![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Nowy, uporządkowany wymiankowy wątek! Zapraszam!
NIEAKTUALNE
Witam, W związku, że w poprzednim wątku zrobił się bałagan i sporo rzeczy umieszczonych przed dokładkami zostało wymienionych postanowiłam utworzyć nowy, bardziej przejerzysty wątek. LEGENDA: KOLOR CZARNY: RZECZ DOSTĘPNA KOLOR SZARY: BRAK KOLOR NIEBIESKI: REZERWACJA KOLOR CZERWONY: DOKŁADKA Osoby z mniejszą ilością przekupek niż 15 wysyłają jako pierwsze Preferowana opcja wysyłki: polecony ekonomiczny lub priorytet Zależy mi na szybkiej wymianie tego co mam w wątkach, także można kusić wszystkim POST 2: TWARZ POST 3: CIAŁO POST 5: WŁOSY POST 6: KOLORÓWKA POST 7: AKCESORIA POST 8: ZAPACHY POST 9: RZECZY ZA DROBIAZG LUB GRATISY
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-07-06 o 06:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy, uporządkowany wymiankowy wątek! Zapraszam!
TWARZ:
Ziaja Pro, Maska uspokająca, pojemność początkowa 250 ml - użyłam jej dwukrotnie L' Biotica, Dermomask, Popękane naczynka, Maseczka, 10 ml - nowa - z wymianki Flos Lek, Seria do pielęgnacji oczu, Żel pod oczy i w okolicę ust bionawilżający, pojemność początkowa 30 ml - ubytek widoczny na zdjęciu Perfecta Cera Wrażliwa, Tonik oczyszczająco - łagodzący, pojemność początkowa 175 ml - ubytek widoczny na zdjęciu L'Oreal, Pure Zone, Tonik oczyszczająco - kojący - ubytek widoczny na zdjęciu Iwostin, Krem intensywnie nawilżający SPF 20, pojemność początkowa to 75 ml - użyłam go ośmiokrotnie - mam jeszcze pudełeczko Ziaja Pro, Peeling enzymatyczny, pojemność początkowa to 250 ml - użyłam go czterokrotnie Iwostin, Sensitia, Krem nawilżający (nowa wersja), pojemność początkowa to 75 ml - użyłam go kilkanaście razy Galderma, Cetaphil MD, Dermoprotektor do skóry twarzy i całego ciała, pojemność początkowa to 200 ml - ubytek na wysokości napisu Cetaphil Galderma, Cetphil, Emulsja do twarzy, pojemność początkowa to 200 ml, zużycie widoczne na zdjęciu Olay, Krem nawilżający do cery wrażliwej, pojemność początkowa to 50 ml - zostało między 1/3 a 1/2 kremu
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-07-03 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
CIAŁO:
Ziaja, Witaminowa, Oliwka do masażu, początkowa pojemność to 500 ml, użyłam jej kilkanaście razy Nawilżający krem łagodząco - odprężający Beauty Intense - pojemność początkowa 300 ml, użyłam go dwukrtonie - oddam za drobiazg Gillette, Gillette for Woman, Żel do golenia Satin Care do skóry wrażliwej z aloesem i wit. E - pojemność to 200 ml, nowy Tołpa, Optinum Nature, Regenerujący krem do rąk szorstkich i zniszczonych - pojemność początkowa to 75 ml - trudno określić zużycie, bo go nie widać, ale użyłam go na pewno ponad dziesięć razy Avon, Planet Spa, Hawajski balsam do masażu ciała - pojemność początkowa to 150 ml, użyty dwukrotnie, ubytek widać na zdjęciu
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-07-03 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
WŁOSY:
