![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Bardzo Chętnie Wymienie : Chanel, Clarins, Estee Lauder, Lancome(...)!!!WĄTEK Zamknięty Odpowiadam tylko w moim wątku, proszę nie odsyłać mnie do swoich.Dziewczyny mam kilka rzeczy na wymianę: ![]() Lista życzeń na końcu ![]() FOTKI MOGĘ PRZYSŁAĆ NA ŻYCZENIE! ![]() KOLEJNA DOKŁADKA 24.11. !!! ESTEE LAUDER - Crystal pure color gloss - błyszczyk 327 "rose sugar" (róż z kolorowymi drobikami) 6 ml; zużycie: 2 razy 2 błyszczyki LOREAL Glam Shine - nr 51 (cherry sorbet - malinka-zostalo 1/3) oraz 06 (sand crystal - beż, zuzycie:3 razy) GERLAIn DIVInIORA bUbbLE bLUSH - róż, kolor: peche graffiti 40 (brzoskwinka, ubytek: 5%) KANEbO CREAM FINISH - rewelacyjNy podkład kryjący, jaśNiutki kolor: pearl ivory; ubytek: 5 - 10% (mam kartoNik) - wymieNię chętNie Na iNNy podkład, gdyż teN jest dla mNie ciut za jasNy Cienie: - bOURJOIS - TRIO LES LEUS bLEUS (granat,niebieski, jasniutki błękit), kupiłam je już jakis czas temu, ale są niemal jak nowe (małe wglebienie w najjasiejszym - InGLOT - nR 58 (pomarancz - brzoskwiia) oraz nr 72 - (beżyk) - zużycie: 5% - Revlon - Eye glow shadow (foiled flirtation - rózowy), zużycie 5% - LOREAL TOUCH - On COLOUR - (do oczu, ust i policzków) Casmere rose - beżowo - różowe (zużycie 5 -10%) bŁYSZCZYK MAYbELLINE SHIY - LICIOUS 808 peach melba (tylko sprawdzoy kolor) - nOWA, nigdy nieużywana szczoteczka do mycia twarzy DOUGLAS PERFUMY VALENTINO "ETE" EDP - 55 - 60 / 90ml, tester bez korka (wymienię jedynie na perfumy ktore lubie bardziej od tych ![]() O zapachu: Valentino V ETE to limitowana propozycja na sezon wiosenno-letni. Nuta glowy: liście bambusa, lychee, fiolek. Nuta serca: róża, peonia, jaśmin, geranium. Nuta bazy: piżmo, bursztyn, drzewo, cedrowe, drzewo sandałowe, paczula. PERFUMY ALFRED SUNG "PARADISE" EDP - 7-10 / 30 ml Alfreda Sunga Paradise otwiera bramy do raju... Nuty zapachowe: nuta głowy: bergamot, lawenda, green note, biała brzoskwinia, jaśmin nuta serca: gardenia, róża, orchidea, pieprz, imbir nuta bazy: drzewo sandałowe, kadzidło, piżmo, wanilia (ja odbieram ten zapach tak: zielony - lekko trawiasty, delikatny, słodkawy, lekko kwiatowy ![]() ESTEE LAUDER STAR BRIGHT Creme Patina for Face - limitowanka świąteczna (przywiozłam ze Stanów) - rozświetlacz do twarzy, dekoldu ze srebrnymi oraz złotymi (te złote w małej gwiazdce) drobinkami "gwiezdny pył"; 10g, zużycie: 5 - 10% Podaję link (fotka na życzenie): http://www.ebay.com.my/viItem?ItemId=140156236207 REVLON SKINLIGHTS - Lumious silky powder - puder sypki rozświetlający, kolor: 01 Natural Light; 21,2g - zużycie: tylko kilka razy CHANEL COCO MADEMOISELLE EDT - ok. 30 / 100 ml DIORLINER - eyeliner w pisaku, kolor jasny brąz nr 798; zużycie: 5-10% DEBORAH - kremowo - pudrowy róż w kamieniu, kolor: wrzosowy z delikatnymi kolorowymi drobinkami; zużycie: znikome, praktycznie niewidoczne GUERLAIN