![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Kosmetyki przeciw trądzikowe i nie tylko! Avene,Dermedic,La Roche Posay,sporo próbek!
1. La Roche Posay - puder Unifiance kolor 03 Beige Lumiere ważność 04/08 2 razy użyty. Kolor pasuje do większości karnacji, to taki ciepły beż.
UNIFIANCE puder prasowany - technologia cienkiej warstwy LISSAGE OPTIQUE. Przeznaczony do każdego typu cery. Trwale matuje i ujednolica skórę przez 6 godzin. Tolerancja testowana u osób ze skórą trądzikową, atopową, wrażliwą, tłustą. Zawiera filtr anty-UVA SPF 10. Właściwości Puder utrwala i ujednolica makijaż. Nie przesusza skóry. Nie powoduje powstawania zaskórników. Bez środków zapachowych. Trwale matuje i ujednolica skórę przez 8 godzin. Tolerancja testowana u osób ze skórą trądzikową i atopową. Sprawia, że skóra staje się gładka i aksamitna w dotyku. Daje uczucie komfortu. Wymieniony 2. Avene Hydrance Optimale Riche KREM NAWILŻAJĄCY DO SKÓRY WRAŻLIWEJ LUB B. SUCHEJ, 4 miniaturki po 5 ml, nowe. Krem przywraca i zapewia trwałe nawilżanie skóry wrażliwej,dzięki współdziałaniu głównych składników aktywnych. Lipo-mucyno-podobna, składnik który naśladuje elementy składowe filmu łzowego, umożliwia stałe wnikanie czynników nawilżających i wody termalej Avene o właściwościach kojących i łagodzących. Biocymetyna rekonstruuje skuteczną barierę przeciw odwodnieniu. 3. DERMEDIC Normativ normalizujący krem matujący, zostało 80 - 90 % Normalizujący krem o działaniu przeciwzapalnym zapobiega powstawaniu niedoskonałości skóry. Reguluje procesy nadmiernego rogowacenia naskórka, które są główną przyczyną tworzenia wykwitów na skórze. Systematyczne stosowanie kremu ogranicza namnażanie drożdżaków i bakterii w obrębie gruczołów łojowych i przeciwdziała tworzeniu się zaskórników. Dodatkowo krem działa matująco wiążąc nadmiar sebum i przy jednoczesnym ograniczeniu jego wydzielania. Wyciągi roślinne doskonale nawilżają i regenerują komórki naskórka oraz działają kojąco. Skóra staje się doskonale oczyszczona, gładka i matowa. 4. DERMEDIC ACNE EXPERT kuracja przeciwtrądzikowa, tonik głęboko oczyszczający, zostało 3 /4 z 200 ml Preparat głęboko oczyszcza i skutecznie usuwa zanieczyszczenia z powierzchni skóry. Aktywny kompleks składników normalizuje proces rogowacenia w naskórku, reguluje wydzielanie sebum, przeciwdziała zatykaniu ujść łojowych. Wykazuje aktywność przeciw bakteryjną i przeciwzapalną, zapobiega powstawaniu nowych zmian trądzikowych i wspomaga gojenie. Pozostawia niewidoczną barierę przeciwbakteryjną. Regularnie stosowany głęboko i skutecznie oczyszcza skórę. 5. Jean Louis David frizz control action anti-frisotis , pochodzi z wymiany, zużycie minimalne 300 ml Szampon przeciw odstającym kosmykom etc. 6. Lakiery do paznokci firmy N.Y.C (dostałam ze Stanów) Nowe , ciemna zieleń, jasny niebieski, brąz z drobinkami. PRÓBKI YVES ROCHER 7. Bio Specific Active Sensitive – krem nawilżający dla wrażliwej skóry 4 po 1 ml 8. Bio Specific Anti-Imperfections – krem wygładzący skóry i zwężający pory 4 po 1ml 9. Riche Crème Wrinkle Reducing Eye Cream – krem przeciwzmarszkowy pod ozy 4 po 1 ml Zapachy – chusteczki nasączone zapachem 10. THE VERT 4 saszetki 11. NEO NATURA 2 saszetki 12. HOGGAR 3 saszetki ERIS 13. Under 20 – krem nawilżajaco matujący 2 ml ZIAJA 14. 100 % pielęgnacji bioaktywny krem rewitalizujący 2 ml LA ROCHE POSAY 15. Toleriane podkład korygujący 1 ml Edytowane przez falkka Czas edycji: 2007-09-20 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki przeciw trądzikowe i nie tylko! Avene,Dermedic,La Roche Posay,sporo p
zdjęcia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki przeciw trądzikowe i nie tylko! Avene,Dermedic,La Roche Posay,sporo p
1. La Roche Posay - puder Unifiance kolor 03 Beige Lumiere ważność 04/08 2 razy użyty. Kolor pasuje do większości karnacji, to taki ciepły beż.
