![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
bielizna, ciuszki, małe rozmary i lista życzeń ;)
Witam
![]() WISHLISTA UWAGA: na terenie Zabrze, Tarnowskie Góry, Chorzów, Ruda Śląska, Gliwice, Katowice, Bytom, Lubliniec, Olesno można się umówić na odbiór z rąk do rąk. zastrzegam sobie prawo do niewymienienia się rzeczami, jeżeli którąś z rzeczy weźmie sobie ktoś z mojej rodziny. Oczywiście poinformuje o tym i zaproponuje coś innego ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: bielizna, ciuszki, małe rozmary i lista życzeń ;)
STANICZKI I TOP
![]() w całości usztywniony. na całej powierzchni [ ![]() ![]() prześliczny staniczek prześwitujące miseczki, na nie naszyte koronki, ramiączka bardzo rozciągalne i regulowane w złączeniu mała kokardka. Używany może 1 raz + do zdjęcia. Stan bdb+ (wychądzą gdzieniegdzie minimalne niteczki) ![]() 80% polyamid 20% elasthan idealny na wf z podwójnymi cieniutkimi ramiąckami (1 para normalnie, 2 się krzyżuje [zdjecie]) przylega do ciała, naciągliwy ![]() 85% polyamid 15% elastan prześliczny koronkowy stanik, nie używany [ale bez metek, leżał w szafie] ramiączka również koronkowe, w złączeniu urocza kokardka, rozciągliwe, regulowane ramiączka. ![]() 90% poliamida 10% elastana bardzo dziewczęcy, uroczy, nie używany [bez metek, leżał w szafie] bez fiszbin! regulowane ramiączka, prześlicznie wyszyty ![]() 100% cotton używany, lekko sprany, stan dobry (bez uszkodzeń żadnych) biały materiał i doszyta koronka. Bardzo ładny ! Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
STANICZKI I TOP!
![]() 95% cotton 5% elasthan bardzo dziewczęcy i urokliwy staniczek! podwójne górne ramiączka, nie używany, bez metek [leżał w szafie] stan celujący. Wsyztsko wyszyte bardzo starannie, przepiękny! ![]() bez fiszbin (jednak miejsce na nie jest, prawdopodobnie wyjęte), miejsce, by coś wlożyć ^^, bardzo ładny, prześlicznie wyszywany. Stan dobry+(używany kilka razy, bez jakichkolwiek uszczerbków) ![]() wyszukany, bardzo ładny, dobrze się dopasowuje, prześlicznie zrobiony, łądnie wygląda (zdjecie). dziewczęcy bardzo. używany, jednak bez śladów użytkowania prócz sparanej metki stan bdb-. ![]() 85% polyamid, 15% elasthan prześliczny, i naprawdę bardzo seksowny.rozciągliwy, prześwituje ppraktycznie cały. z uroczymi ładnie wyszytymi kwiatkami. używany może 1 raz + do zdjęcia. ![]() prawie cały wykownany z prześwitujacej mniej lub bardziej koronki, dziewczęcy, z uciętą metką z rozmiarem, używany 2-3 razy, bez widocznych śladów (prócz tej właśnie uciętej metki). z beżową kokardka i różyczką. ![]() w złączeniu fiszbin słodki motylek, a pod nim urocza wstawka (zdjecie!) ramiączka 'dolne' wykonane z koronki, górnych 1/5 z koronki. Dziewczęcy, słodki staniczek. Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
STANICZKI/TOPY
![]() stan DST, widoczne ślady użytkowania - sprany. Brak uszkodzeń. Malutki, np. dla córki. Z gumowymi kropkami układającymi się w kwiatuszi. ![]() stan dobry, widoczne ślady użytkowania to sprana metka i lekkie przebarwienia pokryty czarnymi i różowymi napisamy design oraz fashion. ![]() ![]() stan okej (widoczne ślady użytkowania - sprana metka). Brak jednej fiszbiny ![]() ![]() stan bardzo dobry, jedynym śladem użytkowania jest sprana metka. Użyty 1 raz i prany 1 raz (wtedy sprała się metka :/ ). ognisty kolor, część bardzo prześwitująca, z drobnymi wzorkami. Podwójne ramiaczka. Bardzo urokliwy. ![]() 95% bawełna 5% lycra Bardzo ładny, przekładany top atlantica. Lekko sprana metkai uszkodzone gumowe logo z przodu. doskonale nadaje się np. na wf ![]() ![]() ![]() prześliczny staniczek z podwójnymi ramiączkami. zdjęcie nieco rozmazane (sory) więc nie oddaje w ogóle jego uroku. Bardzo dziewczęcy,ze śliczną czarną kokardką. z miejscem na wkładki i wkładkami ![]() Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