Pianka do włosów Wella, seria: Stylizacja i odnowa, pojemność: 200 ml, nowa Pianka do układania włosów cienkich i delikatnych Wella, początkowa pojemność to 200 ml, trudno ocenić ubytek, ale podejrzewam, że brakuje 1/3 Marion, Odżywka regenrującą bez spłukiwania "Jedwabna kuracja" , pojemność początkowa 13 ml, ubytek na wysokości literki l w napisie silk na zdjęciu Pharmena, Dermena, Szampon zapobiegający wypadaniu włosów - trudno ocenić ile zostało, ale podejrzewam, że niecała połowa. Pharmena, Dermena, Żel zapobiegający wypadaniu włosów, pojemność początkowa 100 ml - trudno ocenić ile zostało, ale ubytek jest niewielk i mam jeszcze pudełeczko Pantene Pro-V, Odżywka do włosów Intensywna regeneracja - ubytek na wysokości tego napisu na odżywce
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-07-02 o 04:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
KOLORÓWKA:
Dwa sample EDM, formuła intensive, kolor: Sunkissed Fair, jednego użyłam dwukrotnie, a w drugim zostało 0,5 ml Puder do brwi EDM, odsypka, kolor: Medium Brown Odsypki korektorów EDM, kolory: Sunlight i Pearl Sunlight - z wymianki Odsypka różu EDM, kolor: Soft Touch Cień do powiek Euphora: kolor 707, potrójny - z wymianki Podwójna kredka do oczu, Essence, 2 in 1, Kajal Pencil, kolor: coffee & cream - użyłam jej dwukrotnie Miss Sporty, Eyeliner, kolor: brązowy - użyłam go raz Sampel EDM, formuła intensive, kolor: Light, pozostało 60 % - z wymianki Sampel EDM, formuła oryginal glo, kolor: Light, użyłam go raz - z wymianki Cztery próbki podkładu Lancome Color Ideal o pojemności 1 ml, kolor: 03 Beige Diaphane Buble Yum (Lotta Luv), balsam do ust (smackers) o smaku i zapachu waty cukrowej - łącznie użyty cztery razy, maleńki kawałeczek odcięty, bo balsam jest z wymianki - zdjęcie wstawię później Róż Clinique, kolor Mocha Pink - pojemność początkowa 2,2 g - był używany, ale niewiele, z wymianki
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-07-03 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ZAPACHY:
Miniaturka, Yves Rocher, Neonatura Souffle EDP, pojemność wyjściowa to 5 ml - ubytek to tylko przetestowanie na nadgarstku - jest pudełeczko Avon, Treselle Seduction, EDP, pojemność początkowa 50 ml - ubytek widoczny na zdjęciu Yves Rocher, miniaturka Ming Shu, EDP, pojemność początkowa 7,5 ml - z wymianki - ubytek widoczny na zdjęciu - jest pudełeczko Próbki zapachów: Micallef - Gaiac, Micallef - Watch, Micallef - Note Vanille, Micallef - Automne, Keiko Mecheri - Loukhoum, Mitsouko - Gurelain, Anna Sui - Night of Fancy - z wymianki Ambre et Vanille E. CoudrayAmbre et Vanille E. Coudray i Ives Rocher, Nature - odlewki z wymianek, ilości widoczne na zdjęciu Dwie próbki: Versace, Versus - Time for action - ilość widoczna na zdjęciu - z wymianki Z wymianek: Miniaturka Yves Rocher, Ode a l' Amour EDT - pojemność początkowa to 5 ml, ubytek widoczny na zdjęciu Oriflame, Giordani White Gold EDP - pojemność początkowa to 50 ml, ubytek widoczny na zdjęciu Oriflame, Lady Vintage, EDT - pojemność początkowa to 30 ml,ubytek widoczny na zdjęciu Coty, Night life by Esprit, dezodorant natural spray - pojemność początkowa to 75 ml, ubytek widoczny na zdjęciu Odlewka Yves Rocher, Pur Desir de Lilas EDT, Woda toaletowa o zapachu bzu - ilość widoczna na zdjęciu w fiolce Miniaturka Yves Rocher, Tendre Jasmin EDP, pojemność początkowa to 5 ml, żużycie jak na zdjęciu - jest pudełeczko Odlewka atomizerze Light Blue Dolce & Gabana - pojemność początkowa 5 ml, ubytek widoczny na zdjęciu