DIVINIORA Teint Tendre Mat (ultra smooth sculpting foundation SPF 15) - podkład matujący o delikatnej konsystencji musu, kolor: 232 rose naturel (jaśniutki), 30ml - zostało przynajmniej pół, ale myślę, że więcej. Uwaga: przy nakretce z jednej str. jest mala dziurka, wystarczy ją podkleić taśmą, żeby przy użyciu podkład prawidłowo "wychodził". Wymienię najchętniej na inny w miarę jasny podkład dla cery mieszanej. YVES ROCHER - puder sypki nr 02 transparence doree (jasny, transparentny), matujący, rozświtlający ze złotą drobinką; 20g., zużycie: kilka razy ORIFLAME - bronzing pearls - kuleczki brązujące, rozświetlające; zużycie: max 10 razy (ubytek praktycznie niewielki) YVES SAINT LAURENT - podwójne cienie, nr 37 (piękny zloty brąz oraz złoto); 3,5 g. (tylko wyprówane, maleńkie wgłebienie zrobione niechcąco pedzelkiem w brązowym), są to cienie przeznaczone na tester, dlatego nie maja opakowania oryginalnego, tylko są w kasetce testerowej (na życzenie zrobie zdjecie) Link do tych cieni (w rzeczywistosci kolory są dużo żywsze): http://www.lapreya.com/acatalog/YSL_...ation_Duo.html LOREAL VOLUME PERFECT - Re-Shaping Lipcolour, pomadka z bazą powiekszajaca usta (z kolagenem; należy odczekać 1 minutę przed nałożeniem koloru) w kolorze delikatnego brązu z mnóstwem delikatnych, kolorowych drobinek - nr 300 "bronze boost"; użyta tylko 1 raz, 1,5g. Link do tej pomadki (uwaga: kolor na zdjeciu jest inny): http://www.buymebeauty.com/index.asp...OD&ProdID=1018 MAry-Kate and Ashley illumineyes shimmering eye color - cień do powiek pyłkowy, z aplikatorem w kolorze złotej miedzi, mocno połyskujący, 2,4g.. male ryski na opakowaniu CONAIR - szczotka prostująca włosy (różowa) link: http://mp.hairboutique.com/Conair-Ac...P/115186/C/221 BARE MINERALS - mineralny, sypki cień do powiek w kolorze "citrus twist"- piękny, mieniący się różnymi kolorami róż w ciepłym odcieniu; 57g,zużycie - niewielkie (oddam jako całość, lub zrobię odsypkę - bardzo wydajny) Link: http://cgi.ebay.com/BARE-ESCENTUALS-...QQcmdZViewItem PALLADIO - Herbal powder eye shadow - cień w kolorze "nude sparkle" - iskrzący, perłowy jasny beż, 1,5 g (zużycie znikome) INGLOT SPRINT - cień w kolorze bakłażana nr 67 (zużycie znikome; oddam za drobiazg, lub jako gratis przy wiekszej wymianie) MAYBELLINE LIP POLISH - błyszczyk w kolorze: "nude flash"03 (piękny złoty beż, 7,6 mlzużycie: tylko wypróbowany Link: http://cgi.ebay.com/MAYBELLINE-LIP-P...QQcmdZViewItem ARBONNE INTELLIGENCE krem silnie nawilżający dzień/noc ale jeszcze się zastanawiam czy chcę się go pozbyć ![]() JERGENS NATURAL GLOW FACE - krem nawilżający z witaminami A, E, C Ii antyoksydantami, stopniowo opalający (średnia/opalona twarz) 74ml (zużycie 3 razy) LInk: http://www.jergens.com/our_collection/index.asp COVER GIRL bronzer w kolorze 102 - "cooper radiance" , 3g (niewielkie, zużycie4 razy) w kolorze złotego beżu oto