cos u mnie za ta pozycje ? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206303 - zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
nic nie znalazlam karolcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A jakie masz potrzeby jeśli wolno spytać ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
jak mozesz to zajrzyj do mnie, interesuje mnie pare rzeczy
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196585 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
palau pewnie że można spytać
![]() ![]() Karolinka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
To ja sobie poczytam, w zasadzie wszystko chętnie bym wypróbowała ale to typowezachcianki, jedynie szampon to coś co mogę pożądać - poczytam i dam znać, w razie co wątek mam dość obszerny - poza wątkiem też coś się znajdzie ( tylko nic do włosów - bo z tym u mnie skąpo ) W razie co szafa rownież stoi otworem - akurat mój roziar 36 i 38 - zalezne od fasonu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
palau to poczytaj sobie, w necie dużo jest informacji o ty kosmetykach. pewnie masz podobnie jak ja, bo ja np to ciągle szukam mojego ideału na ten nieszczęsny trądzik. to jak już byś się zdecydowałą to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
palau to poczytaj sobie, w necie dużo jest informacji o ty kosmetykach. pewnie masz podobnie jak ja, bo ja np to ciągle szukam mojego ideału na ten nieszczęsny trądzik. to jak już byś się zdecydowałą to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak, to czego używam jest nie najgorsze dla mnie ale to nie szczyt marzeń jeśli chodzi o efekt. Skusiłabym się jednak nie na szampon a unifiance ,widzisz coś u mnie? Jeśli chodzi o ubranka to ja kocham czarny kolor - więc z innymi kolorami to ciężko może być
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Interesuje mnie u Ciebie parę kosmetyków. Zajrzyj do mnie, może Cię coś zainteresuje ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
palau na cukiereczkowe kolorki to mnie nie zmusisz , bo ja chodze tylko w jak to nazwałaś "dostojnym kolorze" czyli czarnym
![]() Abacosun - żywa ziemia wulkaniczna - ze 125 gr użyte 3 razy więc ubytek znikomy - oddam jedynie za coś pilnego. - rez Remix L'oreal - ubytek 5% L'oreal Tec Serum - ok. 40-50% Tylko musiałabym poczytać coś o tej ziemi jak to się ma do trądzikowej cery, no i nie wiem co to zaprodukty do włosów. Ale za czarne ubranka i to jeszcze w "klimacie" oddam wszystko ![]() Veris niestety nie moje kolory i fasony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
palau twoja krew twoja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Podałam maila na PW.
A z ubranek to praktycznie wsyztsko mnie interesuje (dodatki, paski .... też) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
ameska niestety ubrania nie w moim guście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
falkka - rozłozyła nas przeziębienie - nie pojechaliśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
ok, jakoś mało jest chętnych, więc jak będziesz jeszcze chciała się wymienić to ja czekam. no i zdrowia życze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5116451
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Jesteś może zainteresowana podkładem korygującym do skóry wrażliwej AVENE -kolor 03 Sable Baige? W zamian za Unifiance?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.