|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA ubrania XS/S, torebki, biżuteria buty 35/36 - WYŁĄCZNIE ZA KOSMETYKI
Dziewczyny!
Sama nie szukam ciuchów, bo mam w nadmiarze ale chętnie przyjmę kosmetyki i coś z wishlisty MOJA LISTA POBOŻNYCH ŻYCZEŃ: Za drobnostki szukam także paragonów za produkty La Roche Posay (dermatolog wciągnął mnie do programu lojalnościowego i zbieram paragony żeby dostać miniaturki) 1. Perfumy YSL Elle Intense 2. Perfumy męskie Chanel Egoiste 3. Givenchy pryzmy wiosna 2011 do twarzy oraz do oczu 4. Cień do powiek Bourjois Beige Ambre NUMER 62 5. Lierac Aqua D+ krem oraz krem tonujący 6. Kosmetyki do cienkich włosów, głownie John Frieda Flowerbomb by Viktor & Rolf 7. Benefit korektor Stay don't stray 8. Dior Addict granatowy 9. Krem DUCRAY Melascreen Eclat 10. Guerlain Acqua Allegoria Grosellina 11. Guerlain Acqua Allegoria Flora Nymphea 12. Karta Multisport Benefit - jedna lub dwie sztuki w dobrej cenie 13. Kasetka na moduły Fred Farugia 14. Elementy do manicure hybrydowego Shellac 15. Lalique Amethyst 16. Benefit baza minimalizująca pory Zapraszam też do mojego wątku z męskimi rzeczami! Chyba powoli dojrzewam do oddania oryginalnych trampek Converse - granatowe z serii The Who (czerwone i białe elementy) w stanie dobrym rozmiar 36 (UK 3 1/2) - można mnei przekonać do wymianki, zwłaszcza w Warszawie bo trampy są ciężkie Mam też sporo spodni rurek dżinsowych rozm. XS/S 34/36 różnych i pewnie jedne bym oddała, ale jako że nie jest to dla mnie jakoś naglące oddam tylko za coś naprawdę fajnego - można proponować coś np. za czarne rurki Lee. Ogólnie prawie nie chodzę w rurkach nie wiem po co ich tyle kupiłam... Mam też dżinsowe rurki Promod noszone może 1-2 razy. Wszystko można negocjować, ale naprawdę za jakiś fajny kosmetyk nowy lub dopiero otwarty, gdyż za rurki Lee zapłaciłam ok 300 zł, za Promod 200 i nie chcę się ich pozbywać za wszelką cenę. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-03-23 o 10:27 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ubrania XS/S, torebki, biżuteria buty 35/36 - WYŁĄCZNIE ZA KOMSETYKI
UWAGA!
Duże rzeczy jak np. płaszcze wymieniam tylko w Warszawie. Przesyłka kurierska w Polsce to ok. 22 zł ![]() Pewnie wiele pominęłam ale: BUTY: 1. Balerinki satynowe róż – miałam je na sobie raz, jedyne zniszczenia wynikają z polegiwania w szafie r. 36 2. Szpilki ZARA noszone 2 razy, stan idealny / bdb r.36 3. Sandałki lakierowane rozmiar 36 - stan dobry / bardzo dobry 4. Arcywygodne Fioletowe buty sportowe Cropp Town 36 – noszone dwa razy stan idealny 5 Kalosze brązowe, stan średni - tylko do jakiejś wymianki w Warszawie 6. Balerinki kapciowe rozmiar 35 na mnie za małe, noszone przez 3 dni po domu. Chyba powoli dojrzewam do oddania oryginalnych trampek Converse - granatowe z serii The Who (czerwone i białe elementy) w stanie dobrym rozmiar 36 (UK 3 1/2) - można mnei przekonać do wymianki, zwłaszcza w Warszawie bo trampy są ciężkie UBRANIA: 1. Tunika H&M stan dobry / bdb , XS-S 2. Bolerko AMISU NOWE Z METKAMI XS 3. Torebka SOLAR z wzorem krokodyla , stan idealny 4. Bluzka w kropki PROMOD, stan dobry XS (ale raczej S) 5. Golf PROMOD b. ciepły wełna XS-S ł, stan bdb 6. Czarny trencz długi (za kolano) ZARA – stan bdb; - XS-S, 7. Dżinsy Diesel W28 L32 (rozmiar 36, biodrówki proste) – noszone 2 razy 8. Spodnie na fitness AMISU stan db/bdb (XS-S) 9. Bluzka na Fitness H&M 34/35 10. Bluzka na Fitness Decathlon – Domyos (stan bdb) 11. Bluzka fioletowa (nigdy nie noszona bez metek), brązowa z wisiorem (stan db) 12. Koszulki Benetton UCB oraz Sisley (stan bdb) 13. Bluzeczka zielona (stan db) 14. Kurtka puchowa NIKE, czarna krótka z futerkiem – 70 zł, bardzo ciepła 80% puch, 20% pierze! 15. Krótki płaszczyk ZARA w kolorze czekolady z dużym kołnierzem (kupiony za 270 zł i prawie nie noszony) 16. Złota aksamitna marynarka VERO MODA - z bluzką w złote pasy wiązaną na kokardę , sztruksami HM beżowymi , wszystko rozmiar 34 17. Koszula Sisley śliwkowa z bufkami rozmiar 34 18. Bransoletki - różne Promod i inne 19. Kolczyki - Promod i inne TOREBKI 1. Torebka Vintage brązowa – imitacja skóry węża stan bdb 2. Duży kosz z rączkami - łańcuchami XL, stan dobry / bdb, kupiony w Anglii 3. Koszyczek SOLAR nieduży, do ręki – stan bardzo dobry 4. Torebka fioletowa z frędzlami idealna imitacja zamszu, stan bdb / idealny 5. Torebka Ralph Lauren z USA, używana, stan dobry 6. Nerka Lacoste - tylko za coś ekstra, np. pełne perfumy z wish 7. Niebieska torebka Mohito z imitacji zamszu, odcień chabrowy