![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Buciki 38/39 i ciuszki xs/s :) Zapraszam !
Jeansowa spódniczka. Stan bdb-. Z tyłu odpięła się szlufka. Założona 3 razy - nie lubię mini
DOKŁADKA 15.09 Czarna mini z H&M. Za coś fajnego, lub z wish Edytowane przez Soleilka Czas edycji: 2009-09-15 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jeansowe ogrodniczki z modnymi przedarciami. Odpadły mi w nich z boku guziczki dlatego musiałam wyciąć troszkę materiału i wszyć nowe. Nie widać tego w ogole. Długość spodenek 3/4. Niestety na mnie za krótkie szeleczki. Stan bdb-
Dokładka 15.09 T-shirt z H&M Young. Edytowane przez Soleilka Czas edycji: 2009-09-15 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tunika bombka z New Looka. Rozmiar 10. Okazała się za duża w ramionach, raz ubrana. Szary materiał wygląda na lekko zmechacony, ale to było odrazu w sklepie. Ostatnio znalazłam w tuniczce małą dziurkę na czarnym materiale. Została zaszyta, jednak przez to ocenię na db. Dla zainteresowanych foto. Nie ma
Dokładka 15.09 Bluzeczka z twardymi cekinami, są twarde jak kamienie, ale bardzo lekkie. Ma ciekawe ramiączka. Za coś fajnego. Edytowane przez Soleilka Czas edycji: 2009-09-27 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Malinowe rurki. Plamki są winą aparatu. Rozmiar S. Wymiary dla zainteresowanych. Mam też takie same jasnoróżowe
Dokładka 15.09 T-shirt w zielono szare paseczki. Bardzo ładny Edytowane przez Soleilka Czas edycji: 2009-09-15 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Espadryle japonki. Długość wkładki 24.5 cm. Ubrane 3 razy, jednak nie lubie chodzić w takich bucikach
![]() Edytowane przez Soleilka Czas edycji: 2009-08-23 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Buciki River Iland w szkocką kratkę. Do wymiany fleki, buciki w żadnym innym miejscu nie są zniszczone. Mega wygodne ! Rozmiar 38, długość wkładki 24.5 cm
Dokładka 18.09 Kosmetyki: Avon, Planet Spa, Moroccan Rose, Calming Face Mask (Kojąca maseczka do twarzy 'Marokańska Róża') - całe opakowanie Avon, Planet SPA, Japanese Sake and Rice, Smoothing Hand Cream(Wygładzającący krem do dłoni i stóp 'Ryż i sake') całe opakowanie, wartość to 25 zł Avon, Planet SPA, Mediterranean olive oil, Hydrating face mask ( Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwą) - całe opakowanie, wartość to 25 zł. Nivea Visage Young, krem nawilżający + lekki podkład, natural. Zostało 3/4 10 plastrów z woskiem do depilacji 2 eylinery z Avonu - srebrny i złoty, użyte 2-3 razy. prostownica - wkładki prostujące i karbujące Avon, Planet Spa, Morrocan Rose, balancing clay face cleanser ( Oczyszczający krem z glinką do mycia twarzy z Marokańską Różą ) - nowy wartość 25 zł. Avon, Planet Spa, Mediterraean olive oil, Radiant hand exfoliator ( Śródziemnomorski peeling do dłoni z oliwą ) - raz użyty, wartość 25 zł, nie dostępny w Polsce ! n, Advance Techniques, Super Straight Smoothing Balm ( Wygładzający balsam do prostowania włosów ) - została ponad połowa , mniej więcej 3/4. Avon, Solutions, Total Radiance am and pm. ( Żel do demakijażu na noc i na dzień "Źródło Energii" ) - nowy, wartość Próbki: Avon sensen, lagoon - żel pod prysznic 10ml Ziaja, Szapom włosy blond, kolor zaprogramowany, waniliowy - 3 szt, 7 ml Soraya, Body Milk, Profesional, Bals diała ultranawilżenie i dotlenienie, 2 szt. 5 ml Joanna, System blond, maseczka z systemem pielęgnacji włosów rozjaśnianych, 10 g Intima, Ziołowy płyn do higieny intymnej, nagietek lekarski, 2 szt. AA 25+, Nano Odżywianie, Krem na dzień nawilżająco-witaliujący do cery suchej Dermika Caion - Krem ti-aging ( na dzień ) aktywowany światłem Dermika Lipidea - Multiregenerujący krem pod oczy i na powieki 2 szt. Edytowane przez Soleilka Czas edycji: 2009-09-18 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mini z butiku. Nieudany prezent, w dodatku za mały
![]() Dokładka 15.09 Buciki na koturnie. Śliczny malinowy kolorek. Rozmiar 37, na życzenie zmierzę wkładkę. Wymienię tylko na inne buciki tego rozmiaru, bądź jakąś bluzeczkę w stylu retro! Edytowane przez Soleilka Czas edycji: 2009-09-15 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Koturny w diamenciki. Rozmiar 38. Prezent z anglii od rodziny. Niestety nie mój styl. Za coś fajnego
DOKŁADKA 20.09 tunika/sukienka w pasy w kolorach ziemi. Świetnie wygląda z leginsami, pod spód można ubrać golfik ![]() ![]() Edytowane przez Soleilka Czas edycji: 2009-09-21 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Sweterkowe bolerko. rozmar 36/38, ale raczej 38. Rękawki 3/4. Raz ubrany
DOKŁADKA 20.09 Sukienka w drobną krateczkę. Fajna również do leginsów jako tuniczka. Wady to małe plamki na kieszeni, ale nie rzucają się tak w oczy. Pokazane na 2 fotce Edytowane przez Soleilka Czas edycji: 2009-09-20 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 17.09
1. Czarne open toe, zamszowe z lakierowanym tyłem. Rozmiar 37, na słupku. Wymienię tylko na kilka rzeczy, albo na coś co mnie powali, ponieważ były mega drogie. 2. Czarne lakierowane open toe, paseczki przeplatają się w krzyż. Rozmiar 37. Były drogie, więc wymienię na kilka rzeczy, lub coś mega 3. Baleriny TOPSHOP. Brudny róż, 37. Z tyłu nad obcasikiem lekko się zadarły, ale można to przykleić 4. Śliwkowe open toe, rozmiar 37. Z przodu odkleiły się kwiatuszki, wystarczy nakleić inne, bądź kokardki. W środku zmechacił się materiał na pięcie jednej, nie przeszkadza to przy noszeniu. Buciki należą do mojej mamy, dlatego to ona będzie wybierała sobie za nie ciuszki ![]() Edytowane przez Soleilka Czas edycji: 2009-09-17 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie zA:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1251032499
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
można już, mam nadzieję? ;>
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1251032197 zakochałam się <3 coś u mnie?
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za tunikę bombkę?
![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Hej!
Widzę, że szukasz sweterów. Czy ten u mnie może cię interesuje? =p ;*
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1251032197
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
znajdziesz u mnie cos za tunike bombke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
cos u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1251032197
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
cuś u mnie za tunikę- bombkę ?
![]()
wymienię sukienkę ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post38257684 moja wish : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post13768270 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post38281835 wymienię ubranka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś za tuniko-bombkę?
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1251032197 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za bobmke?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1251032197
coś u mnie??? odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Tunika bombka z New Looka. Rozmiar 10. Okazała się za duża w ramionach, raz ubrana. Szary materiał wygląda na lekko zmechacony, ale to było odrazu w sklepie. Stan bdb ?
oddam wiele!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.