![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
!!!Pielęgnacja, Kolorówka i Biżu!!! NailTek, Biosilk, E.Arden, Zepter, Berywell, Gosh
Nieaktualne !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-12-09 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: !!!Pielęgnacja, Kolorówka i Biżu!!! NailTek, Biosilk, E.Arden, Zepter, Berywell
interesuje mnie nailtek, poza wątkiem mam jeszcze raz użytą pomadkę per magie bourjois numer 18 (ciemny róż wpada w bordo, kolor naturalny).
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: !!!Pielęgnacja, Kolorówka i Biżu!!! NailTek, Biosilk, E.Arden, Zepter, Berywell
hej
![]() ![]() Pisalas mi ostatnio w moim watku czy znajde cos u Ciebie ![]() O to te rzeczy ![]() korektor Maybelline odcien light beige -zostało ok połowy z 7.5ml -korektor Lavera, kolorek Jasny Beż -użyty kilka razy (poj 6,5 ml) Z olejkiem z bio-jojoba i bio-oliwkami -za cos naprawde fajnego !!! Tusz do rzęs (nowość) Lash Plumper z Sephory 3 ml -tylko otworzony, lecz nie uzywany -cienie sypkie vollare, pięknie sie mienia na powiece -kolor zielony i jasnoróżowy -każdy użyty ok 3 razy - -eveline Extreme 3 D krem wyszczuplający + ujędrniający Antycellulit NOWY ! -Kuracja do paznocki Nailtek Foundation II (zuzycie minimalne) i Intensive Therapy(zuzycie ok 1/3). Kazdy ma po 15ml, do obu odżywek posiadam kartoniki. Swietnie działają, swoją opnie oraz zdjecie paznokci po kuracjii umieściłam na pazurkowym, wymieniam bo obecnie mam pazurki żelowe. - Jedwab Biosilk -farouk, odlewka 30 ml ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Nailtek Foundation II , chcesz może coś z Cilinique
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Moze u mnie cos wypatrzysz za obie odzywki do paznokci? Pozdr Si |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
-baza pod cienie ArtDeco -została ok 1/4 z całego opakowania (bardzo wydajna, z pewnoscia jeszcze długo posłuzy) dobre opinie na KWC
-Tusz do rzęs (nowość) Lash Plumper z Sephory 3 ml -tylko otworzony, lecz nie uzywany -Podkład Gosh Hello Youtch zostało na pare MOZE COS U MNIE? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej!!
przykro mi ale nic nie znalazlam ![]() pozdrawiam serdecznie!
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
zdjecia
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-11-19 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
-baza pod cienie ArtDeco -została ok 1/4 z całego opakowania (bardzo wydajna, z pewnoscia jeszcze długo posłuzy) dobre opinie na KWC
-korektor Maybelline odcien light beige -zostało ok połowy z 7.5ml - Jedwab Biosilk -farouk, odlewka 30 ml coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos za;
- Jedwab Biosilk -farouk, odlewka 30 ml
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się:
baza pod cienie ArtDeco -została ok 1/4 z całego opakowania Może znajdziesz coś u mne za nią? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Zakorzenienie
|
niestety nic;(
Cytat:
Cytat:
![]() Tomamo-jak mozesz to napisz mi cos o nabłyszczaczy Maca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ming Shu YR 40/50- bardzo ,ladne delikatne,kwiatowe perfumki Ode au Reve Yves Rocher woda toaletowa 50ml, nowa, nieużywana, z kartonikiem- świerzy zapach drzewa sandałowego, liści róży, jaśminu, gurguny, sandałowca, cedru i wanilii Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
dokładka !!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Kasiu, ja jestem zanteresowana:
