|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
malutki wątek... Avon, Wella...
Witam
![]() WISHLISTA UWAGA: na terenie Zabrze, Tarnowskie Góry, Chorzów, Ruda Śląska, Gliwice, Katowice, Bytom, Lubliniec, Olesno można się umówić na odbiór z rąk do rąk. zastrzegam sobie prawo do niewymienienia się rzeczami, jeżeli którąś z rzeczy weźmie sobie ktoś z mojej rodziny. Oczywiście poinformuje o tym i zaproponuje coś innego ![]() Pozdrawiam ![]() wątek z ubraniami: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221691 Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: malutki wątek... Avon, Wella...
1. szminka do ust Miss Sporty czerwono-różowa (mocna!)
(zainteresowanemu pokaże zdjęcie, gdzie bardziej widać ile zużyta) 2. CANTARE eye shadows Pastele do powiek (28) 6g zielony przechodzący w saary cień do powiek. zużycie minimalne. 3. Astoria cosmetics cienie do powiek nie mam pojęcia, jak opisać odcienie. ale to trzy odcienie zielonego z brokatem. pierwszego zużyta 1/3 drugiego właściwie nic, tak jak trzeciego. Lekko porysowane opakowanie. 4. Pure PORE-FECTION skin refning toner AVON tonik oczyszczająco-matujący 3/11 zużyte (obliczenie polega tylko na tym, że pojemnik z tonikiem ma 11cm, a 3 cm już są zużyte) uwaga: nigdzie nie moge znaleźć daty zużycia, a obawiam się, ze może mieć już rok... 5. WELLA wellaflex 24 godzinna objętość spray do styllingu do włosów suchych i zniszczonych data na opakowaniu, a opakowania nie ma... jednak do niedawna używana i wszystko było ok ^^ psikadełko średnio psika. 6. AVON Naturals peel-off mask with grapefruit maseczka peel-off z grejfrutem Odpowiednia do każdego rodzaju cery, także wrażliwej. Zostało ok. 1/3 (4/11) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: malutki wątek... Avon, Wella...
niestety nie znalazłam nic za sukienkę
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.