link: http://www.americarx.com/Products/25831.html PRZYRZĄD DO DOMOWEJ MIKRODERMABRAZJI NEUTROGENA - maszynka z głowicą z dwoma stopniami intensywności wraz z podstawą oraz nakładka z gąbką (gąbka używana 2 razy, sterylnie wyczyszczona, stan dobry), uwaga: bez kremu! Oto link: http://www.neutrogena.com/advancedso...roduct_mda.asp U]PROVOCATIVE WOMEN E.Arden[/u] - zel pod prysznic, zostało: ok. 70% (200ml), piękny, elegancki flakon REVLON COLORSTAY - stay natural concealer anti-cernes (korektor silnie kryjący), kolor: )4 medium moyen (jasny beż), 6ml (zużycie 3-4 razy) ESTEE LAUDER RESILENCE LIFT - Face and Throat creme SPF 15 (cera sucha, odżywczy, przeciwzmarszkowy krem) , pozostała połowa z 30ml, może nawet wiecej. LOREAL EYE SHADOW DUO (WEAR INFINITE - kupione w Stanach), podwójne cienie, kolor: PEACH PARFAIT (kolory: jasna i średnia brzoskwinia), zużycie znikome, podaje link: http://www.cvs.com/CVSApp/cvs/gatewa...?prodid=185907 PRÓBKI PODKŁADÓW: - CLINIQUE Superbalanced (cera mieszana), kolor: 05 Vanilla (10ml) - Loreal Cashmere Perfect nr 20 Warm Sand (Sable Dore), 10 ml - Loreal Ideal Balance - nr 23 Golden Honey (Mel Dore), 15 ml LANCOME - BLUSH SUBTILE SHEER; róż, kolor: "sheer peach organza", delikatny, jasny brzoskwiniowy, nie pomarańczowy! (delicate oil-free powder blush), 4,0g, nowy, kupiony w Stanach, zużycie: niewielkie HELENA RUBINSTEIN Rouge Pulse, pomadka nr 128 (kolor wiśniowy, sama szminka wygląda na bardzo ciemną, po pomalowaniu jest to piękny wiśniowy kolor), tylko maźnięta w celu sprawdzenia koloru; zatyczka platikowa, napis: testeur Link do tej pomadki: http://cosmoaroma.ru/index.php?part=...m=&fromdes=251 - ISA DORA - PERFECT POWDER ROUGE, róż - kolor "mocha blush"nr 21, kupiony w Stanach, chyba nie ma tego koloru w Polsce - bardzo oryginalny - beżo - brąz wpadający lekko w zgaszony róż, z delikatnymi drobinkami - użyty może 2 razy, nie widać śladów użycia, z pędzelkiem, małe ryski na opakowaniu, 5g SZUKAM ![]() - błyszczyku (chętnie beżowy, karmelowy) - delikatny żel do mycia twarzy, micele, tonik, kostka do mycia(raczej do cery mieszanej), - Tusze do rzęs czarne, pogrubiające - cienie !!! (najchętniej matowe, dobrze napigmentowane; kolory: lila, bez, turkus, łosoś, zieleń, grafit, itd.) - róże, pudry brązujące (dla blondynek) - DOBRA ODZYWKA DO WLOSOW (ew. spray, itd, np. dodająca objętosci, nawilzająca) - BALSAMY ANTYCELLULITOWE - PIELEGNACJA cery mieszanej, naczynkowej, tradzikowej - mogą to byc tez wody termalne, bardzo chetnie DIROSEAL nawet próbki, (nie przeciwzmarszczkowe) - zapachy (niezbyt ostre, lubie np. EMPORIO SHE!!!, TUTTI KIWI GERLAIN, Amor Amor letnia edycja, Intuition, ROck&ROse, Pure Poison, INCANTO wszystkie rodzaje!!!