Ming Shu YR 40/50- bardzo ,ladne delikatne,kwiatowe perfumki Ode au Reve Yves Rocher woda toaletowa 50ml, nowa, nieużywana, z kartonikiem- świerzy zapach drzewa sandałowego, liści róży, jaśminu, gurguny, sandałowca, cedru i wanilii Ok ![]() a na co moglabys sie wymienic z tych rzeczy co Ci wypisalam zate fermumki co chcesz ode mnie ![]() ![]() pozdrawiam
Z konia świat wygląda lepiej !! ![]() Moje pazurki ![]() Moj piesek ![]() Moja metamorfoza ![]() Edytowane przez Katarzynka21 Czas edycji: 2007-11-15 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
wstepnie interesuje mnie, ale bardzo prosilabym o fotki:
-korektor Lavera, kolorek Jasny Beż (pastel) -użyty kilka razy (poj 6,5 ml) Z olejkiem z bio-jojoba i bio-oliwkami -za cos naprawde fajnego !!! http://www.nokaut.pl/oferta/lavera-k...oliwkami.html# -baza pod cienie ArtDeco -została ok 1/4 z całego opakowania (bardzo wydajna, z pewnoscia jeszcze długo posłuzy) dobre opinie na KWC -Tusz do rzęs (nowość) Lash Plumper z Sephory 3 ml -tylko otworzony, lecz nie uzywany -Rozświetlający antybakteryjny puder w kamieniu Lighteffect Manhattan -zostało 50% -Róż w kremie z Yves Rocher -7 gramów -użyty ok 4-5 razy odcień najlepszy dla chłodnych typów kolorystycznych -krem do pielegnacjii biustu (ujędrniający) Avon Solution NOWY!!!! -eveline Extreme 3 D krem wyszczuplający + ujędrniający Antycellulit NOWY ! -Kuracja do paznocki Nailtek Foundation II (zuzycie minimalne) i Intensive Therapy(zuzycie ok 1/3). Kazdy ma po 15ml, do obu odżywek posiadam kartoniki. Swietnie działają, swoją opnie oraz zdjecie paznokci po kuracjii umieściłam na pazurkowym, wymieniam bo obecnie mam pazurki żelowe. -odżywka do włosów Mrs.Potters Ekstrakt z bursztynu -zuzycie ok1/3 z 250 ml -Berywell odżywka z wyciągiem z kopyt końskich -zostało ok 2/3 z 250 ml -komplecik zawieszka i broszka preferuje duze wymianki,sprawdze co mam jeszcze poza watkiem i z Twojej listy ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o wode toaletowa faktycznie ktos mnie ostatnio juz pytal. ale moze bys chciala dezodorant Azzura? Zapach jest ten sam, jest troche mniej trwaly niz woda, ale za to jest go sporo wiecej ;-) Daj znac, gdybys byla zainteresoawana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ma moze jaies drobinki? czy bardziej daje efekt "lustra"? a i najwazniejsze jaki to koorek dokładnie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
ok
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
tylko kolorowke,zeby bylo widac kolorki
![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
-korektor Lavera, kolorek Jasny Beż -użyty kilka razy (poj 6,5 ml) Z olejkiem z bio-jojoba i bio-oliwkami -za cos naprawde fajnego !!!
Tusz do rzęs (nowość) Lash Plumper z Sephory 3 ml -tylko otworzony, lecz nie uzywany -cienie sypkie vollare, pięknie sie mienia na powiece -kolor zielony i jasnoróżowy -każdy użyty ok 3 razy - -eveline Extreme 3 D krem wyszczuplający + ujędrniający Antycellulit NOWY ! co powiesz na taka wymianke za perfumki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zaraszam na dokładke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
a rozyku z YR nie ma
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() napisz ew co bys odemnie chciała i co mozesz zaproponować |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic z rzeczy w Twoim wątku mi się teraz nie przyda, może poza wątkiem masz jakiś fajny tusz w kolorze brązowym, lub szampon/odzywkę profesjonalną do włosków?
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
aaahaaa a jaki on ma kolor?takie jak opakowanie?a jaki numerek ma ta brazowa vollarka?chyba jest juz wymieniona,ale z ciakawosci pytam ,Ciebie u mnie interesuja tylko eyelinery tak?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.