STANIK, SPODNIE, SPODENKI, SPÓDNICA, BLUZA a'la Japońska
![]() używane, bez śladów użytkowania. bez kieszeni. (wsatwki sztruksowe zamiast nich). Ciemny dżins i brązowy sztruks. a'la kowbojskie. ![]() z tyłu wycięte kieszenie. spodnie mimo zmasakrowania mają styl i idealnie nadają się na lato. zamiast zamka rozporek na guziczki. 3. spodenki wyglądające jak spódnica w drobniutką biało czarną kratkę DENISH DESIGN 42 50 % vicose, 50 % polyaster ![]() 100% poliestere bardzo wąziutka w talii, urocza, idealna na początek roku szkolnego, czy do teatru. ![]() ![]() rozdarta z obu boków w środku, bardzo ciepła Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]() 35% cotton, 65% polyaster z napisem z przodu Johnny Girl i z tyłu Girl używana, ale prócz 'cicików' nie ma śladów użytkowania. 2 kieszenie ![]() 92% cotton, 8% elastan noszę rozmiar S i jest okej. będzie okej też pewnie na xs, może na m. biały pasek na rękawach. Noszona 1 raz. (+ do zjdęcia) ![]() na zdjęciu prezentowane na posiadaczce dużego biustu, na mały również świetnie pasuje. Bardzo rozciągliwa ![]() noszona, bez śladów użytkowania ![]() ![]() używana, bez śladów uzytkowania ![]() używana, metka z rozmiarem ucięta. Nie zniszczona, bez innych śladów użytkowania. Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]() używana, bez jakichkolwiek metek, bez śladów użytkowania. ![]() 90% wiskoza 10% elastan obw. klatki piersiowej - 94cm wzrost 165-170 moja klatka piersiowa tyle nie ma, a ja mam nieco powyzej 160, a wygląda na mnie całkiem nieźle ![]() kraj pochodzenia: Turcja 2002r. ![]() praktycznie nie używana, leżała w szafie. ![]() 65% poliester 30% bawełna 5% elastane założona może 3 razy. ![]() 95% poliester 5% elastane nie używana, leżała w szafie. ![]() uszkodzona! z przodu poszedł szew ok. 6 cm ![]() Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
SUKIENKI, SPODNIE, SPÓDNICA
![]() 95% poliaster, 5% lycra bez metek, leżała w szafie, nie używana. ![]() 100% poliaster na zdjęciu na S, dobrze wyglądać będzie na M i L ![]() nie używane, leżały w szafie ![]() 100% cotton używane raz, przetarcie na kolanie (małe) ![]() ![]() 100% bawełna używane 2 razy. ![]() bardzo wąska, super nadaje się na wszelkie wyjścia, rozpoczęcia roku szkolnego itp. Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() UWAGA: spodnie w talii mają koło 63cm... UWAGA2: Spodnie dużo mnie kosztowały... za coś wyjątkowego ;P ![]() ![]() ![]() 92% polyamid 8% elasthan Chyba nigdy nie zakładany (prócz do zdjęcia) ![]() ![]() 80% cotton 10% elastane 10% viscose niektóre cyrkonie oderwane! ![]() Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() 100% polyaster (założona na pomarańczową bluzkę z poprzedniego postu) używana, bez oznak użytkowania ![]() bez jakichkolwiek metek O_o nigdy w niej nie wyszłam. ![]() firmowa, ale ucięłam metkę. używana na 2 wyjścia. odprute kwiatki, przez co ma małe dziureczki (zdjęcia dam zainteresowanym!) ![]() używana z 5 razy, okazyjnie. Bez uszkodzeń, ładne podwójne rękawki! ![]() ![]() ![]() nigdy nie używana (tylko do zdjęcia). Nie firmowa, bez metek, ale bardzo seksowna. Oddaje tylko dlatego, że nie mam gdzie w niej chodzić ;( ![]() 82% viscoze 18% elastane Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]() kosztował 400 zł, jest prawie zupełnie nowy, jedynie kilka wyjść. skóra pięknie się błyszczy, żadnych uszkodzeń, prócz wyciętej metki. + piękny skórzany pasek z oryginalną sprzączką. Na rozmiar S, M, L ![]() będzie ślicznie leżał. STOP: jedyną wadą jest jedna dziurawa kieszeń, którą można zaszyć (mogę to nawet zrobić ja ![]() Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
mam w watku czarne spodnie w prazki Reserved, zajrzyj