(zwlaszcza DREAM - nigdy za wiele), itd. Rozważe oczywiscie inne propozycje ![]() ![]() WYMIENIONE ![]() tusz Loreal VS Blyszczyk ISa Dora nr 60 ARBONNE INTELLIGENCE EXFOLIATING MASQUE WITH THERMAL FUSION KENZOKI RELAXANT- RELAXING BENEFICIAL WATER delikatnie pachnąca woda relaskująca WHITE LOTUS, >75%/100ml PERFUMY: "POISON" CHRISTIAN DIOR[/color],(bakłażanowy flakon), zostało: 70ml /100ml, E. LAUDER DOUBLE WEARpuder prasowany, kolor: Pebble (średni beż), 16 g - zużycie niewielkie DERMIKA SALON - profesjonalny (używany w salonie kosmetycznym) [u]KREM NAWILŻAJĄCY INTELIGENTNY LA ROCHE - POSAYUifiance pro - zielony korektor (kryjący zaczerwienienia, pajączki, itd.), zużycie niewielkie LOREAL TELESCOPIC- czarna maskara, używana kilka razy, mokra REVLON Illuminanace Creme Shadow w kolorze: Not Just Nudes; 3,4 g. kremowe cienie rozświetlające ISA DORA Express Star Gloss - błyszczyk nr 59 "Reflecting Oyster"- piękny, jasny beżyk LOREAL COLOR APPEAL TRIO PRO - do zielonych oczu (jasny rozświetlacz, złoty beż, khaki - GOLDEN GREEN), zużycie: niewielkie, maleńkie wgłębienie w beżowym. CHANEL CHANCE EAU FRAICHE LANCOME FATALE NEUTROGENA MINERAL SHEERS CHANEL - TEINT COMPACT CREME UIVERSEL SPF15 PERFUMY TRESOR LANCOMe- 90/100 ml CHANEL CRISTALLE GLOSS - błyszczyk bezbarwny nr 11 "ice"; użyty raz LANCOME AMPLICILIS, pogrubuiająca: "panoramicza objętosc rzęs" REVLON COLORSTAY (stara wersja) oil free nr 03 - nude PERFUMY LIVE LUX JENIFER LOPEZ KANEBO CREAM FINISH- podkład, kolor: CF 101 pearly ivory ESTEE LAUDER PROJECTIONIST: pogrubiający, wydłuzający, rozdzielający; kolor: grafit VELVET MAKE -UP MOUSSE, podklad nawilzający w piance, kolor: 52 "light walnut" SMASHBOX - SOFT LIGHT GLOW BLUSH , róż w pieknym kolorze różu z domieszka zlota , roswietlajacy, 10g; kupiony w Stanach Revlon Super Lustrous: błyszczyk "peachy sheen" (kupiony w Stanach, tylko testowany CLARINS - PAR AMOUR zapachowy ; zużycie - 1 raz róż BOURJOISNR 95 ROSE DE JASPE - (nie ma śladu zużycia, faktycznie - 2 razy) Róż Bourjois kolor: 03 "Brun" (beż, dość jasny) 3 próbki (każda po 10 ml) podkłAdów: -GUERLAIN DIVINIORA- dore naturel nr 440; -Estee Lauder - EQUALIZER - outdoor beige nr 03; -LANCOME PHOTOGENIC NR 045 sable beige CHANEL REFLET IMMEDIAT" NR 51 "opalin" ESTEE LAUDER "PURE WHITE LINEN" - nowiutkie, ofoliowane TOMMY HILFIGER "TRUE STAR" 100 ml; AVENE COUVRANCE- podkład korygujący w kompakcie z lusterkiem; KANEBO MODE GLOSS cudny błyszczyk (MG 05 "chameleon mode") Edytowane przez DAISSY Czas edycji: 2008-05-02 o 14:54 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bardzo Chętnie Wymienie : Chanel, Clarins, Estee Lauder, Tommy Hilfiger(...)!!!
Ponizej Wklejam Zdjęcia :d
Edytowane przez DAISSY Czas edycji: 2007-09-26 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bardzo Chętnie Wymienie : Chanel, Clarins, Estee Lauder, Tommy Hilfiger(...)!!!
znajdziesz cos za perfumy ESTEE LAUDER "PURE WHITE LINEN" - nowiutkie, ofoliowane?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Czy interesowałyby Cię także małe pojemności?