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-07-05 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
AKCESORIA:
Sephora, Atomizer, do niego dołączony mały lejek - użyty raz Foxy, Chusteczki higieniczne z kremem nawilżającym, zapachowe - 8 opakowań po 10 sztuk - nowe Profesjonalne nożyczki fryzjerskie i tzw. degażówki - były używane, ale może komuś się przydadzą Klamerki do włosów lub coś w tym stylu małe i duże - niektóre były używane, ale może komuś się przydadzą Spryskiwacz do włosów - był używany, ale może komuś się przyda Miseczka i dwa pędzelki do rozrabiania farby do włosów - były używane, ale może komuś się przydadzą Folia fryzjerska - część rolki została zużyta, ale sporo jeszcze zostało Trzy okrągłe szczotki - były używane, ale niewiele, dokładnie przeze mnie oczyszczone, były zakupione w sklepie z artykułami fryzjerskimi - największa i najmniejsza wymieniona Pędzel do pudru mineralnego Mineral Powder Brush, Essence - był używany, ale może komuś się przyda, przed wstawieniem do wątku był uprany
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-07-05 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ODDAM ZA DROBIAZG LUB DODAM JAKO GRATIS:
Pojemności początkowe szamponu i odżywki to 300 ml: Ce Ce Med Silk Conditioner (Odżywka z jedwabiem) - zostało na spróbowanie, podejrzewam, że na kilka użyć Ce Ce Med Silk Shampoo (Szampon z jedwabiem do włosów suchych) - zostało na kilka użyć Emolium, Krem, początkowa pojemność to 75 ml - zostało niewiele, na tyle by użyć kilka razy Dermosan, Krem tłusty, początkowa pojemność to 40 g -została gdzieś połowa Krem Bambino, pojemność początkowa to 75 ml - zostało ze +/- 20% Tonik oczyszczający z serii AA Help, pojemność począkowa to 200 ml - została +/- 1/4 Lakier do paznokci Miss Sporty French Manicure, kolor 603 jasno różowy - brak +/- 1/3 Essence, French manicure nail tip whitener, lakier do końcówek - użyty kilkakrotnie Tilia, Mleczko do demakijażu (do skóry szczególnie wrażliwej) - początkowa pojemność 200 ml - brak 1/3 Beiersdorf, Glicea, Krem glicerynowy do rąk - pojmność początkowa 75 ml i podejrzewam, że jest prawie cały, ale nie wiem dokładnie, bo mam z wymianki Próbki - jakie, widać na zdjęciu Isana Med, Mleczko do ciała, pojemność początkowa to 250 ml - podejrzewam, że zostało na kilka użyć Farouk, Odżywka Fruit Coctail, pojemność początkowa to 300 ml - ubytek widoczny na zdjęciu Sunsilk, Efekt żelazka, Krem ułatwiający prostowanie włosów, początkowa pojemność to 150 ml - zostało na ze 2 użycia Oceanic, AA Make-Up, Matujący podkład kryjący do cery tłustej i mieszanej, kolor: 1, Kość Słoniowa - trudno określić zużycie, ale podejrzewam, że zostało na kilka lub kilkanaście razy
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-07-05 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za maskę?