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
1.TORBA (np. szkolna)
Torba kupiona za 60 zł. Rozleciała się bardzo szybko - odpadło jedno zapięcie, potem zamek puścił, szalę przeważył rozerwany pasek na ramię. Byłam z torbą u krawcowej. Wszystko jest doszyte (drugie zapięcie jest mocno wszyte) tak samo jak pasek na ramie. Zamek wymieniony i umodniony (teraz czerwony ![]() -1 duża kieszeń na 'pokrywce' -2 mniejsze kieszenie pod spodem -1 kieszeń ukryta w torbie -1 z tyłu. Koloru ciemnoszarego z czarnym + czerwony zamek. nie zniszczona, w cudownym stanie. 2. słodka koszulka STRAWBERRY (Morova) turkusowo różowa EMO z napisem 'Super Sweet'. króciutkie rękawki, rozmiar S. Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() 100% Lycra Bez metek, nei firmowy. Używany ze ladami użytkowania (ciciki) gdzieniegdzie wyciągięta nitka. ![]() 100% baumwolle używana, bez śladów użytkowania (lekko sprana) ![]() 96% cotton 4% elastan chyba raz użyta.... ![]() kilka razy w niej byłam. Lekko sprana metka ![]() 65% polyaster 35% cotton nie używana, leżała w szafie. ![]() używana, bez żadnych śladów użytkowania. Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ze śliczną aplikacją kwiatka na dole. ZDJĘCIE ZUPEŁNIE NIE ODDAJE UROKU! ![]() ![]() Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-12-03 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() 93% polyamid 7% lycra ![]() 30% wool, 50% acrylic, 20% lycra ma malutkie zółte plamki, które zobacze, czy się spiorą ;] ![]() ![]() 100% bawełna Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-12-03 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
1. Cielista bluzeczka PRETTY LINE dekolt w łódkę, wycięta z boku rozm. S
2. Dżinsowa sukienka na ramiączkach ze snureczkiem w dekolcie (regulowana) i chyba tyle ![]() odpowiadam najczęściej w twoim wątku ;] Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-12-03 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nic mi sie nie pdoba.a rzeczy ktorych poszukuje mam opisane w pierwszym poscie.jak znajde cos ci mi sie spodoba u ciebie to dopiero wtedy wkleje fotki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
hej
niestety nic. nie moge sprecyzować czego szukam, bo musi mi wpasc w oko i tyle. natomiast najchetniej ogladam biżuterie i w tym najszybciej cos dla siebie znajde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
pokaż wszystko co masz :P
naj naj naj srebrne kolczyki wiszące, albo ogólnie kolczyki (ma miłoość) i bransoletki ale korale w sumie tez chetnie wiec pokazuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
z wielkością biustu i rozmiarem, to najlepiej gdybym ci podała wymiary sukienki i sama stwierdzisz, tylko że sukienkę mam w innym mieszkaniu i w tej chwili nie mam jak tego zmierzyć...
ja noszę 36/38, biust C i na mnie materiał sie rozciągał, więc myśle że szczuplejsza osoba też w nią wejdzie. a lista rzeczy których szukam jest w moim wątku w pierwszym poscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5853528
cos u mnie? i moze jakies wyrazniejsze zdjecia? prosze przegladac caly watek ![]()
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
a które sodnie Cie interesują?
![]() ja moge poczekać na zdjęcia ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Cześć! Niestety nic u Ciebie nie wybrałam. Ale jeśli chcesz mogę zrobić zdjęcie spódniczki? Pozdrawiam!
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Hej
Niestety, nic z Twojego watku mi sie nie spodobalo ![]() Bluzeczki nosze rozmiar pewnie 36, ale mam bardzo dlugie rece ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Chętnie oddam Ci te wszystkie rzeczy (spódnicę jutro zmierzę, ale powinna pasować), ale jak narazie nie znalazłam nic, co by mnie zainteresowało
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.