stan db 8. Ralph Lauren torba zakupowo - plażowa DOKŁADKA!!! Dokładam: sweter tommy Hilfiger w romby XS stan bdb Szal kaszmirowy amarantowy - nowy, nie używany, leży w szafie od gwiazki 100 kaszmir, więc na coś o podobnej wartości - Bezrękawnik na koszulę fioletowy w romby stan idealny - Szal beżowy z indyjskim wzorem - nowy, nie używany, leży w szafie od gwiazki 100 kaszmir, więc na coś o podobnej wartości - Tunika - sweter Benetton noszony 1 raz, dość ekstrawagancki krój (bufka na biodrach) XS Dokładka: - Kalosze brązowe, stan średni - tylko do jakiejś wymianki w Warszawie - Torba Ralph Lauren niebiesko - żółta - plażowa, zakupowa za jakiś fajny kosmetyk - Staniki 75D La Senza, zapinany na 2 sposoby oraz Intimissimi r. 4 z regulacją obwodu pod biustem - Spódnica ołówkowa Next r. 36, nie noszona, ale długo wisiała - Szalik fioletowy (na fotce nad spódnicą) - Balerinki kapciowe rozmiar 35 na mnie za małe, noszone przez 3 dni po domu. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-03-22 o 14:38 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-03-20 o 18:57 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-03-21 o 16:04 |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1300643911 - czarną torebke https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1300643080 - szary naszyjnik
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie? podoba mi sie szary naszyjnik z promodu i buty, ale nie wiem jakie masz rozmiary
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki rozmiar maja fioletowe buty z croppa ?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Nena1984 odpisałam u Ciebie, u pozostałych dziewczyn nic nie wypatrzyłam, dziękuję
![]() Wszystkie moje buty to 36. Ubrania są w większości w rozmiarze 34 lub 36. Dokładka: - Kalosze brązowe, stan średni - tylko do jakiejś wymianki w Warszawie - Torba Ralph Lauren niebiesko - żółta - plażowa, zakupowa za jakiś fajny kosmetyk - Staniki 75D La Senza, zapinany na 2 sposoby oraz Intimissimi r. 4 z regulacją obwodu pod biustem - Spódnica ołówkowa Next r. 36, nie noszona, ale długo wisiała - Szalik fioletowy (na fotce nad spódnicą) - Balerinki kapciowe rozmiar 35 na mnie za małe, noszone przez 3 dni po domu. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-03-22 o 14:58 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za bransoletki???
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1300643822
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1300643080 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1300643080 jakie to rozmiary?
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazlam
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Torebka fioletowa z frędzlami idealna imitacja zamszu, stan bdb / idealny
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za szpilki i baleriny?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ubrania XS/S, torebki, biżuteria buty 35/36 - WYŁĄCZNIE ZA KOSMETYKI
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
jako że interesują mnie głównie kosmetyki i rzeczy z wishlisty nic niestety nie znalazłam ![]() ale dziękuję i pozdrawiam PS. Wystawiam wszystkie rzeczy także do sprzedaży "gotówkowej", więc mogą znikać. |
|
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
Witaj,
interesuje mnie sweter tommy Hilfiger w romby XS stan bdb znajdziesz coś u mnie w zamian? Odpisz proszę u mnie. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
To mi się spodobało:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1300643080 - jaka długosć wkładki wewnętrznej? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1300719873- w jakim stanie? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1300726507- jaka długosć wkładki wewnętrznej? Mój wątek zaczyna się od postu nr 4 (wcześniejsze posty to inny wątek) ale tuszy nie mam wcale z Estee niestety. Serum Estee jest.
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy w takim razie znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? od postu nr 4 w dół?
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Jak klikniesz w mój podpis do rzeczy od 4 postu są moje....
Czyli proszę byś szukała czegoś od postu nr4 w dół. Bo u Ciebie w watku znalazłam coś dla siebie a rzeczy wyżej są znajomej
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
majka, to może być problem, bo wypatrzyłam głównie rzeczy z postów 1-3
Jeśli jednak znajdziesz jakąś możliwość by się wymienić, zapraszam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

będzie -> 55