![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
Pharmena, Dermena, Szampon zapobiegający wypadaniu włosów - trudno ocenić ile zostało, ale podejrzewam, że niecała połowa. Avon, Treselle Seduction, EDP, pojemność początkowa 50 ml - ubytek widoczny na zdjęciu Ce Ce Med Silk Conditioner (Odżywka z jedwabiem) - zostało na spróbowanie, podejrzewam, że na kilka użyć Ce Ce Med Silk Shampoo (Szampon z jedwabiem do włosów suchych) - zostało na kilka użyć ? moje watki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=332312 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338232 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=326012 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315869 prosze o odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Odsypki korektorów EDM, kolory: Sunlight i Pearl Sunlight - z wymianki
Essence, French manicure nail tip whitener, lakier do końcówek - użyty kilkakrotnie Cień do powiek Euphora: kolor 707, potrójny - z wymianki cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za któreś z :
Avon, Treselle Seduction, EDP, pojemność początkowa 50 ml - ubytek widoczny na zdjęciu Yves Rocher, miniaturka Ming Shu, EDP, pojemność początkowa 7,5 Dwie próbki: Versace, Versus - Time for action - ilość widoczna na zdjęciu
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Sephora, Atomizer, do niego dołączony mały lejek - użyty raz
Foxy, Chusteczki higieniczne z kremem nawilżającym, zapachowe - 8 opakowań po 10 sztuk - nowe Profesjonalne nożyczki fryzjerskie i tzw. degażówki - były używane, ale może komuś się przydadzą Klamerki do włosów lub coś w tym stylu małe i duże - niektóre były używane, ale może komuś się przydadzą Dwa sample EDM, formuła intensive, kolor: Sunkissed Fair, jednego użyłam dwukrotnie Pharmena, Dermena, Szampon zapobiegający wypadaniu włosów - trudno ocenić ile zostało, ale podejrzewam, że niecała połowa. Flos Lek, Seria do pielęgnacji oczu, Żel pod oczy i w okolicę ust bionawilżający, pojemność początkowa 30 ml - ubytek widoczny na zdjęciu Ziaja Pro, Maska uspokająca, pojemność początkowa 250 ml - użyłam jej dwukrotnie cos u mnie/
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
Ziaja Pro, Maska uspokająca, pojemność początkowa 250 ml - użyłam jej dwukrotnie ![]() Interesuje Cię Biosilk i minerały, przed chwilką zrobiłam dokładkę ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Flos Lek, Seria do pielęgnacji oczu, Żel pod oczy i w okolicę ust bionawilżający, pojemność początkowa 30 ml - ubytek widoczny na zdjęciu Podwójna kredka do oczu, Essence, 2 in 1, Kajal Pencil, kolor: coffee & cream - użyłam jej dwukrotnie Yves Rocher, miniaturka Ming Shu, EDP, pojemność początkowa 7,5 ml - z wymianki - ubytek widoczny na zdjęciu - jest pudełeczko Próbki zapachów: Micallef - Gaiac, Micallef - Watch, Micallef - Note Vanille, Micallef - Automne, Keiko Mecheri - Loukhoum, Mitsouko - Gurelain, Anna Sui - Night of Fancy - z wymianki Ambre et Vanille E. Coudray i Ives Rocher, Nature - odlewki z wymianek, ilości widoczne na zdjęciu Dwie próbki: Versace, Versus - Time for action - ilość widoczna na zdjęciu - z wymianki Sephora, Atomizer, do niego dołączony mały lejek - użyty raz Foxy, Chusteczki higieniczne z kremem nawilżającym, zapachowe - 8 opakowań po 10 sztuk - nowe Klamerki Ce Ce Med Silk Conditioner (Odżywka z jedwabiem) - zostało na spróbowanie, podejrzewam, że na kilka użyć Ce Ce Med Silk Shampoo (Szampon z jedwabiem do włosów suchych) - zostało na kilka użyć Emolium, Krem, początkowa pojemność to 75 ml - zostało niewiele, na tyle by użyć kilka razy Tonik oczyszczający z serii AA Help, pojemność począkowa to 200 ml - została +/- 1/4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za Odsypki korektorów EDM, kolory: Sunlight i Pearl Sunlight - z wymianki
Odsypka różu EDM, kolor: Soft Touch Sephora, Atomizer, do niego dołączony mały lejek - użyty raz
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Tego Lanvina mogę wrzucić.