Jeśli tak to mam LPR: 15ml żelu do mycia Effaclar 15ml emulsji do ciała Lipikar 5ml prep. do regeneracji naskórka Cicaplast 2 razy po 5ml Active C 5ml Effaclar K Mnie interesuje róż Bourjois. ![]() Ps. Wszystkie ww. tubki są świeże i jeszcze nie otwierane. Active C ma fabryczne, szczelne zamknięcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Szkoda, ale te rzeczy, na które zwrocilam uwage juz sa nieaktualne
![]() Dalszy ciąg zdjęć: Edytowane przez DAISSY Czas edycji: 2007-06-16 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
przepraszam, nie podałam twojego nicka: OLIK04
(Szkoda, ale te rzeczy, na które zwrocilam uwage juz sa nieaktualne) __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
DO kropka75 :
BArdziej by mi zalezalo na wiekszych opakowaniach, bo tych malych juz mi sie troszke uzbieralo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Czesc MAGGIE - 79
![]() NApisze Ci wszystko, co mnei zainteresowalo: - Lavera (jesli wskazana jest do cery naczynkowej) - Ruboril - LRP hydrabase - puder sypki Chanel __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
jedno pytanie - czy ten podklad Revlon jest jasny, czy ciemny? Jesli jasny, to moze znajdziesz na moim watku cos wzamian
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
do: A-SEA-OF- HONEY,niestety nie widze nic dla siebie, a jesli chodzi o kolor to jest jasny beż, cielisty
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos za True Star?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...+na+targowisko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() interesuje mnie Pure White Linen EL ![]() Adres mojego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=4267566 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Interesuja mnie probki podkladow, balsam par amour oraz roz bourjois i Pure Linen EL moj watek w podpisie. Oprocz tego mam jeszcze krem apteczny Bioderma pod oczy Sensibo z zapachow: Indyviduelle Mont Blanc i Crystal Noire Versace. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2007-06-04 o 07:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
podoba mi sie Pure White Linen, może coś u mnie znajdziesz?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=191285 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej
znajdziesz cos za tusz estee lauder http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=188982 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Czesc Abar18 interesuje mnie tonik Efacclar, masz moze link do Guerlain i Shiseido ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Czesc Dorota - Choco, szkoda, ale to co mnie zainteresowalo ( HAuschka, meteoryty) juz nie są aktualne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
Tusz do rzęs: ESTEE LAUDER PROJECTIONIST: pogrubiający, wydłuzający, rozdzielający; kolor: grafit(ciemny jak czarny), nowy, ze szkolenia;zużycie: 3 razy, mam oryg.kartonik i/lub - tusz do rzęs: LANCOME AMPLICILIS, pogrubuiająca: "panoramicza objętosc rzęs"; czarny, nowy - zużycie 2razy, naklejka "nie do sprzedaży" i/lub -róż BOURJOIS NR 95 ROSE DE JASPE - (nie ma śladu zużycia, faktycznie - 2 razy) oddam naprawde duzo
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Czesc Zakręcona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Odpowiem tutaj , podoba mi sie Pure White Linen za Incanto Dream , a chetnie przygarnełabym jesszcze róż bourjois i ew. tusz El , może jeszcze cos znajdziesz?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
DO PHDWAO: niestety nic dla siebie nie znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Do Astronomiczna. ania - niestety nic nie znalazlam dla siebie, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Ragutko, mozemy sie wymienic PURE WHITE LINEN za Incanto Dream
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=190192 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
MAdlaine, masz tyle rzeczy, ze ciągle czytam :P ale spokojnie ,daj mi troszke czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
- perfumy ESTEE LAUDER "PURE WHITE LINEN" - nowiutkie, ofoliowane - Tusz do rzęs: ESTEE LAUDER PROJECTIONIST: pogrubiający, wydłuzający, rozdzielający; kolor: grafit(ciemny jak czarny), nowy, ze szkolenia;zużycie: 3 razy, mam oryg.kartonik - tusz do rzęs: LANCOME AMPLICILIS, pogrubuiająca: "panoramicza objętosc rzęs"; czarny, nowy - zużycie 2razy, naklejka "nie do sprzedaży" ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.