć ile zostało-około 1/4 opakowania...oddaje bo mama mi kupiła ale już go nie używam.. schudłam ostatnio i nie potrzebuje.. Polecam na spróbowanie czy komuś odpowiada.. [/list] 8.Odżywka do rzęs "Clear mascara", Firmy Constance Caroll , Z keratyną , Zużycie 1/5 ..oddaje bo jej nie używam-nie jest mi potrzebna.. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18771 9.Cień do powiek w "słoiczku" , Firma Vollare Cosmetics , kolor ciepły-ciemny brąz z miedzianymi drobinkami , Użyty raz.. 10. Owocowy krem do depilacji , Firma Tatiana Effective, z Ekstraktem z Aloe Vera i d-pantheonem, opakowanie ma 150 ml. , Użyta 2 razy.... przyzwyczaiłam się do innego sposobu depilacji.. ale krem skuteczny. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16081 Próbeczki: *Wody perfumowanej - Ange ou demon , GIVENCHY *Serum energetyzujące "ENERGYprovokeS, 25+, Dr. Irena Eris *Ekskluzywny krem na noc RE_LIPID , cera sucha i b.sucha ,DAX COSMETICS próbeczki dołożę do wymianki A chętnie to oddam za: -błyszczyki -podkład -balsam do Ciała - pudry...rozświetlacze itd. -maskę do rąk i paznokci ZIAJI -peelengi do twarzy ... i inne sugestie.. POLECAM SERDECZNIE. ![]() !!!NA pytania o rzeczy przeze mnie wystawione odpisuję w swoim wątku. Nieaktualne Dokładki
"Na żadnym zegarze świata nie znajdziesz wskazówek jak żyć" Lem Bo Kobieta zmienną jest.. ![]() Uzalezniona???....... Oczywiscie........ od FORUM na wizaz.pl Edytowane przez 1Kobietka Czas edycji: 2007-10-03 o 22:47 Powód: dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mój 1 kramik wymiankowy :) Maybelline, WAX itd.
cos u mnie za:
WAX- odżywcza maseczka do włosów ciemnych ; firma Richards & Appelby Ltd ; opakowanie pierwotnie było 200g +20% gratis. Zużycie jest ok. 1/4-1/3 opakowania ?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie wax. Poza wątkiem mam błyszczyk NYC. Link do wątku - w podpisie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witaj podoba mi sie u Ciebie:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
U Ciebie interesuje mnie :Żel-peeling Nivea do codziennego mycia twarzy- zyżycie na zdjęciu .. I jeszcze Żel pod prysznic Avon Naturals Jeżyna i Wanilia- zużycie minimalne, raz go użyłam.. może być ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
mi pasuje. zaraz zalacze ci jeszcze zuzycie tej nivei.
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
tu jest link do KWC:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14812 a zuzycie jest mniej wiecej takie jak na zdjeciu. To co wymiana?
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Niestety.. nic nie znajduję
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Niestety WAX u mnie już poszedł ale może zamianka za samo serum??
![]() W twoim wątku podobają mi się ... -maseczka energetyzująca -Olay - Complete Care Multi-Radiance Rozświetlająco-nawilżający krem na dzień no i oczywiście Co ty na to? ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Up
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
hej
![]() u Ciebie podoba mi sie: Owocowy krem do depilacji , Firma Tatiana Effective, z Ekstraktem z Aloe Vera i d-pantheonem, opakowanie ma 150 ml. , Użyta 2 razy.... przyzwyczaiłam się do innego sposobu depilacji.. ale krem skuteczny.
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
A czy pasowalaby Ci wymianka
moje 2 cienie za Twoj kreim do depilacji i probka Wody perfumowanej - Ange ou demon , GIVENCHY
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Ok. Pasuje mi ... To tranzakcja dokonana?!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.