Możesz mi jeszcze 'opisać' czy ten cień do brwi jest bardzo ciemny [?] ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- te cień do brwi raczej mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() A co byłabyś skłonna oddać z tych rzeczy, które u Ciebie zaznaczyłam? *Ziaja Pro, Maska uspokająca, pojemność początkowa 250 ml - użyłam jej dwukrotnie *Flos Lek, Seria do pielęgnacji oczu, Żel pod oczy i w okolicę ust bionawilżający, pojemność początkowa 30 ml - ubytek widoczny na zdjęciu *Ziaja, Witaminowa, Oliwka do masażu, początkowa pojemność to 500 ml, użyłam jej kilkanaście razy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=337961&page=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety, poza maską nic nie widzę
![]() ![]() edit: interesuje mnie też Pharmena, Dermena, Żel zapobiegający wypadaniu włosów ale ten żel za Biosilka to chyba za dużo.. ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-06-11 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
A ja czekałam na odpowiedź w Twoim wątku i nie zauważyłam, że odpisałaś w moim
![]() jeśli maska odpada, to interesują mnie tylko sample EDM w zakręcanych pojemniczkach - co byś za nie chciała?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Hej SweetButterfly, pisałaś u mnie, że Ci się podoba kilka rzeczy. Wydaje mi się, że ja u Ciebie że coś znajdę. Napisz proszę, co Cię interesuje, żeby łatwiej było mi zaproponować co chciałabym od Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
L'Oreal, Pure Zone, Tonik oczyszczająco - kojący - ubytek widoczny na zdjęciu
Dwa sample EDM, formuła intensive, kolor: Sunkissed Fair, jednego użyłam dwukrotnie, a w drugim zostało 0,5 ml Odsypka różu EDM, kolor: Soft Touch Avon, Treselle Seduction, EDP, pojemność początkowa 50 ml - ubytek widoczny na zdjęciu Sephora, Atomizer, do niego dołączony mały lejek - użyty raz Profesjonalne nożyczki fryzjerskie Ce Ce Med Silk Conditioner (Odżywka z jedwabiem) - zostało na spróbowanie, podejrzewam, że na kilka użyć Ce Ce Med Silk Shampoo (Szampon z jedwabiem do włosów suchych) - zostało na kilka użyć Znajdziesz coś u mnie za powyższe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Pasuje mi taka wymianka którą zaproponowałaś, za żel mogłabym oddać:
EDM - Golden Light o.glo- 100 % EDM - Golden Light int.-mocno kryjący, 60 % próbkę Mexxa Napisz czy wszystko się zgadza ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
++ Oriflame - Pędzelek do pomadki i korektora, nowy
++ Oriflame – Milk & Honey – scrub do ciała 200 ml, nowy ++ Estee Lauder – Pleasures – 1,5 ml, raz psiknięta ++ Próbka Mexx XX Wild, raz użyta, 1,2ml ++ Buble Yum ( Lotta Luv) – balsam do ust o smaku i zapachu waty cukrowej – tylko delikatnie maźnięty na dłoni ++ Oriflame - Owocowy wosk do paznokci i skórek mogłabym oddac powyższe rzeczy za: L'Oreal, Pure Zone, Tonik oczyszczająco - kojący - ubytek widoczny na zdjęciu Avon, Treselle Seduction, EDP, pojemność początkowa 50 ml - ubytek widoczny na zdjęciu Sephora, Atomizer, do niego dołączony mały lejek - użyty raz Profesjonalne nożyczki fryzjerskie Ce Ce Med Silk Conditioner (Odżywka z jedwabiem) - zostało na spróbowanie, podejrzewam, że na kilka użyć Ce Ce Med Silk Shampoo (Szampon z jedwabiem do włosów suchych) - zostało na kilka użyć mogłabym ewentualnie zrezygnować z nożyczek ![]() Ale powiedz mi jeszcze jakie są daty ważności wszystkich kosmetyków? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znalazłam u Ciebie EDMy: Dwa sample EDM, formuła intensive, kolor: Sunkissed Fair, jednego użyłam dwukrotnie, a w drugim zostało 0,5 ml Odsypka korektora EDM Pearl Sunlight wartość 5 pełnych sampli EDM, to koszty przesyłki czyli mniej niż 20zł Za to, co wymieniłam mogę oddać ewentualnie plastry veet
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz posprawdzałam i wosk do paznokci jest ważny do 06/2009 (chociaż nie sądze, żeby data ważności w przypadku takiego kosmetyku miała znaczenie)i jest lekko maźnięty, także chętnie dołożyłabym do tego masełko do paznokci inglota, nowe - jest bardzo fajne, sama używam ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- oddam Ci i wosk i masełko ![]() ![]() Edytowane przez słonik Czas edycji: 2009-06-13 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.